VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Culorile toamnei în noua colecție Irka Shoes
Octombrie 2014, Nr. 124

Culorile toamnei în noua colecție Irka Shoes

Comentează   |   Cuprins

O adevărată paradă de modele superbe și nuanțe au făcut spectacol în noua colecție de pantofi semnată „Irka Shoes”. Prezentată în premieră la evenimentul brandurilor autohtone, FALL in LOVE FASHION WALK, încălțămintea creată de Irina Calancea a impresionat atât publicul feminin, cât și pe cel masculin.

Modele clasice cum ar fi stilettos nude sau negru, dar și pantofi cu toc gros, decupați sau de tip D’Orsay au completat colecția de la Irka Shoes. Culorile dominante sunt roșu, maro, negru, bej și gri. În premieră, creatoarea Irina Calancea a lansat și o line de pantofi bărbătești. Executați la comandă, din piele naturală, modelele masculine de pantofi inspiră originalitate și stil. Modelul vedetă sunt pantofii Oxford. Înfrumusețările de tip brogue sunt aplicate atent și rafinat. În nuanțe de maro, negru, cărămiziu sau chiar cu imprimeuri ce reprezintă coperțile celor mai tari reviste de modă din lume, pantofii oferă clasă oricărui look bărbătesc. Tot în colecția respectivă au fost prezentate și botine de toamnă. Executate din piele naturală sau presată, din nuanțe specifice sezonului, botinele „Irka Shoes” au fost apreciate cu cele mai mari calificative de fashionistele noastre.

Brandul „Irka Shoes” este destinat persoanelor care își doresc stil și confort. Oricine își poate crea modelul dorit, perfect ajustat dimensiunilor picioarelor. Încălțămintea este executată la comandă, ceea ce îi oferă un plus de originalitate și unicitate. Materia primă utilizată este pielea naturală, de diferite nuanțe și printuri. Cu siguranță, încălțămintea visurilor tale o găsești în showroomurile „Irka Shoes”!

1. Boutique Irka Shoes, Str.V.Alecsandri, 117. Tel.: 069 67 83 57
2. str. Alecu Russo, 1 (CC Soiuz, et.3, butic 302). Tel.: 069 63 61 98
www.irka-shoes.com, Blog: www.incaltaminte-piele-md.blogspot.com/ IRS Collection, Irka Shoes - încălțăminte din piele executată la comandă, e-mail: comanda@irka-shoes.ro


PRIMUL MAGAZIN DE INCĂLȚĂMINTE PERSONALIZATĂ EXECUTATĂ LA COMANDĂ

Text: Iuliana Mămăligă

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Multumesc echipa VipMagazin :*
Irka Shoes   -  
18 Decembrie 2014, 14:18
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău