VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Compania Zepter la cel de-al XIX-lea  miting naţional. Inovaţii pentru „O viaţă mai bună. O viaţă îndelungată!”
Noiembrie 2015, Nr. 136

Compania Zepter la cel de-al XIX-lea miting naţional. Inovaţii pentru „O viaţă mai bună. O viaţă îndelungată!”

Comentează   |   Cuprins

Cel de-al XIX-lea miting internaţional al companiei elveţiene „Zepter International Moldova & Transnistria”, organizat la mijloc de 2015 în sala de conferinţe a hotelului „Codru”, i-a avut în calitate de oaspeţi de onoare pe directorul general Zepter International, Diana Zepter, și pe directorul Centrului de Instruire Zepter Rusia, Iulia Nisiforova. 250 de participanţi ai mitingului au salutat oaspeţii și principala noutate a sezonului – cea mai recentă colecţie a brandului, Home Art Vacsy® Green, și mânerele de aur Cookware pentru colecţia de veselă MASTERPIECE!

0111.psd

Zepter se află mereu în prim-plan ca producător, fără precedent pe piaţă. În mod repetat, compania „Zepter International” a fost recunoscută drept lider al comerţului internaţional datorită succeselor sale în domeniul tehnologiilor, siguranţei, încrederii clienţilor în marca comercială „Zepter”, grijii companiei faţă de sănătatea consumatorului.

Momentul principal al evenimentului a fost prezentarea condusă de către Diana Zepter a colecţiei de veselă MASTERPIECE și a mânerelor de aur. Prin discursul său, plin de entuziasm și dedicaţie, ea a povestit istoria de succes a familiei Zepter, istorie ce a început cu aproape 30 de ani în urmă. Parcursul „Zepter International” este o istorie despre putere, măreţie, succes, recunoștinţă și credinţă. Mii de acţiuni de binefacere, rămase necunoscute publicului larg, inclusiv proiecte în domeniul artelor, au fost înfăptuite cu dăruire de către familia Zepter.

Datorită excelentului metal 316L Zepter, tehnologiilor avansate și designului inovativ, vesela din colecţia MASTERPIECE face posibilă fierberea fără apă și prăjirea fără grăsimi, alimentele păstrându-și valoarea nutriţională și biologică. Zepter vă garantează o hrană gustoasă și sănătoasă, păstrează valoarea produselor, economisește timp, energie și bani. Și cel mai important este că Zepter are grijă de sănătatea dvs!

Zepter Home Art a prezentat un model actualizat de sistem universal de păstrare cu vacuum pentru utilizare profesională și în condiţii casnice – Vacsy® Green. O nouă culoare, un nou design, noi posibilităţi! Vacuumul protejează alimentele de bacterii, de mucegai și oxigenul necesar pentru supravieţuirea acestuia. Sistemul comod și universal de păstrare cu vacuum poate fi utilizat cu containerele Vacsy® și vesela din colecţia MASTERPIECE. Tehnologia fără cablu vă permite să utilizaţi pompa de vacuum oriunde și oricând. Pompa Vacsy® a devenit mai comodă și mai eficientă în exploatare. Prospeţimea produselor rezistă de cinci ori mai mult timp decât în condiţiile păstrării obișnuite în frigider.

Zepter Cosmetics&Luxury a prezentat o noutate de lux: ceasul-cronograf pentru bărbaţi, din colecţia Philip Zepter GLOBHORA! Cronograful Philip Zepter GLOBHORA – o capodoperă a orologeriei, perla tehnologiilor avansate în care designul excelent se combină cu funcţiile complicate ale ceasului. Ceasul GLOBHORA arată ora locală și ora din 24 de orașe ale lumii. Un asemenea ceas este un accesoriu indispensabil pentru oamenii de afaceri și cei ce călătoresc.

La miting au luat cuvântul directorul general al Zepter Moldova, Jana Vizitiu, directorii brandurilor Home Art și Home Care, Tamara Chișcă și Angelina Loghin, directorul Regiunii Sud, Natalia Seroglazova, și consultantul Home Care Daniela Vizitiu.

Pentru loialitate și muncă încununată de succes, cei mai buni manageri și consultanţii din prima jumătate a anului 2015 au primit premii de valoare și cadouri din partea Zepter.

În mottoul Zepter, „O viaţă mai bună. O viaţă îndelungată!”, rezidă atât visul, cât și viziunea fondatorului și președintelui companiei Zepter, dl Philip Zepter. Produsele excelente de marca ZEPTER schimbă viaţa în mai bine, dăruiesc oamenilor timp liber și o viaţă mult mai lungă, sănătoasă și fericită! 3515935.jpg

 

Chişinău, str. Şciusev 67
Tel.: 022-22-82-57,
022-22-83-06
www.zepter.md 
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău