VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Natalia Cheptene
Iunie 2010, Nr. 74

La cumpărături cu Natalia Cheptene

Comentează   |   Cuprins

Este o shopoholică incurabilă. Nu trece indiferentă pe lângă nici o vitrină frumoasă, o revistă proaspătă de modă sau pe lângă un lucruşor simplu şi genial. Are un stil aparte, care întotdeauna armonizează cu frumuseţea ei blondă. A rămas încântată de vitrinele sclipitoare de la „Melange”, celebrul magazin din centrul capitalei, cel care dă tonul în moda Chişinăului şi care mereu te surprinde cu noutăţi şi nume de branduri celebre. Împreună cu Natalia Cheptene, vedeta de la PRO TV, am aflat ce este actual în 2010 şi ce surprize vestimentare estivale ne-au pregătit cei de la „Melange”.

 „Ce să spun despre un magazin care vinde branduri de lux, aşa cum este „Melange”? Îmi place mult, asta pentru că pot găsi într-un singur magazin toată „Avenue 5”! Întotdeauna când am nevoie de ceva special – vin aici. Mai ales după rochii. Cele de la „Valentino R.E.D.” şi „Etro” m-au cucerit din prima, iar print-urile acestora sunt irepetabile”, mărturiseşte Natalia, după ce pipăim şi admirăm colecţiile celor de la „Etro” – un brand absolut nou la „Melange”, „Max Mara”, „Valentino R.E.D.”, „Armani Collezioni”. Culorile sunt dintre cele mai proaspete şi frumoase, iar imprimeurile pur şi simplu îţi fură ochii. Rochii din mătase, cu dantelă, de croială retro sau cu broderie, fuste elegante şi jucăuşe, bluze cu atitudine... Numai bune de purtat în acest sezon estival şi la diverse ceremonii.

Plăcute la atingere şi cu un desen fantastic pe ele, Natalia a ales imediat pentru probă câteva rochii de la „Etro”, cunoscutul brand italian, renumit prin stilul său etno sau boem. Sunt din mătase şi satin, altele – din dantelă. Nataliei îi fură privirea şi o rochie de un verde smarald, de la „Réné Lezard”, pe care o probează imediat şi o asortează cu o pereche de sandale de la „Emporio Armani”. Nu poate trece indiferentă şi pe lângă o rochie în alb şi roşu de la „Etro”, mulată şi foarte văratică, pe care o completăm cu sandale albe şi o geantă de un alb imaculat.

 „Prefer culorile deschise, mai ales în perioada caldă a anului. În garderoba mea de vară, sunt foarte multe piese albe – fuste, rochii, pantaloni. În ceea ce priveşte stilul, ţin foarte mult la confortul meu. Singura excepţie sunt tocurile. Nu pot renunţa la ele. Sunt mică de statură (165 cm) şi sufăr din cauza asta.

De aceea, rar port încălţăminte pe talpa plată”, ne spune Natalia, care a rămas plăcut surprinsă să descopere la „Melange” o gamă variată de accesorii de calitate şi foarte elegante. Este vorba de genţi cu un design aparte, centuri din piele impecabile şi pălării de vară, cu boruri largi, că nici nu ştii pe care să o alegi. Şi, ca orice doamnă care se respectă, Natalia nu avea cum să nu probeze mai multe perechi de încălţăminte, şi de la „Emporio Armani”, şi de la „Max Mara”, de o calitate extraordinară. „Îmi plac magazinele spaţioase, cu consultanţi care îşi ştiu bine meseria, care nu sunt agasanţi şi care la momentul oportun îţi vor propune o apă sau o cafea. Din acest punct de vedere, mă simt extraordinar de bine la „Melange”. Ca o veritabilă lady. E adevărat, că pentru cumpărături, trebuie să am timp şi dispoziţie. Plimbarea prin magazine este un adevărat ritual şi îmi creează o stare aparte. De aceea, niciodată nu merg la cumpărături cu cineva”.

Mai probăm câteva fuste de vară cu bluze, cea cu fluturaşi de la „Max Mara” e de-a dreptul haioasă, rochia roz de la „Armani Collezioni” stă ca şi turnată şi ne dăm seama că dacă vrei să atragi privirile celor din jur, dar şi să te simţi bine, poţi oricând opta pentru o rochie... sexy.

În timp ce-şi achita noile cumpărături, rochia cu imprimeuri verzi de la „Valentino R.E.D.” şi geanta de piele de la „Max Mara” de care pur şi simplu s-a îndrăgostit, Natalia şi-a adus aminte de o zi petrecută în galeriile „Lafayette” din centrul Parisului. „Atunci când sunt în străinătate, pur şi simplu nu am cum să nu intru într-un magazin celebru sau în traseul meu turistic să nu existe o stradă celebră cu buticuri (de unde să ieşi cu o sacoşă-două). Nu am văzut în viaţa mea atâta concentrare de branduri, lux şi sclipire la un loc aşa cum la celebrele galerii franceze, care au peste 100 de ani! M-am pornit pe o oră-două, dar n-am ieşit de acolo o jumătate de zi! Eu fiind pasionată de pantofi, am probat neobosit cred că vreo 20 de perechi. Apoi am trecut la rochii, desigur. Astfel, am uitat de Louvre şi de Tour Eiffel şi de toate pe lume. Aşa că eu zic, oriunde aţi merge, neapărat trebuie să treceţi şi pe la nişte magazine, pentru satisfacţie sufletească. Fie că sunteţi la Londra, Madrid, Roma sau Chişinău”, râde vedeta PRO TV.  

5 sfaturi de stil de  la Natalia Cheptene

1. Vara spune „da” rochiilor şi renunţă la pantaloni.

2. Nu mai purta atâta negru! Dacă vrei o culoare închisă universală, pledează pentru albastru sau maro.

3. Nu uita că tocurile te fac femeie! Dar! Nu purta tocuri-cui de 12 cm ziua, la facultate sau serviciu. Lasă-le pentru ocazii speciale.

4. Renunţă la machiajul strident, decolteuri până la buric şi fuste care sunt confundate cu o centură lată. Sunt multe alte procedee pentru a scoate în evidenţă sexualitatea.

5. Oja şi rujul roşu „forever”!

Natalia a cumpărat:
Rochie de mătase cu imprimeuri
„Valentino R.E.D.” – 548 €
Geantă din piele
„Max Mara” – 526 €
Total: 1074 €.

Magazinul „Melange” i-a oferit o reducere de 20 %

Proiect: Rodica Trofimov, Elena Volcovschi
Fotografii: www.fotoroom.md Coafură: salon „Cristis”
Mulţumim magazinului „Melange”  pentru sprijin.
Adresa: or.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare
şi Sfânt, 64. Tel.: +373-22-272127

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

:P ÎMI PLACEEEEEEEEEEEE :)))))
:)))))   -  
21 Iunie 2010, 13:13
Sus ↑
mda.... preturile, desigur, sint si ele "de calitate" :)
Imi plac pantofii Nataliei bej cu botul deschis :) Si in general, primul look cu care a venit la magazin e cel mai reusit, din punctul meu de vedere :)
:)   -  
21 Iunie 2010, 18:53
Sus ↑
or fi ele frmoase,nici nu ma indoiesc,dar si preturile tre sa fie bunicele,nu orisicine isi permite asa ceva
ana   -  
23 Iunie 2010, 16:06
Sus ↑
а Барабан от Страдивари мона там дАстать???
nick   -  
24 Iunie 2010, 13:04
Sus ↑
mdaaa....preturile m-au socat .... imi place mult de Natalia Cheptene
Elena   -  
05 Iulie 2010, 17:05
Sus ↑
sooper gusturi are Natalia dar nu oricare isi permite asa ceva de calitate,vreau si eu.....
maria   -  
19 Iulie 2010, 11:08
Sus ↑
Rochie de matase cu imprimeuri
Kristina   -  
19 Iulie 2010, 15:31
Sus ↑
esti tare super,.....
nataliaapostol   -  
29 Iulie 2010, 21:02
Sus ↑
excuse me, in US doar milionarii in $ isi cumpara genti VALENTINO, cu tot respectul pentru Natalia Cheptene, dar mi se par absurde preturile. (si nu e vorba de frustrare)
from usa   -  
07 August 2010, 07:27
Sus ↑
Ca să fii mereu irezistibilă trebuie să investești mult pentru asta.
tanea   -  
04 Martie 2011, 20:16
Sus ↑
frumos
beti   -  
02 Mai 2012, 14:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău