VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Izvorul tinereţii
August 2012, Nr. 99

Izvorul tinereţii

Comentează   |   Cuprins

Lili Lozan  este una dintre primele femei care a încercat procedura „Valmont” în salonul „Cristis”. Componenta de bază a produselor „Valmont” – molecula ADN , este obţinută din splina somonului canadian sălbatic. Această moleculă conţine de 10 mii de ori mai multă apă decât propria greutate. Renumita prezentatoare Lili Lozan a venit în cabina de frumuseţe a salonului „Cristis” pentru o nouă procedură Valmont „Sursa de hidratare” – SOURCE OF BISSES: o îngrijire exclusivă destinată hidratării intensive a pielii.

1. În prima etapă, sunt îndepărtate celulele moarte de pe suprafaţa pielii. Specialistul în îngrijirea pielii, Ludmila Bantaş, povesteşte că exfolierea cu fermenţi, efectuată cu ajutorul măştii exfoliante cu extract de lupin alb, stimulează activitatea celulară şi restabileşte strălucirea naturală a pielii, calmând-o şi hidratând-o. Aceste efecte sunt absolut necesare pentru pielea sensibilă a Liliei.

2. Apoi, specialistul aplică serul de hidratare intensivă „Bio-Regenetic” şi crema hidratantă, efectuând mici apăsări punctate şi mişcări de uniformizare a pielii, care restabilesc circulaţia în sistemele limfatice şi stimulează regenerarea celulelor cutanate. Această etapă se încheie prin mişcări uşoare pentru relaxare şi hidratarea maximă a pielii.

3. Apoi, specialistul aplică serul de hidratare intensivă „Bio-Regenetic” şi crema hidratantă, efectuând mici apăsări punctate şi mişcări de uniformizare a pielii, care restabilesc circulaţia în sistemele limfatice şi stimulează regenerarea celulelor cutanate. Această etapă se încheie prin mişcări uşoare pentru relaxare şi hidratarea maximă a pielii.

Lili Lozan: „Am rămas plăcut surprinsă de procedura propusă de salonul «Cristis», senzaţia este unică!” – ne spune Lili. „Starea de relaxare este maximă, iar efectul de după procedură este unul senzaţional. Faţa este mult mai luminoasă, netedă şi îşi recapătă îmbujorarea firească. Masca şi cremele utilizate în cadrul procedurii curăţă porii şi oferă o senzaţie de prospeţime!”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°