VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Fabrica de staruri
Martie 2009, Nr. 59

Fabrica de staruri

Comentează   |   Cuprins

În acest început de primăvara, noul magazin „Collezioni” de la „Shopping MallDova Centru” a invitat tinerii de la „Fabrica de staruri” să afle care sînt ultimele tendinţe în materie de fashion şi chiar să probeze unele ţinute. Aşadar, „fabricanţii”, aruncaţi în lumina reflectoarelor, au făcut un up-date al tendinţelor.

Un nou val de culoare, lejeritate şi siguranţă te ia cu asalt în cea mai feminină lună a anului. Poţi opta pentru un tricou în carouri marine, blue jeans, bluză sport casual şi poate o cămaşă ceva mai clasică – ieşirea ta în scena străzii va fi la fel de spectaculoasă ca şi cea de pe podium. (Eugen Reabenikii)

Stela
O fire nonconformistă, Stela alege un stil soft rock. Nu are un fashion designer preferat şi-i place să atragă atenţia prin ţinutele pe care le asortează de una singură şi încă mai experimentează în materie de stil. Are încredere în ceea ce poartă, dar nu se încumetă să dea sfaturi importante pentru altcineva. La concertul final ar prefera să se îmbrace într-o ţinută care să se „combine” cu stilul personal, dar şi cu conceptul piesei.

Bluză de şifon „PASSPORT”, 94 €

DiBo
„Nu contează dacă eşti la modă sau ai stil, important e să fii tu însuţi” spune DiBo, care de obicei îmbracă ceva mix şi match, nuanţat, bineînţeles, cu ceva sport. Nu are un fashion designer preferat, adică încă nu s-a născut unul care să ştie ce vrea DiBo de la modă. Nu-i place să atragă atenţia prin felul său de a se îmbrăca, preferă să-şi pună gluga în cap şi să stea de-o parte. Consideră că „Fabrica de staruri” l-a schimbat, totuşi, spre bine, dar nu ar îndrăzni să dea sfaturi, pentru că fiecare are un „eu” al său şi asta e cel mai bine. Pentru el nu contează în ce se va îmbrăca la concertul final - important este să corespundă piesei ce o va interpreta.

Tricou
„DANIEL HECHTER”, 78 €
Pantaloni „GARDEUR”, 75 €


Valeria
Valeria crede că nu este obligatoriu să fii la modă. Cel mai important e să ai ceva stilat pus pe tine. Îi place să abordeze un stil sport elegant, „condimentat” cu ceva clasic, o cravată, de exemplu. Nu are un creator de modă care i-ar putea dicta sau influenţa felul de a fi. Îmbracă orice haină care o prinde bine. Cu siguranţă, îi place să i se atragă atenţie, dar mai depinde şi de ocazie. Ştie sigur că experienţa contează, de aceea s-ar încredinţa unui designer cu nume pentru a-i crea ţinuta scenică.

Bluză „APRIORI”, 99 €
Hanorac „APRIORI”, 177 €
Pantaloni „APRIORI”, 99 €

Sandu
Este absolut necesar să ai stil, este de părere Sandu. Astfel, de fiecare dată cînd iese în scenă, încearcă să corespundă piesei pe care a ales-o. Din amestecul de casual şi sport, rezultă ceea ce-l avantajează cel mai mult – siguranţa. Are experienţă la complimente şi dacă cineva îi spune că arată bine, se bucură. Acest lucru îi permite să le spună şi prietenilor cîte ceva despre stil. Preferă blugii, dar şi cămăşile cu un desen neobişnuit. Deoarece este tînăr, crede că un designer fashion tînăr i-ar ghici preferinţele în materie de look la concertul final.

Tricou
„DANIEL HECHTER”, 78 €
Blugi „TRUSSARDI”, 69 €


Dima
Dima preferă marca „Tommy Hilfiger” – un nume trendy şi totodată serios. Nu are un designer care i-ar şti „mofturile”, de aceea îmbracă blugi, tricouri şi ghete într-o formulă în care să le placă fetelor. „Fabrica” în acest sens nu l-a schimbat. Poate da sfaturi de stil – o făcea şi pînă a veni în Proiect. Pentru concertul final are o idee năstruşnică – ar face un concurs dintre un designer tînăr şi cel experimentat, ca să vadă cît de tare îl pot impresiona. Dacă ar avea ocazia să călătorească în timp, cu siguranţă ar alege Egiptul Antic.

Pulover „TRUSSARDI”, 68 €

Adriana
Cochetă de felul ei, Adriana crede că nu este obligatoriu să fii la modă, dar să ai gust. De aceea, încearcă de fiecare dată să facă un coctail de stiluri - sport, clasic elegant şi, mai rar, chiar ceva teatral (eclectica prevalează). Adoră marca „Just Cavalli”, mai ales linia de jeans casual (face ravagii de fiecare dată cînd are ocazia). De cînd este la „Fabrica de staruri”, este mai sigură de sine şi ar putea să dea sfaturi de stil celor dragi. Adoră ţinutele corsetate şi romantice, în stil baroc sau rococo.

Pulover
„BETTY BARCLAY”, 74 €


Gloria
Gloria este sigură că stilul dictează moda şi este absolut necesar să-l ai. Abordează un stil britanic, iar fashion designerul ei preferat este Tom Ford (însă ar purta o ţinută semnată Vivien Westwood). Îi face plăcere faptul că primeşte complimente şi ar prefera să i se spună că are gust.

Se regăseşte în ţinute glamouroase, dar şi sport – important ca ceea ce îmbracă să o reprezinte. Mereu i-a admirat pe cei care ţin cont de părerea unui designer mai experimentat, iar dacă ar avea ocazia să aleagă în ce secol să trăiască, ar prefera anii 60 ai sec. XX.  

Bluză „APRIORI”, 66 €
Fustă „APRIORI”, 89 €


Vasile
Vesel şi neliniştit, foarte tînăr. Pentru Vasile fiecare zi din săptămînă înseamnă „vineri”. El optează cu mîini şi picioare pentru stilul „casual”. Îi place să epateze uneori şi atrage atenţia celor din jur prin felul său de a se îmbrăca. „Fabrica” l-a ajutat să perceapă frumosul şi deja poate să dea sfaturi de stil. În cazul în care „rezistă” pînă la concertul final al Proiectului, şi-ar dori o ţinută super-stilată de la un designer cu experienţă.

Tricou „BUGATTI”, 86 €

Fatima
Fatima a urmărit în permanenţă persoanele stilate şi este absolut de acord cu afirmaţia că stilul reprezintă o reflecţie a interiorului. Adoră mărcile „D&G” şi „Versace”, pentru că sînt nişte branduri cu tradiţie, extravagante. Îi place să atragă atenţia prin culori aprinse. A rămas fidelă manierei sale de a se îmbrăca, de aceea „Fabrica” nu prea i-a schimbat stilul. Prin propriul exemplu, crede că ar putea să dea sfaturi de stil. În concertul final ar încerca cu plăcere creaţiile unui tînăr fashion designer. Trăieşte cu prezentul, dar este foarte curioasă să vadă cum i-ar sta în chipul Xenei sau Jeanne D’Arc.  

Maletă „APRIORI”, 459 lei
Bluză „APRIORI”, 688 lei
Fustă „APRIORI”, 956 lei


Andrei
Este de acord cu afirmaţia că stilul dictează moda, de aceea încearcă să aibă stil. De obicei, abordează stilul casual, dar nu uită
niciodată de piesele clasice. Este curios din fire şi urmăreşte munca mai multor creatori de modă, de aceea Andrei nu are unul preferat. Îi place să i se atragă atenţia, iar „Fabrica” l-a schimbat de-a binelea. Pînă şi cel mai rebel firicel de păr trebuie să stea într-o dezordine strict artistică. Consideră că a fost un norocos, venind la „Fabrica de staruri” şi-i place foarte mult ceea ce face acum.

Cămaşă
„DANIEL HECHTER”, 67 €Magazin „Collezioni”, Shopping MallDova Centru, str. Arborilor, 21.
Branduri: „Betty Barclay”, „Taifun”, „Gerry Weber”, „Apriori”, „Passport”, „Bugatti”,
„Roy Robson”, „Gardeur”, „Daniel Hechter”, „Trussardi”.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău