VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Lecor-Lux”  vă prezintă o nouă marcă vestimentară - „Denny Rose”
Decembrie 2005, Nr. 20-21

„Lecor-Lux” vă prezintă o nouă marcă vestimentară - „Denny Rose”

Comentează   |   Cuprins

La buticul „FABI” de la „Jumbo” vă aşteaptă accesorii dintre cele mai diverse, aproape personalizate. Moda brandului „Denny Rose” creează femeia modernă ce nu poate trece neobservată, cu o linie vestimentară proaspătă şi inspirată, în culori deosebite şi stofe de calitate.

Istoria „Denny Rose” în Moldova a început cum  se poate de firesc: de la shopping-ul în Italia. După ce colindaseră celebrele centre comerciale, proprietarii buticului „Fabi” au descoperit un shop tipic italian, doar la prima vedere obişnuit. După ce soţii Olaru au păşit pragul magazinului şi Elena a decis să probeze câteva haine, părerile lor s-au schimbat radical: e una să vezi haina pe manechine şi pe umeraşe şi e cu totul altceva când o îmbraci. „Hainele parcă se „transformă”, devin mult mai interesante, mai plăcute şi mai deosebite atunci când le probezi. Nu trebuie să fii neapărat top-model ca să te îmbraci de la „Denny Rose”, ne-a mărturisit mai târziu Elena Olaru, cea care a pozat pentru acest pictorial de modă şi poartă cu plăcere hainele prezentate pentru dvs.

Astfel, distribuitorul exclusiv „Fabi” a devenit singurul reprezentant oficial al mărcii „Denny Rose” la Chişinău, care s-a bucurat de mare succes din start - în primele săptămâni s-a vândut jumătate din colecţie! Aşadar, făceţi-vă timp să mergeţi la buticul „Fabi” din „Jumbo” şi faceţi o alegere armonioasă: ţinută de la “Denny Rose” şi accesorii de la “Fabi”. Cu siguranţă, există o fustă, o jachetă sau o centură care este numai a dvs.!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău