VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Colecţiile pentru bărbaţi. Toamna-Iarna 2011
Noiembrie 2011, Nr. 91

Colecţiile pentru bărbaţi. Toamna-Iarna 2011

Comentează   |   Cuprins

Colecţiile de toamnă-iarnă din acest an readuc în prim-plan elementele clasice din îmbrăcămintea pentru bărbaţi, cu o paletă de culori puternice şi tendinţe care facilitează alegerea ţinutei. Piesele noi vă aşteaptă deja la DEBENHAMS.

F.F.P.
Mesajul principal al acestei colecţii se reduce la culorile aprinse şi îndrăzneţe. Estetica vizuală a trendului „Storm Trooper” reuneşte nuanţele de kaki şi albastru indigo, combinate cu negru şi  sur. Culoarea de bază a sezonului se regăseşte în nuanţele aşa-numitor „culori de bază”, aduse la lumină cu accente de purpuriu şi roşu, utilizate la minim. În timp ce îmbrăcămintea este inspirată încă din stilul „vintage military”, stilul întregii colecţii e mai simplu, detaliile inteligente devenind mai importante.

Red Herring
Red Herring preia cele mai importante tendinţe pentru tineret ale sezonului, de la stilul urban la cel nautic şi de drumeţii. Piesele-cheie formează ţinute uşor de purtat, ca pantalonii chino, cămăşile „chambray” şi hanoracele călduroase. Denimul stilat se poartă cu haine mai groase şi cămăşi din ţesătură în zigzag, care oscilează între forma tradiţională a gulerului şi glugă sau pâlnie. Pantalonii chino înguşti se potrivesc cu jerseul naval şi jacheta ecvestră. Partea întunecată e simbolizată de aplicaţiile grafice negre şi denimul negru. Dar acest look se poate împrospăta în combinaţie cu piesele kaki mai noi, ca Parka în stil military. Culorile de bază negru, sur şi albastru întunecat se diluează cu oliv, bej şi din ce în ce mai solicitatul kaki.

Rocha.john rocha
Ţesătura deasă şi împletiturile, hainele din tweed şi cămăşile din flanelă se încadrează perfect în tendinţele acestui sezon. Bumbacul căptuşit, jachetele de vânătoare, cu detalii de catifea reiată, pardesiurile de tweed şi cămăşile din stofă cadrilată în stil country exemplifică tema rurală, accentuată de nuanţe tomnatice de purpuriu şi verde de pădure într-o paletă şi albastru de seară şi roşu profund în cealaltă. Ambele teme cromatice sunt accentuate de culoarea ciocolatei şi a nisipului, kaki şi albastru nocturn. Cămăşile ţesute în stil Oxford în tonuri calde şi piesele din jerseu greu aduc şi mai multă căldură.

Maine new England
Brandul Maine New England îşi menţine tradiţiile nautice cu o paletă de roşu, alb şi albastru. Se simte şi aerul de studenţie, datorită culorilor specifice – roşu sângeriu, verde aprins, alături de albastru marin şi bej. Aceste combinaţii conferă cămăşilor de rugby o notă clasică, dar şi modernă totodată. Blazerele într-un singur rând şi pantalonii chino din bumbac se potrivesc cu cămăşi în dungi pentru a completa o ţinută mai puţin casual, păstrând totuşi stilul relaxat al brandului.

Mantaray
Mantaray se inspiră din ocupaţiile în aer liber ca schiatul şi drumeţiile, pentru a crea un look aspru autentic. Paleta mixează nuanţele de albastru şi verde cu roşu şi oranj. Acestea sunt însoţite de clasicele culori ale hainelor bărbăteşti – oliv, kaki şi maro. Piesele-cheie sunt vestele şi jachetele din nailon, pardesiurile de lână şi clasicele Parka din bumbac, cu tradiţionala glugă garnisită cu blană. Cămăşile sunt în carouri sau în dungi, în combinaţii bogate de nuanţe.

J by Jasper Conran
J by Jasper Conran readuce stilul sofisticat în viţa de zi cu zi, cu haine pentru bărbaţi contemporane, uşor de purtat. Elementele importante ale acestui sezon sunt piesele de îmbrăcăminte exterioară: haine groase din lână, de lungime medie, haine tricotate din stofă fină de merinos, pulovere polo pe gât, blazere în unghi la un singur rând de nasturi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău