VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Dormitorul – un adevărat refugiu
Mai 2014, Nr. 120

Dormitorul – un adevărat refugiu

Comentează   |   Cuprins

Dormitorul constituie sectorul locuinţei rezervat odihnei, în care petrecem o treime din viaţă şi a cărui energie ne influenţează din plin. Prin urmare, indiferent de stilul adoptat, dormitorul trebuie să fie cât mai confortabil. Pentru un decor relaxant, trebuie să ţinem cont de o serie de elemente, începând cu piesele de mobilier şi gama cromatică, până la accesorii şi decoraţiuni.

Un dormitor modern se caracterizează în esenţă prin piese de mobilier cu forme simple şi linii joase, prin materiale delicate, dar şi o gamă cromatică neutră.

De fapt, cromatica dormitorului variază potrivit gusturilor, tendinţelor şi stilului. Cele mai indicate sunt nuanţele naturale, calde, pastelate, dar nu sunt de neglijat nici cele intense sau chiar contrastante, folosite, desigur, alternativ. Combinarea culorilor într-un mod delicat ne va ajuta să obţinem echilibru şi armonie, atât în interiorul camerei, cât şi în suflet.  

Spaţiul dormitorului contează anume prin amenajarea pereţilor, amplasarea mobilei, raportul de nuanţe şi dintre materiale, suprafeţe, deoarece este zona de odihnă, iar atenţia nu trebuie să-ţi fie „furată” intenţionat.

În acest colţ de rai plin de căldură şi lumină este foarte important să te simţi liber şi liniştit, astfel încât preocupările de peste zi să fie uitate rapid seara.

Calea Ieşilor 10, of. 109. Tel.: (022) 509 447. Mob.: (069) 333 715. www.mobvaro.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău