VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Jorge Dental Studio, servicii stomatologice exclusive
Noiembrie 2015, Nr. 136

Jorge Dental Studio, servicii stomatologice exclusive

Comentează   |   Cuprins

Denumirea clinicii „Jorge Dental Studio” reflectă conceptul care stă la baza fondării acesteia. Este o clinică de stomatologie estetică ce funcționează sub stricta coordonare și supraveghere a fondatorului și medicului-șef Gheorghe Ciuperca (de aici și derivă denumirea „Jorge”).

Aici muncește o echipă armonioasă formată din cinci medici profesioniști. Încă din primele zile de activitate, această clinică se distinge prin faptul că fiecare dintre dentiștii care lucrează aici are propria specializare. Or, prin acest lucru, clinica reamintește de un organism viu, unde fiecare organ își cunoaște funcția. Din acest considerent, vizitând stomatologia „Jorge Dental Studio”, fiți pregătiți să cunoașteți câțiva specialiști care muncesc pentru binele sănătății dvs. În clinică domină liniștea, confortul și o atmosferă prietenoasă. Aceste detalii sunt reflectate atât în interiorul ei, cât și în relația medic – pacient.

Servicii exclusive

Clinica Jorge Dental Studio oferă o gamă completă de servicii stomatologice. Totodată, grație gradului lor de dificultate și eficiență, o parte dintre ele sunt incluse în lista „Servicii Unice” a clinicii:

1. Restaurarea estetică a dinților frontali, executată de dr. Gheorghe Ciuperca.

2. Restaurarea dinților cu ajutorul fațetelor ceramice, asistată de microscop.

3. Tratamentul de canal sub microscop (asigură calitatea mult mai sporită a tratării canalelor dentare), detectarea la microscop a fragmentelor de instrumente rămase în canalele radiculare în urma unor eventuale ruperi, precum și extragerea lor.

4. Tratamentul afecțiunilor gingivale prin metoda Vector (dovedită a fi, deocamdată, cea mai eficientă metodă).

5. Diagnosticul cariilor ascunse cu ajutorul aparatului DIAGNOcam (KaVo Dental, Germania).

6. Curățarea profesională a dinților cu aparatul PROPHYflex 3 (KaVo Dental, Germania) – rapidă și prudentă.


Gheorghe Ciuperca

Fondator și medic-șef

Fondatorul și medicul-șef al clinicii este domnul Gheorghe Ciuperca, un specialist deosebit în restaurarea și corecția dinților frontali. Talentul dumnealui a fost remarcat cu premii la competiții dedicate stomatologilor atât în țară, cât și în afara ei. Experiența de muncă a domnului Gh. Ciuperca este de 19 ani. În momentul de față, domnul doctor se specializează pe restaurarea dinților frontali cu ajutorul ultimelor tehnologii precum: fațete ceramice, ceramică fără metal, restaurarea estetică. Domnul dr. Ciuperca mânuiește cu succes microscopul dentar, cea mai recentă inovație tehnologică în domeniul stomatologiei.

  

Contacte:

Or. Chișinău

str. Ismail, 21

tel 022 93 00 77

mob: 079 53 00 25

www.dentalstudio.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău