VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Inspiraţie de weekend
Septembrie 2013, Nr. 112

Inspiraţie de weekend

Comentează   |   Cuprins

Exact atunci când ai impresia că toate sursele de inspiraţie au fost exploatate, stiliştii ne surprind cu noi interpretări, prezentându-ne astfel tot ce se poate crea mai frumos din păr.

La prima vedere, avangarda aduce cu sine o exagerare de elemente, iar pe de altă parte, aceasta demonstrează capacitatea stiliştilor de a-și dezlănțui imaginaţia.

Stimulează-ţi creativitatea şi încearcă şi tu să implementezi o astfel de coafură cu volum activ. Punctată cu accesorii sofisticate, dar şi cu o ţinută din tafta preţioasă, apariţia ta va fi una extrem de uimitoare.Renunță la cocurile perfect finisate și alege o variantă mai rebelă. Aplică pe părul umed puţină spumă pentru volum pe toată lungimea părului. Apoi tapează-l şi prinde câteva suviţe din faţă la spate, lăsându-ţi imaginaţia să creeze.O astfel de coafură supradimensionată şi neconvenţională îți încadrează perfect trăsăturile faciale, dar şi îţi îndulceşte personalitatea. În plus, efectul spectaculos este amplificat de volumul din creştetul capului.Un updo surprinzător îţi va amplifica alura şi îți va crea un „ambalaj” atrăgător în doar câteva clipe. Alege produsele de styling care fac performanţă şi, cu siguranţă, vei obţine un look incredibil. Încalcă regulile şi alege pentru următoarea ta apariţie o coafură ce va deveni pentru tine o adevărată provocare arhitecturală, dar nu uita și de machiajul care îți va pune în valoare grația feminină. Învaţă să străluceşti şi transformă-te într-o adevărată frumusețe urbană!Inspiră-te din lucrările celor mai buni hair-stylişti şi optează pentru forme original modelate, texturi neobişnuite, dar şi bucle vălurate.

Îndrăzneşte să surprinzi!
Chişinău, str. Natalia Gheorghiu, 30. Tel.: 068 002 449
E-mail: andreicocieru@gmail.com

(Text: Daniela Caraiman. Hair-stylist: Andrei Cocieru. Make-up: Livia Cirimpei. Foto: Ellene Andronache)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău