VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Teodor Rădulescu
 Descarcă
Mai 2010, Nr. 73

La cumpărături cu Teodor Rădulescu

Comentează   |   Cuprins

Întotdeauna a ştiut să arate bine şi graţie meseriei sale, a avut mereu o siluetă de atlet. Numai bun în calitate de manechin! Teodor Rădulescu îşi înnoieşte garderoba la sezon, iar unul din magazinele obligatorii de pe lista lui de cumpărături este cel mai important salon cu haine pentru bărbaţi din Chişinău - „Calina”.

Îşi găseşte neapărat ceva potrivit acolo, fie că e vorba de brandul „Joop!”, „Trussardi” sau „Daniel Hechter”. Iar mai nou, este extrem de încântat de celebra marcă „Giorgio Armani”, prezentă în exclusivitate la magazinul „Calina”, o marcă cu renume mondial şi preferată de cei mai eleganţi bărbaţi ai lumii. Teodor a rămas surprins de proaspăta colecţie de primăvară-vară 2010 cu semnătura italianului Armani. Să vedem împreună ce a ales Teodor din noua colecţie „Armani”.

 ... Măsoară cu privirea sa albastră toată colecţia. Se vede că se simte la „Calina” ca peştele în apă. Se sfătuieşte imediat cu consultanţii magazinului, adevăraţi profesionişti, în ceea ce priveşte mărimile şi culorile. „Armani” în acest sezon este generos cu stofele naturale, astfel, ca fiecare bărbat să se simtă cât mai comod în perioada caldă a anului. Sunt combinaţii dintre bumbac şi mătase, bumbac şi in, stofe uşoare, răcoroase. Nuanţe reţinute şi observ că lui Teodor îi plac culorile gri, alb, bej de culoarea nisipului. Dar îşi alege şi câteva tricouri „mai tari”, de un bleu şi roz aprins. „Pentru mine contează comoditatea. De aceea când e vorba de o ţinută de fiecare zi, haina trebuie să-ţi ofere maximum de confort. Îmi place şi culoarea neagră, pentru că este una destul de practică”, spune Teodor şi probează câteva perechi de blugi de vară de la „Armani”, subţiri şi răcoroşi, apoi îşi alege câteva tricouri cu celebra inscripţie, care se mulează perfect pe un corp sportiv. Potrivim ţinutele cu pantofi uşori şi ghete de vară şi desigur, cu o pereche de mocasini moi şi plăcuţi la atingere. Foarte comozi, pe deasupra. Teodor face o tură în noua ţinută, mai face câteva mişcări de dans care îţi taie respiraţia şi se ascunde în cabina de probă...

 La „Calina” bărbaţii au la dispoziţia lor colecţii bogate, de la ţinute casual, business la cele elegante, care pot fi combinate cu încălţăminte de toate genurile. Nu uităm aici de accesorii, de la cravate, centuri, şepci, genţi şi chiar lenjerie intimă de la „Emporio Armani”.

 Desigur, Teodor nu avea cum să treacă cu privirea peste gecile-găselniţe de la „Armani”, adică cele cu două feţe, subţiri, uşoare, extrem de funcţionale. Ai dispoziţie – îmbraci o faţă, vrei să arăţi altfel, întorci scurta pe dos. „Nu am un stil bine definit, cred, totul depinde şi de finanţele pe care le rezervez pentru haine. Încerc să cumpăr lucruri care-mi plac de la brandurile care-mi plac. La cumpărături mergeam, de obicei, la Roma şi Milano. De la „Calina”, ies de fiecare dată cu mai multe sacoşe. Îmi place magazinul, deservirea, nivelul ireproşabil al consultanţilor. Sunt bucuros de faptul că aici a apărut „Armani” şi recomand tuturor bărbaţilor să-şi înnoiască garderoba cu cele mai noi creaţii ale acestui brand”.

 După ce ne răcorim cu un pahar de apă proaspătă, ne continuăm incursiunea în lumea ultimelor tendinţe. Trecem în altă sală a magazinului, la fel de spaţioasă ca şi prima, unde Teodor pune ochiul pe un pulover, apoi pe altul. Împletituri aeriene, în dungi sau romburi, care rămân în vogă şi în acest sezon. Îşi aduce aminte de o întâmplare haioasă din Amsterdam. „Am căzut pe timp de ploaie, nereuşit... Murdar, ud, cu un genunchi în sânge, am intrat într-un butic. Două domnişoare m-au întâmpinat cu mare înţelegere, m-au condus la baie... După care, în cabină, am schimbat până şi lenjeria... Cât timp am probat hainele, fetele mi-au împachetat hainele vechi, un gest foarte frumos. Nimeni n-ar fi zis că nu erau haine noi în pungi...”

 Într-un final, ne oprim la compartimentul „costume”. „Armani” întotdeauna a fost vestit prin croiala impecabilă a acestora. Teodor alege un costum negru, potrivim şi o cămaşă de culoare deschisă. Consultanţii ne ajută să alegem şi câteva cravate. Transformarea e rapidă, în câteva minute avem în faţă un gentilom stilat, parcă venit numai ce de la Saint-Tropez sau de la o afacere proaspăt încheiată la Zurich. Costumul din seria „Armani Collezioni” e ca şi turnat, stă perfect, subliniază talia şi conferă eleganţă maximă. Cine nu şi-ar dori să arate ca Teodor? Şi l-a pus deoparte, de obicei nu poartă costume, dar dacă e vorba să-şi procure un costum, atunci numai despre unul „Armani” poate fi vorba.

5 sfaturi de stil de la Teo Rădulescu

1. Curăţaţi şi lustruiţi bine încălţămintea.

2. Îmbrăcaţi întotdeauna doar haine la dungă, călcate.

3. Nu ieşiţi în public în costum de sport, mai ales asortat cu pantofi.

4. Asortaţi la ţinută încălţămintea, centura, ciorapii, inclusiv geanta ori servieta.

5. Nici într-un caz nu purtaţi „borsetkă”. Nu există lucru mai urât creat de omenire, chiar dacă e comodă. Sunt atâtea alternative acestei „gentuţe” parcă crescute de mâna „moldovenilor”.

Teodor a cumpărat:
Pantaloni „Armani”, 169 € Pantofi „Baldinini”, 359 €
Cămaşă „Trussardi Jeans”, 67 €
Boxeri „Emporio Armani”, 24 €
Total, 619 €. Magazinul
„Calina” i-a oferit o reducere de 16 %


Proiect: Rodica Trofimov, Elena Volcovschi
Fotografii: www.fotoroom.md
Mulţumim magazinului „Calina” pentru sprijin.
Adresa: or.Chişinău, bd.Ştefan cel Mare şi Sfânt, 3
Tel.: +373-22-549359; +373-22-548578

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

cu borsetka-Super!!!
:)   -  
08 Iunie 2010, 00:22
Sus ↑
si ce sa purtam? ceva de la magazinul calina? cam greu :)))
:D   -  
18 Iunie 2010, 23:33
Sus ↑
(de fapt,era geaca,nu "scurta". )
App,nu se insoara? :D
Ina   -  
20 Iunie 2010, 15:54
Sus ↑
nu da,se insoara.n-ati auzit??? cu Ledy Ga Ga :) . Am auzit ca-i placeeeeeee
alinA   -  
22 Iulie 2010, 11:31
Sus ↑
Atunci mai bine cu Britney,ea deja si copii are,nu mai e nevoie de... nu da :)
layla   -  
24 Iulie 2010, 11:30
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău