VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Ipostaze noi pentru blănuri
Octombrie 2008, Nr. 54

Ipostaze noi pentru blănuri

Comentează   |   Cuprins

Sezonul de toamnă-iarnă a readus blana în atenţia brandurilor de lux (Lanvin, Fendi, Louis Vuitton, Celine, Chloe şi Hermes ), oferindu-ne articole din blană naturală, piele întoarsă sau lăcuită, ca să ne apere de frig, dar şi să ne confere incomparabila senzaţie a atingerii acestor creaţii. Geci, gulere, genţi sau chiar pălării şi aplicaţii - blana este prezentă în cele mai neaşteptate combinaţii de culori şi texturi. Blana este un „,must have” al acestui sezon, iar graţie magazinelor din capitală, este accesibilă celor ce urmăresc tendinţele modei şi doresc să fie în pas cu ea.  Magazinul „Artizana Fashion” ne oferă o selecţie de obiecte din blană şi piele naturală.

Indiferent de materialul din care sînt lucrate, nota comună a acestor piese o reprezintă designul comod şi funcţional. Imaginea de altădată a blănurilor, ca fiind opulente, grele şi sofisticate s-a schimbat. Ele sînt acum mai fine, delicate la atingere, dar şi uşor de purtat.

1. Geaca din piele este un must-have pentru femeia modernă, care nu are timp să-şi schimbe ţinuta, între o întîlnire de business şi spectacolul copilului de la grădiniţă. Pielea naturală, de un gri metalizat face această piesă trendy, dar şi uşor de întreţinut.

2. Nu există o piesă mai funcţională în garderoba unui bărbat decît geaca din piele. Culoarea maro deschis îi conferă un look casual-sport.

3. Spre a evita banalul culorii negre, creatorii acestei piese au folosit pielea neagră lăcuită şi gulerul din vulpe polară, pentru un şic instantaneu. Pentru o plimbare în parc, purtaţi-o cu blugi, iar la o întîlnire de afaceri – cu o fusta creion şi pantofi cu toc.

4. Regina fulgilor de nea, versiune urbană. Lungimea comodă, imprimeul oriental şi plăcerea atingerii blănii de nurcă sînt atu-urile acestei haine de un maroniu cald.

5. Veţi avea nevoie de această blană pentru zilele geroase de iarnă, iar gulerul luxos de vulpe va trezi admiraţia celor din jur, dar cel mai mult - satisfacţie şi încîntare pentru posesoarea ei.

6. Aplicaţiile imitînd desenul zebrei vor transforma posesoarea acestei blăni de nurcă într-o divă glam.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

O colectie putin interesanta!!!!! usor spus
NASTASIA   -  
09 Februarie 2011, 18:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău