VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Decor Studio, echipa dedicată frumosului
Martie 2015, Nr. 127-128

Decor Studio, echipa dedicată frumosului

Comentează   |   Cuprins

Se recomandă ca nonconformişti, creativi, energici şi obsedaţi de tot ce e frumos. Vorbim despre oamenii care muncesc în echipa „Decor Studio”. Atelierul lor este un martor al tuturor gândurilor, schiţelor, conceptelor, precum şi al lucrărilor confecţionate, toate pentru un decor unic al evenimentelor care dantelează viaţa clienţilor!

De cinci ani cresc alături de o generaţie nouă de tineri care fug de clişee, gândesc diferit şi primesc cu mult entuziasm noi provocări în materie de decor.

Şi-au propus să schimbe stereotipul legat de felul cum arată petrecerile din ţara noastră, în special nunţile. Chiar şi cea mai mică adiere de kitsch este înlăturată cu multă eleganţă şi delicateţe.

După ce se consultă cu viitorii miri, cei de la „Decor Studio” îşi iau misiunea în serios. Fiecare detaliu este conceput foarte atent. Emoţia care va fi redată de decor trebuie să fie cât mai veridică, mai deosebită.

Iată membrii echipei „Decor Studio”, care au grijă de orice amănunt al unei petreceri perfecte:

Cristina

Eu sunt persoana care va interacţiona prima cu viitorul client. Voi despica firul în patru, ca să aflu toată informaţia utilă pentru a crea scheletul decorului şi, după un brainstorming cu cea mai bună echipă, voi oferi conceptul evenimentului în detaliu.

Alina

Elementele din lemn, sticlă, ceramică, hârtie sau piele, toate trec prin mâinile mele, înainte de a ajunge să-şi găsească rolul în decorul evenimentului, îndeosebi acele obiecte cărora trebuie să le confer un aspect mai shabby.

Irina

Timp de trei ani am îmblânzit florile cu drag într-o florărie din Kiev, dar dragostea m-a adus la Chişinău. Acum creez în echipa „Decor Studio”. Această pasiune înmiresmată îmi oferă inspiraţie în munca mea. Aș putea vorbi despre fiecare în parte. Potenţialului client, îi propun exact compoziţia care se va asorta cu evenimentul său.

Nadia

M-am împrietenit cu tot ce înseamnă papetărie. Sunt atentă la fiecare lucrare executată, iar dacă undeva sunt carenţe, neapărat le rezolv.

Dina

Sunt responsabilă de organizarea unei munci mai interactive, pentru ca ziua să treacă interesantă şi frumoasă.

Victoria

Sunt omul cifrelor. Mereu mizez pe corectitudine şi responsabilitate. În plus, mă ocup şi de aranjamentele cu stofe. 3459737.jpg

Constantin

Nu mă feresc de activităţile care implică umăr bărbătesc. În echipa aceasta frumoasă de fete, este nevoie şi de o forţă masculină.

Echipa de la „Decor Studio” abordează fiecare eveniment dintr-o perspectivă inovatoare şi personală, regândind fiecare element şi oferind idei originale.

Dacă încă nu ţi-ai găsit sufletul pereche, ia-ţi norocul şi caută-l cu grijă şi răbdare. Astfel, îţi vei clădi armonios şi fără regrete fiecare zi din viaţă.

Şi când, peste timp, ne vom vedea în atelierul nostru pentru a planifica unul dintre cele mai importante evenimente, vom împărtăşi cu voi emoţiile frumoase, depănându-vă istorioara despre faptul că nimic în viaţă nu-i întâmplător. 3459744.jpg

Foto: Natalia Bostan

Mai multe detalii găsiţi pe www.decorstudio.md

e-mail: info@decorstudio.md, tel.: 060206020.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău