VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
DiVero, sinonimul succesului în lumea modei
Decembrie 2014, Nr. 126

DiVero, sinonimul succesului în lumea modei

Comentează   |   Cuprins

Eleganţă, inspiraţie, forme, ţesături și printuri fabuloase la Casa de Modă „DiVero”. Un deceniu de splendori şi ţinute inedite s-a perindat în viaţa Nataliei Pânzaru, cea care a devenit o adevărată ambasadoare a stilului și bunului-gust pentru multe femei din ţară, dar şi de peste hotare. 

Natalia Pânzaru îşi cunoaşte bine meseria. Cei zece ani petrecuţi în universul creaţiei au croit o poveste de succes intitulată „DiVero”. Acest nume vine de la fiicele Nataliei, Dorina şi Ina, iar „vero”, din italiană, semnifică adevăr. Cel mai frumos trio de cuvinte s-a format 
într-un brand de top.

După o experienţă frumoasă din primăvară la Bucharest Fashion Week, DiVero a participat la începutul lunii decembrie la ediţia de iarnă a evenimentului, acolo unde publicul a aclamat la scenă deschisă ţinutele semnate „DiVero”. O serie de rochii, inclusiv câteva piese din noua colecţie „Elle-Elegance” (care va fi prezentată în ţara noastră anul viitor în cadrul celei de-a zecea aniversări a brandului) au încântat la propriu publicul. Două modele de renume, Claudia Neghină şi Ioana Francia, cele care au fost imaginea BFW, au adoptat ţinute de la DiVero, inclusiv pentru prezentarea evenimentelor, a şedinţelor foto sau pentru panouri publicitare.

Interpreta Dianna Rotaru, pentru concertul său din această lună, a ales ţinute semnate de atelierul Nataliei Pânzaru – o rochie din colecţia etno şi alta, absolut superbă, cu inserţii de cristale Svarowski. Pentru clipul ei filmat în România, vedeta a optat tot pentru creaţiile „DiVero”.
Pe lângă faptul că mai multe vedete autohtone optează pentru ţinutele create de Natalia Pânzaru, şi cele din România precum Anastasia Lazariuc sau Loredana poartă cu mândrie creaţiile „DiVero”.

Clientela din România a rămas impresionată de ţinutele brandului nostru şi este în aşteptarea unui showroom peste Prut.

Viitorul sună bine pentru cei de la DiVero. Au venit oferte din Londra pentru deschiderea unui magazin alături de nume grele precum Elie Saab sau Tom Ford. Și piaţa din Moscova pare tentantă pentru extinderea brandului. Timpul va arăta ce e mai bine. DiVero își scrie povestea cu paşi mari şi frumoşi. Rămânem cu ochii pe DiVero și Natalia Pânzaru.

Text: Iuliana Mămăligă

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău