VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Italia la picioarele noastre
Iulie 2005, Nr. 15-16

Italia la picioarele noastre

Comentează   |   Cuprins

Cu începere din vara asta se poartă FABI. Cea mai populară marcă de încălţăminte italiană poate fi găsită şi la Chişinău. De ce vă trebuie cel puţin o pereche de pantofi de la FABI? E simplu. Aici veţi găsi stil, rafinament, gust şi, nu în ultimul rând, tradiţie. Încălţămintea este o piesă importantă care evidenţiază stilul persoanei, îi întregeşte  imaginea şi denotă poziţia ierarhică, dar şi veniturile. Alegerea potrivită a unei perechi de pantofi va pune în evidenţă doar avantajele şi nicidecum minusurile dumneavoastră.

FABI are deja o tradiţie şi s-a bucurat de succes chiar şi printre suveranii pontifi. În 1965, fraţii Elizio şi Enrico Fabi au început de la o mică fabrică de încălţăminte care producea doar pantofi clasici pentru bărbaţi. În prezent, brandul FABI a devenit simbol al calităţii şi eleganţei. După 40 de ani, noua generaţie FABI gestionează o afacere extrem de diversă - încălţăminte pentru femei şi bărbaţi, dar şi accesorii din piele şi cravate de mătase pentru domni, orientarea textilă fiind o linie mai nouă a FABI. FABI mai înseamnă exclusivitate în ceea ce porţi. Designeri şi tehnicieni cu renume inventează modele, pentru care sunt folosite schiţe clasice şi ultramoderne, precum Fuentes şi TECK. Fuentes se inspiră din peripeţiile secolului XX, iar TECK este un stil modern. Detaliile TECK constau în tehnologii de ultimă generaţie, contrast de culori şi o nouă viziune asupra modei la încălţăminte. Materialele folosite atât pentru această linie, cât şi pentru linia clasică, sunt absolut deosebite, - bunăoară, pielea de şarpe sau de cangur.

Încălţămintea FABI poate fi găsită astăzi în 25 de metropole ca New-York, Roma, Paris şi Milano. Lor li s-a alăturat de curând şi Chişinăul. Puteţi procura încălţăminte FABI la etajul trei al Centrului Comercial „Jumbo”. Buticul FABI poate fi găsit uşor, deoarece are suprafaţa cea mai generoasă.

Nu uita – moda dictează FABI. Cea mai frumoasă pereche de pantofiori te aşteaptă în cel mai stilat magazin. Fii modern – poartă FABI.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău