VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Irina Tarasiuc, Eduard Lopatenco şi Sergiu Covalschi
Martie 2011, Nr. 83

La cumpărături cu Irina Tarasiuc, Eduard Lopatenco şi Sergiu Covalschi

Comentează   |   Cuprins

Plini de viaţă, talentaţi şi populari, cei care au dăruit moldovenilor piesa „Votează, lume!”, Irina Tarasiuc, Eduard Lopatenco şi Sergiu Covalschi au câştigat la începutul acestui an dreptul de a reprezenta imaginea reþelei de magazine „Promenade” şi  „Vernisaj”. Trioul şi-a adjudecat pe bună dreptate titlul de purtători de imagine, pentru că sunt stilaþi şi proaspeþi pe valurile succesului, reuşind în scurt timp să cucerească zeci de admiratori. Shopping-ul cu cei trei a fost o adevărată aventură, plină de dispoziþie şi mare  veselie. Astăzi vom afla de ce le place stilul clasic şi cum a rămas Eduard fără blugi la o filmare.

HAI   LA  SHOPPING  LUME  LA   VERNISAJ  ŞI   PROMENADE

Cu toţii ne-am întrebat cine este bruneta înaltă cu zulufi şi băiatul cu bărbiţă din clipul „Votează, lume!” ce a inundat televiziunile şi Internetul acum câteva luni. Ea – foarte veselă, el – cumva serios în maniera sa de a recita rap. O pereche haioasă, aidoma unui cuplu italian. De fapt, făceau muzică separat. Irina – pe la concursuri de specialitate, Eduard – în studiouri, compunând muzică pentru DiBo şi Alex Belenki şi recitând rap în cluburile din Chişinău. Şi mare noroc de alegerile din noiembrie, care i-au scos pe cei doi din anonimat. Cu biletul norocos din mână, au profitat din plin de ceasul lor de glorie. După „Votează, lume!” au compus în ajunul sărbătorilor de iarnă o nouă piesă şi au filmat un clip, „Cu Anul Nou!”. La formula de doi, li s-a alăturat şi SereNado, adică Sergiu Covalschi, un bun prieten, interpret cu stagiu. Încă nu şi-au găsit o denumire de piaţă, în schimb, au multe planuri de viitor, de a scoate cât mai multe piese frumoase şi de a le aduna pe un disc.

 În forfota pregătirilor pentru concerte, interviuri şi emisiuni, s-au bucurat nespus de mult de dreptul de a reprezenta magazinele „Vernisaj” şi „Promenade”. Ei, ştiuse Moşul ce să le aducă în sac… Mai ales că Eduard trebuia urgent să-şi înnoiască garderoba, cuvântul „shopping” fiind pe ordinea zilei. Filma la noul videoclip, când, la o mişcare bruscă, i-au crăpat pantalonii între picioare… Moment delicat, pe care l-a depăşit cu mult umor. În consecinţă, a ales de la „Promenade” mai multe perechi de blugi (cu rezervă!), câteva pulovere stilate şi cămăşi non-iron. De obicei, îşi împrospătează garderoba de câteva ori pe an. „Pentru oamenii de creaţie contează foarte mult imaginea. Îmi place să fiu original, aleg haine haioase, cu inscripţii şi desene deosebite. Dar aceasta nu înseamnă că nu port niciodată costum şi cravată. La „Promenade” am rămas plăcut surprins să găsesc ţinute clasice şi casual pentru bărbaţi, de bună calitate şi într-o gamă destul de bogată”, spune Eduard.

 În timp ce băieţii se sfătuiesc la cabinele de probă, magazinul este inundat de râsul zglobiu al Irinei. Toată lumea se conectează imediat la frumoasa brunetă, zveltă şi cochetă, care preferă culoarea neagră şi stilul clasic. „E un stil ce reprezintă lumea mea interioară, chiar dacă zi de zi mă puteţi vedea în fuste scurte cu cizme lungi sau blugi. Clasicul este şi rămâne mereu în actualitate - cu o ţinută elegantă niciodată nu vei da greş când e vorba de un eveniment important. Iar de la „Promenade” şi „Vernisaj” vreau să cumpăr toate rochiile, pentru că toate sunt frumoase şi impecabil croite! Faptul că există posibilitatea de a alege dintre cele mai bune branduri germane, care propun o sumedenie de ţinute în diverse stiluri, mi se pare extraordinar. Cu adevărat, reţeaua de magazine pe care o reprezentăm este pentru toate gusturile”, mărturiseşte Irina, care nu-şi putea lua ochii de la o rochie de mătase de culoarea roşie.

Sergiu, foarte atent la detalii, examinează cu grijă fiecare haină. Probează, cu eleganţă de manechin, un trenci elegant. Îşi alege câteva ţinute de la „Daniel Hechter” şi „Gardeur”, care îi vin ca şi turnate. Ce mai, are o siluetă de invidiat.  Şi dacă tot vine vorba de stil, Sergiu deschide câteva paranteze: „Sunt şi eu adeptul stilului clasic. Mă simt cel mai bine într-o pereche de pantaloni clasici, cămaşă asortată la un sacou stilat. O astfel de ţinută întotdeauna o potrivesc cu o pereche de pantofi de calitate, curaţi şi bine lustruiţi”.

După câteva ore bune petrecute în magazinele „Promenade” şi „Vernisaj”, după ce artiştii au ridicat dispoziţia tuturor consultanţilor şi clienţilor, făcând mutriţe în oglinzile din magazin şi povestind întâmplări hazlii din viaţa de artist, probând zeci de ţinute, Irina, Eduard şi Sergiu au făcut câteva concluzii. La „Promenade” şi „Vernisaj” găseşti haine pentru toate gusturile şi în toate stilurile, de calitate şi care vor corespunde tendinţelor modei chiar şi peste doi-trei ani, iar preţurile excelente chiar i-au impresionat. „Suntem mândri de faptul că am fost aleşi ambasadori ai bunului gust german! Hai la shopping, lume!”.

Sergiu Covalschi a cumpărat:
Scurtă „Roy Robson”
Pantaloni „Gardeur”
Trenci  „Bugatti”
Pantofi  „Rossi”

Eduar Lopatenco a cumpărat:
Scurtă „Lagerfeld”
Pulover „Bugatti”
Blugi „Roy Robson”
Cămaşă „ Daniel Hechter”

Irina Tarasiuc a cumpărat:
ROCHIE „MARELLA”
BLUZĂ „JONES”
GEANTĂ „BETTY BARCLAY”
TRICOU „APRIORI”Proiect: Rodica TROFIMOV, Elena VOLCOVSCHI
Fotografii: www.fotoroom.md
Mulţumim pentru sprijin magazinului „Vernisaj”
(bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 64) şi „Promenade” (Shopping MallDova, etaj 2, str. Arborilor, 21)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Nu pun la indoiala frumusetea fizica si talentul acetor persoane. Acetea comori sunt dar de la Dumnezeu. Dar i-as sfatui sa fie mai atenti, sa nu se lase folositi de unii ideri politec, chiar daca si-i magulesc cu paralute. Aceasta ei o fac pentru asi atinge scopuri meschine. Sa stiti ca va sta destul de urit, sub flagurile rosii pline de singe(1917-2009) ale comunistelor. Arta nu se face la comanda politeca, ci izvoraste din suflet din inima.
Costica   -  
15 Aprilie 2011, 06:53
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău