VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Aura
 Descarcă
Octombrie 2010, Nr. 79

La cumpărături cu Aura

Comentează   |   Cuprins

Noile colecţii de toamnă 2010 de la Galeria de modă „Vernisaj” ne-au surprins prin varietate şi culori. Cunoscutele branduri germane єi italiene prezente la Chişinău au făcut totul ca să ne îmbrace cu dragoste, aşa cum declară marca „Gerry Weber”. Ne aştepta în faţă o călătorie plăcută în stilul unei Madonne tinere, în care se purtau pantaloni înguşti, stofe strălucitoare şi mult metal – pe sacouri, genţi şi chiar pe pantofi. Atraşi de noile tendinţe şi de propunerile designerilor, am mers împreună cu interpreta Aura la cumpărături. Nimeni nu a bănuit cât de mult aveau să o schimbe noile ţinute…

Impresionată de proporţiile Galeriei de modă „Vernisaj”, Aura cercetează cu interes noile colecţii de la „Taifun”, „Gerry Weber”, „Passport”, „Betty Barclay” şi „Bandolera”. Netezeşte stofele, se uită la croială şi model, admiră culorile. Se simte bine în magazinul plin de lumina unei toamne calde, lucru ce-i ridică şi mai tare dispoziţia de cumpărături. „Încă nu mă pot despărţi de vară… Port în continuare haine albe sau de culoarea nisipului şi a ciocolatei. Dar deja simt că-mi voi înnoi garderoba de toamnă de la „Vernisaj”, ne spune râzând interpreta.

Ne oprim la marca „Taifun”, generoasă cu ţinute de culoare albastră şi mov, trenciuri stilate. Aurei îi atrage privirea o blăniţă din iepure, uşurică şi călduţă… O ducem imediat la cabina de probă. Genţile de la „Tosca Blu” sunt de toate formele şi mărimile – punem de o parte un clutch negru. Pantofii de aceeaşi firmă sunt pe platformă, din piele naturală sau gen reptilă. Găsim şi o pereche de botine, înfrumuseţate cu nişte cuie metalice, le potrivim cu o pereche de legginşi din piele de la „Passport”, o tunică de la „Betty Barclay” şi aruncăm peste umeri magica blăniţă de iepure „Taifun” – o ţinută rock şi romantică în acelaşi timp, exact din perioada anilor 80, a la Madonna. Mănuşile şi accesoriile au accentuat reuşit alegerea Aurei. „În preajma unor consultanţi profesionişti cum sunt cei de la „Vernisaj”, nu ai cum să dai greş. Mai ales că după ce probezi haina, părerea ţi se schimbă radical. Îmi place că mă ajută cu sfaturi cu adevărat profesioniste”.

Explorăm mai departe colecţiile de la „Vernisaj” şi înaintăm entuziasmate dintr-un colţ al magazinului în altul, de la un etaj la celălalt. Aura se îndrăgosteşte imediat de cunoscuta marcă olandeză „Bandolera”. Nu a ezitat şi a pus de o parte un sacou, o pereche de pantaloni şi o eşarfă strălucitoare… şi încă un fular cu căciuliţă - are slăbiciuni la tot felul de pălării şi şepci. 

În acest sezon se poartă modele cu umerii mari, supradimensionaţi, rochii şi fuste creion, culorile mov profund, metalic, albastru pal, purpuriu, bej şi oliv. „Am foarte multe haine în nuanţe de albastru. Aşa că aş putea combina cu ceva din noile mele cumpărături”, spune Aura. Stiliştii de la „Vernisaj” îi propun o jachetă albastră în stil Chanel, cu fir argintiu şi umerii supradimensionaţi, o bluză de mătase şi pantaloni veluraţi de la „Apriori”. În final, avem o ţinută fantastică pe care o asortăm cu bijuterii şi o gentuţă de la „Tosca Blu”. Aura nu poate trece indiferentă pe lângă rochiile  de la „Vera Mont” – imediat se aventurează să probeze câteva. Croiala elegantă şi stofele deosebite îi schimbă în totalitate look-ul – vedetei nu-i vine să creadă că anume ea este cea din oglindă. Pur şi simplu rămâne încântată şi decide să cumpere neapărat una dintre rochii, în care arată ca o adevărată business lady. „Chiar aveam nevoie de o rochie de acest fel, mai ales de când am deschis propria agenţie de organizare de evenimente, o bună parte din timp o petrec la birou”, mărturiseşte Aura.

Pentru că vor veni şi zilele posomorâte şi reci de toamnă, ne-am gândit şi la un mantou moale şi protector de la „Betty Barclay”, o rochie caldă din mohair de la „Passport”, pe care le-am completat cu un fular-căciulă universal, model ce l-am purtat cu toţii acum 15 ani. Vă mai aduceţi aminte? Iată că moda ne aduce, într-adevăr, „surprize” din anii 80…

 Alegând alte ţinute, vedeta şi-a amintit cum a cheltuit de vreo trei ori mai mulţi bani la un magazin decât planificase iniюial. „Cred că atunci mi-am înnoit garderoba pe câteva sezoane înainte, iar soţul meu nu m-a recunoscut în noua ipostază de shoppoholică… De obicei, sunt foarte raюională când e vorba de haine. Am intrat într-un magazin prestigios să-mi caut o юinută pentru un concert. Văzând frumuseюea noilor colecюii, inclusiv a юinutelor de seară, nu am putut să mă abюin - mi-am golit cardul într-o oră”.

 Extrem de încântată de noile cumpărături de la „Vernisaj”,
Aura abia aşteaptă să le arate soţului, Lorei şi lui Betty…(am aflat mai târziu – gemenele au aprobat imediat alegerea mamei, iar tata a confirmat).

5 sfaturi de stil de la Aura

1.Dacă v-a plăcut o haină, nu ezitaţi să o cumpăraţi în aceeaşi zi. În 90 de cazuri se întâmplă să n-o mai găsiţi a doua zi.

2. Cumpăraţi-vă haine pe mărime, la moment – nici mai mici, nici mai mari.

3. Nu vă fie frică să încercaţi ceea ce n-aţi mai purtat niciodată – e posibil să descoperiţi ceva nou, proaspăt, pentru stilul dvs.

4. Faceþi combinări neaşteptate de stofe, imprimeuri şi desene – veþi arăta super şic într-o þinută din lână fină şi mătase, de exemplu, sau combinând dungile cu buline.

5. Dacă magazinul are fashion consultanţi profesionişti, apelaţi la serviciile lor – ei vă vor da cele mai bune sfaturi în ceea ce priveşte asortarea hainelor şi alegerea bijuteriilor şi a încălţămintei.


Aura a cumpărat:
Rochie „Apriori” – 119 €
Sacou „Bandolera” – 213 €
Sutien „Palmers” – 48 €
Pantaloni „Bandolera” – 114 €
Pulover „Betty Barclay” – 65 €
Fular „Taifun” – 47 €
şapcă  „Bandolera” – 33 €
Mănuşi „Bandolera” – 24 €
Total: 663 €. Magazinul
„Vernisaj” i-a oferit o reducere de 20 %

Proiect: Rodica Trofimov, Elena Volcovschi
Fotografii: www.fotoroom.md
Mulţumim magazinului „Vernisaj” pentru sprijin.
Adresa: or.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 64.
Tel.: +373-22-272127


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo Aura este o femeie frumoasa si mereu stie sa impresioneze....Multa sanatate si fericire ei si familiei ei....
Alina   -  
14 Noiembrie 2010, 20:45
Sus ↑
intotdeauna cind o vad pe Aura imi apar niste ginduri stranii despre ea,ea mereu e vesela dar as vrea s-o vad in realitate cum e.se simte in foto ca totul e jucat .
cris cazacu   -  
18 Noiembrie 2010, 17:57
Sus ↑
SI IN REALITATE,E LA FEL...
OXANA   -  
22 Noiembrie 2010, 17:50
Sus ↑
BRAVO PENTRU FRUMUSETIA FEMEI SE MERITA ORICE EFORT
eu_AUSTRALIA   -  
13 Decembrie 2010, 02:42
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°