VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Lili Lozan
Septembrie 2012, Nr. 100

La cumpărături cu Lili Lozan

Comentează   |   Cuprins

Extravaganţa este doar un termen efemer pentru focoasa brunetă de la „Publika TV” şi vocea caldă de la „Kiss Fm” –  Lili Lozan. Este o prezenţă inconfundabilă când vine vorba de evenimentele mondene. Despre Lili putem spune cu certitudine că este adepta stilului smart casual, fără excese şi fără fanatism.

Îi place să fie diferită, iar acest lucru o face specială. Pentru că varietatea evenimentelor la care participă îi impune un anume dress cod, am ales să mergem la cumpărături cu Lili în buticul „Roberto Botticelli” –un loc exclusivist pentru iubitorii de shopping. Pentru sezonul care urmează, „Roberto Botticeli” prezintă o gamă largă de încălţăminte, dar şi branduri precum „John Richmond”, „Roberto Cavalli”, „John Galliano”, „Alessandro Dell’Acqua”, „Calvin Klein”şi „Rodolfo Zengarini”. De asemenea, sunt propuse branduri vestimentare semnate „Tombolini” „Barba Napoli”, „Liberty”, „Doriani”, „Cruciani”, „Luigi Borrelli”.

Sezonul care vine va fi marcat de ideea de retro, inovaţia acestuia fiind stilul lejer, vestimentaţia clasică şi sobră. În această toamnă, la Chişinău, recomandarea pentru bărbaţi este de a opta în favoarea hainelor şi încălţămintei în culori sobre şi calme, de a alege toate varietăţile de albastru, inclusiv laser, fumuriu, ars, spălăcit. Pentru femei rămân actuale trendurile din sezoanele trecute, doar cu un pic de modificări şi ceva experimente. Revin în vogă tendinţele pastelate, vii şi nobile. Trendurile de sezon impun femeilor minimalismul şi stilul impecabil.

…Binedispusă şi gata de a experimenta hainele din noua colecţie, Lili începe a proba pantalonaşii de culoare gri semnaţi „DonDup”, care îi veneau perfect, încearcă mai multe tricouri (indecisă). Zâmbeşte discret în oglinzile mari, tocmai a zărit o pereche de sandale superbe din piele de piton – un accesoriu foarte exotic care se asortează cu o ţinută lejeră de vară (se simte încântată printre platformele înalte de-ţi taie respiraţia şi tocurile de o eleganţă deosebită). Parcurge cu vederea mai multe pulovere „Doriani” şi „Cruciani” produse din caşmir. Pentru fabricarea acestor pulovere, este utilizată cea mai bună lână de oaie din Mongolia. Puloverele  acestor mărci se disting printr-o croială elegantă, linia umărului este exactă şi frumoasă. Nimic mai mult decât eleganţă şi rafinament! (Lili pare interesată să probeze unul dintre pulovere.) În timp ce se află în cabina de schimb, ne mărturiseşte că vestimentanţia reprezintă doar o exteriorizare subtilă a ceea ce eşti: „Nu sunt obsedată de modă şi nu fac din asta o pasiune, sunt alte lucruri care contează pentru mine. Totuşi, sunt momente în care cheltuiesc mult pentru o piesă vestimentară sau un accesoriu, dar cu aceeaşi uşurinţă pot să port şi haine de la reduceri. Vestimentaţia este doar un ambalaj, trebuie mult mai mult să investim în conţinut.”

Veselă şi plină de entuziasm, bruneta mai probează o cămaşă din bumbac egiptean exclusivist „Liberty” de culoare roşie, pe care o asortează cu blugii de culoare neagră „DonDup”, fabricaţi manual din stofă de calitate, aceştia având  o croială impecabilă, distingându-se prin conservatism şi laconism. Pentru un look complet, Lili alege o geacă din piele neagră, cu imprimeuri îndrăzneţe, semnată la fel „DonDup”. Zâmbetul ei de milioane face ca aceasta să arate absolut superb (zâmbeşte mulţumită în oglindă). Afirmaţia că micul nostru Chişinău este o capitală a modei este probată  de prezenţa brandului „DonDup”, unul de top în clasa „New Luxury”. Spre sfârşitul şedinţei de shopping, Lili încă are suficientă energie să cutreiere cu privirea rafturile buticului „Roberto Botticelli” şi să dea sfaturi.

5 sfaturi de stil de la Lili Lozan

1. Să nu judecaţi omul după haine.

2. Să nu cheltuiţi ultimul sfanţ pentru o haină.

3. Să nu vă lăsaţi seduşi de vânzătorii din buticuri, aceştia sunt gata să îţi spună că arăţi ca Adriana Lima, numai să îşi vândă marfa.

4. Ţineţi cont de calitatea hai-nelor, renunţaţi la dulapul plin de mărunţişuri în favoarea unor piese de rezistenţă.

5. Şi, cel mai important, când mergeţi la shopping, nu vă luaţi toate economiile – riscaţi să cheltuiţi totul, iar peste câteva zile o să vă pomeniţi cu multe cumpărături inutile.

Text: Luminiţa Zbereanu şi Natalia Rotaru. Foto: www.fotoroom.md
Mulţumim buticului „Roberto Botticelli” pentru sprijin.
Adresa:
or. Chişinău, bd. Negruzzi, 2/4( Grand Hall ), oficiul 104. Tel.: (+373 ) 60444700 ; 78444700

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău