VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Olia  Tira & SunStroke Project
August 2010, Nr. 75-76

La cumpărături cu Olia Tira & SunStroke Project

Comentează   |   Cuprins

Sunt o echipă excelentă. Nu numai pe scenă, dar şi în viaţa de toate zilele - colaborarea pentru „Eurovision” 2010 i-a apropiat foarte mult. După ce au făcut cunoştinţă cu colecţiile de vară de la „Promenade”, unde sunt prezentate cunoscutele branduri din Germania pentru bărbaţi şi femei, Serghei Yalovitsky şi Serghei Stepanov i-au dat o mână de ajutor Oliei la alegerea garderobei. Mai întâi, i-au ales o bluză din dantelă, apoi o rochie uşoară cu imprimeuri florale, tot glumind pe seama siluetei mignone a Oliei... Pentru că sunt tineri şi stilaţi, desigur că şi-au ales în primul rând câte o pereche de blugi subţiri de vară, de la „Roy Robson” şi „Bugatti”, de foarte bună calitate, răcoroşi şi comozi. I-au asortat cu cămăşi subţiri de in. Apoi au ales şi pantaloni de vară, în dungă subţire, combinând ţinuta lejeră cu tricouri-polo în dungi, vesele şi tinereşti, cu mocasini moi şi pantofi „Rossi” din piele fină.

S. Stepanov nu a rezistat să probeze un sacou bleu de la „Daniel Hechter”: „Sunt gata! Daţi-mi yahtul! Unde-i yahtul meu?”... „Ne place foarte mult să mergem la cumpărături. La „Promenade” am rămas impresionaţi de lucrurile de calitate şi de multitudinea de branduri pentru bărbaţi, „Roy Robson”, „Bugatti”, „Daniel Hechter”, „Gardeur”. Shopping-uim împreună, e mai funny aşa, ne distrăm şi petrecem vesel timpul. Stilul nostru preferat este cel casual, iar aici la „Promenade” am găsit multe lucruri frumoase şi de bună calitate”, mărturiseşte S. Yalovitsky. 

La o distanţă de două cabine, Olia Tira îşi revizuieşte încă o dată alegerea, destul de mare de la „Promenade”, unde brandurile pentru doamne – „Apriori”, „Gerry Weber”, „Passport”, „Taifun”, „Betty Barclay” - se bucură de mare succes. Cântăreţei îi plac hainele super-stilate, individuale chiar – un lucru firesc pentru un om de scenă. „Mi-a plăcut la „Promenade” gama de culori – foarte vie şi aprinsă, spaţiul mare, suficiente cabine de probe – e un magazin unde poţi veni cu toată familia. Am găsit aici pantaloni frumoşi de vară, pe care poţi să-i asortezi cu jachete de in alb sau bleu-marin, fuste largi, uşoare”. 

 Băieţii dau din cap aprobator vizavi de ţinuta Oliei. Hohotele de râs nu contenesc. Blonda cu frizură băieţească îşi aduce aminte de o întâmplare amuzantă de la shopping. Era cu o prietenă de-a ei într-un mall din Europa şi intrase într-un butic de mare firmă. „Când am intrat, am fost felicitată în gura mare că sunt al 1000-lea cumpărător şi că pot să-mi aleg gratuit haine de o anumită sumă. La început, am crezut că e o glumă, până când nu s-a apropiat directorul magazinului. Era perioada reducerilor şi cam nu prea aveai din ce alege. Am selectat cu chiu cu vai câteva haine. O perioadă, nu m-am atins de „cumpărătură”, dar peste un timp, am început să port cu atâta plăcere acele haine... practic nu le scoteam de pe mine”, povesteşte Olia.

 Toată lumea zâmbeşte la plecare. Evident, s-au simţit bine la „Promenade” - băieţii au preferat să nu scoată de pe ei noile achiziţii şi au mers „înnoiţi” direct la o întâlnire. Olia le-a fluturat sub nas pungile cu cumpărături, atenţionându-i să fie cuminţi până ajung acasă...

5 sfaturi de stil de la „SunStroke Project”:
1. Nu mergeţi la shopping de unul singur – o privire dintr-o parte a unui prieten întotdeauna vă va ajuta.
2. Cumpăraţi-vă haine colorate, stilate, astfel, nu veţi arăta ca toată lumea şi vă veţi sublinia individualitatea.
3. Nu cumpăraţi haine în care nu vă simţiţi confortabil – mai bine încă o încercare de shopping, decât să umpleţi garderoba cu haine frumoase.
4. Pe vară, cumpăraţi-vă o gentuţă comodă – nu e frumos când din buzunarele pantalonilor dvs. subţiri de vară se citeşte tot „arsenalul” de chei, mobile, portmoneu şi alte mărunţişuri.  
5. Da, şi nu uitaţi de cardul dvs. bancar!


Anton Ragoza a cumpărat:
Polo „Daniel Hechter” – 59 €
Blugi „Bugatti” – 59 €
Centură „Gardeur” – 29 €

Total: 147 €.
Magazinul „Promenade” i-a oferit o reducere de 10 %


Serghei Yalovitsky a cumpărat:
Cămaşă „Roy Robson” – 57 €
Blugi „Roy Robson” – 69 €
Centură „Gardeur” – 29 €

Total: 155 €.
Magazinul „Promenade” i-a oferit o reducere de 10 %

5 sfaturi de stil  de la Olia Tira:
1. Nu economisiţi bani pentru o geantă stilată, pantofi de calitate şi un accesoriu extravagant. Cu ele, veţi avea o ţinută de milioane!
2. Combinaţi hainele florate sau cu imprimeuri numai cu piese pastelate. În acest sezon se poartă hainele largi, uşoare, din ţesături naturale.
3. Purtaţi hainele în „straturi”, adică, peste o bluză puneţi mărgele, fular, vestă sau peste o cămaşă - o centură lată şi tot aşa.
4. Foarte actual rămâne a fi stilul „boy friend” – împrumutaţi de la jumătatea dvs. cămaşa, tricoul sau chiar blugii şi purtaţi-le cu dezinvoltură cu o centură şi cu o pereche de pantofi cu tocuri.
5. Orice ţinută va fi împrospătată de dungile în stil marin. Fie în combinaţie de alb-albastru sau roşu cu roz.


Olia Tira a cumpărat:
Rochie „Apriori” – 99 €
Bluză „Apriori” – 49 €
Fustă „Betty Barclay” – 64 €

Total: 212 €.
Magazinul „Promenade” i-a oferit o reducere de 10 %


Serghei Stepanov a cumpărat:
Polo „Daniel Hechter” – 59 €
Blugi „Roy Robson” – 74 €
Centură „Joop!” – 27 €
Total: 160 €.
Magazinul „Promenade” i-a oferit o reducere de 10 %

Proiect: Rodica Trofimov, Elena Volcovschi
Fotografii: www.fotoroom.md
Mulţumim magazinului „Promenade” pentru sprijin. Adresa: str. Arborilor, 21, „Shopping MallDova”, et. 2

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău