VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Clinica de Medicină Estetică „SANCOS”  un nume de top în domeniul sănătăţii
Martie 2015, Nr. 127-128

Clinica de Medicină Estetică „SANCOS” un nume de top în domeniul sănătăţii

Comentează   |   Cuprins

Mai bine de 28 de ani, Clinica de Medicină Estetică „SANCOS” îşi conturează cu succes povestea care i-a adus aprecierea pacienţilor şi reputaţia ireproşabilă în diverse competiţii. Datorită spectrului larg de servicii prestate, experienţelor profesionale, dar şi echipei de specialişti, Clinica „SANCOS” este unul dintre liderii pieţei de servicii medicale private din Republica Moldova, certificată și de către organismele internaţionale. Anul 2014 a mai adus un premiu important pentru colaboratorii clinicii şi anume, Mercurul de Aur la categoria REPUTAŢIE ŞI ÎNCREDERE, cel mai valoros premiu oferit de Camera de Industrie şi Comerţ în cadrul concursului „MARCA ANULUI 2014”.

Directorul general al CME „SANCOS”, dl. Valeriu Oglindă, este cel care a crescut sub egida sa o echipă de profesionişti ce contribuie zi de zi la păstrarea numelui de top pe care îl are clinica. „Ne mândrim cu faptul că noi am fost printre primele instituţii medicale care au implementat sistemul informaţional automatizat ca metodă de lucru, sistem care integrează toate informaţiile legate de sănătatea pacienţilor, în sensul eficientizării şi simplificării metodelor de lucru în asistenţa medicală. În clinica noastră fişa medicală a pacientului este utilizată în format electronic încă din anul 2012, iar la finele anului 2014 am încheiat procesul de ajustare a acestui sistem în totalitate la necesitățile tuturor departamentelor clinicii și fiecărui specialist în parte”, a menţionat domnul Oglindă.

Un alt succes înregistrat anul trecut a fost şi iniţierea unui proiect care a fost lansat la începutul anului 2015, Uniunea Instituțiilor Medico-Sanitare Private din RM. Elaborarea și implementarea indicatorilor de performanță la nivel național, eliminarea monopolului din sectorul medical; elaborarea criteriilor transparente în domeniul sănătății pentru parteneriatul public privat, organizarea instruirilor în domeniul managementului medical pentru specialiștii din sector, precum și evaluarea performanțelor medicale sunt doar câteva din scopurile propuse de acest proiect.

Luna octombrie din 2014 a dat startul derulării unui proiect social de susţinere a migranţilor din regiunea Toscana, Italia, care sunt în dificultate, lipsiți de poliţă de asigurare medicală sau vulnerabili social, în scopul prevenirii situaţiilor critice de sănătate.

A fost organizat un centru mobil de sănătate unde aceste persoane au avut posibilitatea să-și verifice gratuit starea sănătăţii la zece medici specialişti și să efectueze analize de laborator.

Echipa de la SANCOS a făcut tot posibilul pentru a acorda ajutorul necesar celor de acolo în ceea ce privește starea lor de sănătate și a-i încuraja pe migranți că pot reveni și beneficia de servicii medicale de calitate și investigații performante oricând și acasă. În cadrul proiectului au fost consultate peste 150 de persoane, în special femei.

Clinica de Medicină Estetică „SANCOS” activează şi în 2015 în numele pacienţilor săi, dovedind un profesionalism indubitabil al întregului personal medical. 3493633.jpg

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău