VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Junior Cup 2015: „Dacă stelele se aprind înseamnă că cineva are nevoie de ele!”
Iulie 2015, Nr. 132-133

Junior Cup 2015: „Dacă stelele se aprind înseamnă că cineva are nevoie de ele!”

Comentează   |   Cuprins

Măiestria unui frizer se evidenţiază prin darul său de a crea adevărate capodopere ale frumuseţii. Talentul care îl înzestrează, ghidarea unui mentor profesionist, dar şi dorinţa de a realiza lucrări superbe îi sunt mereu alături. Munca acestuia nu se limitează doar la vopsitul şi tunsul părului. El este un promotor al tendinţelor şi, în acelaşi timp, are misiunea de a reliefa personalitatea clientului. Frizerul este în continuă perfecţionare, acesta este atent la diverse metode de lucru, dar şi la conceperea propriilor idei de creare a unui look.

Compania „Loial”, distribuitor oficial Schwarzkopf Professional în Moldova, a organizat cea de-a X-a ediţie a concursului anual „Junior Cup”, dedicat frizerilor începători din Republica Moldova.

Participanţii au luptat pentru titlul „Junior Cup” la trei categorii: „Tunsoarea de salon cu styling”, „Coafură clasică de seară”, „Coafură de fantezie”. Timp de o oră, frizerii au muncit la turaţii maxime pentru a elabora fiecare imagine. În acest timp, compania „Loial” a organizat activităţi interactive, concursuri şi master classuri de coafură.

Publicul select şi juriul profesionist au avut dificila misiune să aprecieze talentul participanţilor, cărora Compania „Loial” le-a oferit frumoasa şansă să îşi etaleze lucrările pe un platou scenic din „Grădina de iarnă”, amenajat la Palatul Feroviarilor din capitală. Intrarea a fost liberă, iar oricine are o predilecţie pentru frumos a putut să admire talentul participanţilor.

Campionatul a fost încununat cu ceremonia de premiere. Toţi participanţii s-au ales cu premii de consolare şi distincţii. La concurs au fost înscrise următoarele şcoli profesionale: Şcoala „Insula Speranţei” din Chişinău, Şcoala „Univers Moldova” din Chişinău, Şcoala „Miracol” din Bălţi, Şcoala Nr.3 din Bălţi.

Iată învingătorii concursului „Junior Cup 2015”:

 

www.VO%20(1).psd

Tunsoarede salon cu styling

Locul 1 – Natalia Movileanu

Locul 2 – Antonela Druţă

Locul 3 – Ludmila Bogza

 

Coafură clasică de seară

Locul 1 – Natalia Movileanu

Locul 2 – Dionisia Iaţco

Locul 3 – Mihaela Tripăduş

 

Coafură de fantezie

Locul 1 – Liliana Usturoi

Locul 2 – Irina Bîtcă

Locul 3 – Ecaterina Bukătari  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău