VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
From Runway to real life
Noiembrie 2011, Nr. 91

From Runway to real life

Comentează   |   Cuprins

De îndată ce văd tendinţele actualului sezon, îmi pun întrebarea: şi cum le aplic eu în viaţa de zi cu zi, respectiv cu un buget minim? Sigur, în caz că eşti Daria Zhukova – soţie de oligarh, îţi permiţi să cumperi lookuri „head to toe”, ceea ce nu e valabil pentru restul din noi. Deci, în ce piese trăsnet investim ca să arătăm bestial şi super-trendy?

• Orice cu imprimeu de piton! Atenţie însă la calitatea obiectului achiziţionat – joacă cel mai important rol. Dacă aţi ales o bluză de mătase sau polyester bine prelucrat, puteţi s-o combinaţi cu blugi flare sau drepţi. În materie de pantofi, puteţi alege unii tot din piton, dar în altă nuanţă. Ce ţine de accesorii, un colier chocker ar fi mai mult decât potrivit. Geanta trebuie să fie uniton.

• Culoarea bordo. Extrem de nobilă şi avantajoasă atât pentru blonde şi brunete, cât şi pentru roşcate. O combinaţie de succes ar fi cu ceva auriu – fie bijuteriile, fie detaliile de la geantă sau pantofi. Dacă alegeţi o pereche de pantaloni în această nuanţă, puteţi să-i asortaţi cu bluza cu imprimeu de piton sau cu orice pulover – pentru o apariţie de efect, unul într-o culoare puternică, ca verde sau albastru închis. Colour blockingul este trendy şi în acest sezon.

• Pălăria este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească nicidecum din garderoba dumneavoastră în această toamnă. Cea din fetru cu boruri înguste, ca la comisarul Megre, sau cea de pe podiumul Gucci. Includeţi-o oricărui „ensemble”, et voila!  Très très chic! În cazul în care sunteţi adepta unui stil girly sau romantic, pălăria cu boruri mai late ar completa de minune o rochiţă „trapez” sau, practic, orice alt outfit.

• Bolero sau şal din blană. Până şi cel mai ordinar palton va deveni elegant şi rafinat într-o clipită cu un asemenea accesoriu. Nemaivorbind de faptul că nu veţi simţi nici vânt rece.

• Puloverul a revenit în plină putere şi gata de atac în sezonul acesta. Pe lângă faptul că este foarte practic pentru  timpul rece al anului, mai este şi în vogă. Dar atenţie cum îl purtăm, ca să nu fim plictisitoare. Optaţi pentru unul cu împletitura masivă şi asortaţi-l cu o fustă sau pantaloni din piele pentru un look sartorialist şi de mare impact. Credeţi-mă, nu veţi da greş! Pentru un aer super-inteligent, optaţi pentru un turtleneck à la Celine, iar părul purtaţi-l strâns sus. Rujul alegeţi-l aprins – oranj sau roşu pentru diminuarea severităţii.

• Ce ţine de accesorii, optaţi pentru coliere masive asortate unor piese simple, precum acelaşi pulover menţionat mai sus. Instantaneu imaginea estetică va fi cu totul alta. Dacă preferaţi mai mult brăţările sau cerceii, iarăşi sunt mari şi de impact.

• Am ajuns şi la pantofi…
fiindcă sunt fetişul meu, nu pot să nu achiziţionez cel puţin o pereche nouă în acest sezon. Dacă bugetul vă permite, nişte botine Louboutin sau Chanel schimbă momentan lookul. Dacă însă alegeţi varianta high-street, adică la un buget mai redus, mergeţi la Zara – au o interpretare calitativă a tendinţelor sezonului. Ca să nu uit! La Mango am văzut o pereche de botine superbe à la Isabel Marant, care la sigur ar fi un Must!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău