VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Hiturile sezonului cald
Mai 2014, Nr. 120

Hiturile sezonului cald

Comentează   |   Cuprins

În această primăvară, în materie de hairstyling tot ce este prea studiat, prea aranjat sau geometric este greşit, iar această vibraţie a fost simţită de celebri stilişti de talie internaţională.

Buclele lejere, coafurile dezordonate şi prinse la întâmplare, cocuri seducătoare, supradimensionate sau accesorizate cu flori, bentiţe sau coroane aurii sunt atuurile prestigioaselor prezentări de modă „Dolce & Gabbana”, în care abordarea feminină rămâne una dominantă.

Nici la capitolul machiaj situaţia nu e prea diferită. În această primăvară, naturaleţea e din nou la modă, de aceea nu te strădui să creezi machiaje sofisticate şi extravagante. Optează pentru un machiaj în stil italian clasic cu accente retro, unde vei folosi eyelinerul negru, un blush trandafiriu pentru obraz şi o supradoză de ruj şi gloss în nuanţe intense de roşu, corai sau vişiniu pentru un look cochet, care îţi va pune în valoare eleganţa şi gingăşia.În acest sezon, e simplu să ţii pasul cu moda. Un păr sănătos, strălucitor, un machiaj cald şi radiant, dar şi puţină îndemânare te vor ajuta să obţii un styling remarcabil, plin de naturaleţe şi prospeţime.  


Chişinău, str. Natalia Gheorghiu, 30. Tel.: 068 002 449
E-mail: andreicocieru@gmail.com

(Text: Daniela Caraiman. Hair-stylist: Andrei Cocieru. Make-up: Livia Cirimpei. Foto: Vitalie Sîrbu. Vestimentaţie: Sekana. Coroniţa: Alina Popov. Loc: Fructul.md)


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău