VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Giorgio Fabiani la Chişinău
Mai 2007, Nr. 37

Giorgio Fabiani la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

{ Giorgio Fabiani semnează prima pereche de pantofi de damă în 1979. } A început afacerea fără o liră în buzunar. Avea 21 de ani, doi prieteni în calitate de parteneri şi certitudinea a ceea ce voia să facă. Inspira încredere şi furnizorii de materie primă îl creditau până la comercializarea colecţiei. „Ideea mea era de a încălţa „una donna” de o manieră feminină şi inteligentă, povesteşte Giorgio Fabiani. Nu urmăream orbeşte moda, dar făceam exact ceea ce simţeam. Moda este ceva  abstract – un lucru care nu are nimic în comun cu ideea de practic şi comod. De la colecţie la colecţie, am adunat o echipă care înţelegea ce vreau. Din zece perechi, alegeam una bună şi nu ziceam niciodată că celelalte nouă sunt nereuşite. Iată care a fost viziunea mea asupra afacerii şi asta a încurajat echipa.”

{ Fabiani a pus accentul pe eleganţă, confort, dar şi pe buna structurare a afacerii. } Nu s-au folosit niciodată materiale de calitate inferioară, pentru a nu compromite brandul. Mai nou, a început să creeze accesorii, îndeosebi genţi. Recent, la Milano, a avut loc prezentarea colecţiei Giorgio Fabiani pentru bărbaţi.

{ Cel mai complicat lucru a fost să-şi convingă soţia să poarte pantofii creaţi de el. } Fiind înaltă, consoarta sa nu purta decât pantofi fără toc. Peste doi ani de la căsătorie, o convinge să încerce un pantof elegant, doar pentru o petrecere, şi din acea seară mai câştigă o clientă fidelă.

{ Secretul său? } „Este important să faci ce-ţi place, aşa cum am făcut eu în 1979. Continuu să fiu matinal: mă trezesc la şase dimineaţa, la fel ca pe atunci când nu aveam un sfanţ. Vreau să fiu alături de salariaţii mei şi să le cunosc toate problemele. Au avut încredere în mine de la bun început şi mă simt îndatorat faţă de ei.”

{ Despre Moldova. } „Am auzit că aici sunt mulţi oameni deştepţi şi cu bun-gust. Marina şi Igor Ungureanu, pe care i-am cunoscut la o expoziţie la Moscova, mi-au confirmat această impresie. Acest cuplu are un gust desăvârşit. Nu e nevoie de multe cuvinte ca să vă conving că am dreptate. E suficient să intraţi în magazinul lor, “Premier”, deschis de curând. Este primul de acest fel în Chişinău şi nu mi-e ruşine să expun aici pantofii şi accesoriile cu marca „Giorgio Fabiani.”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău