VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele șapte decenii de succes ale brandului „Ionel”
Octombrie 2015, Nr. 135

Cele șapte decenii de succes ale brandului „Ionel”

Comentează   |   Cuprins

Anul 1945 a fost cel care a început să scrie o poveste frumoasă și demnă de respect în industria ușoară din țara noastră. A fost inaugurată Fabrica de Confecții „Ionel”. Cu o istorie bogată și cu multe experiențe demne de a fi surse de inspirație pentru generații întregi, fabrica și-a celebrat, la 10 septembrie 2015, cei 70 de ani de activitate într-o atmosferă festivă, cu lume selectă și multe urări de bine.   

                  

Așa cum se coase un costum bărbătesc elegant, solid, ce inspiră putere și rafinament, la fel a fost croită și povestea de succes a fabricii „Ionel” pe parcursul a șaptezeci de ani. Doamna Tamara Luchian este cea care, de mai bine de șase ani, are grijă de companie ca de o familie. Zi de zi investește în echipă, talentele angajaților săi, în parcursul de succes al industriei modei din țara noastră. Neobosită ca un creator ce tinde spre perfecțiune, doamna Luchian știe cel mai bine cum să modeleze succesul unui nume și cum să îl promoveze cu mult respect.

Inspirație, calitate, devotament în numele clientului, reputația unui brand care a cucerit țări precum SUA, Franța, Germania, Israel sau Canada face din brandul „Ionel” un ambasador veritabil al modei autohtone în toată lumea.

Aproximativ  1000 de angajați își manifestă imaginația și creativitatea pentru a realiza ținute de top, de clasă, ținute care să merite locuri de cinste în garderobă și care să facă orice cumpărător mândru că are printre ținutele sale și haine de la „Ionel”.

Doar în anul 2014 s-au investit 4 milioane de lei pentru utilaje performante și tehnologii de ultimă oră, toate fiind destinate creării unor colecții superbe atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Grație inovațiilor și noilor trenduri, fabrica „Ionel” a lansat linia pentru femei „Bella Prima”, dar și cea pentru bărbați, „Giovanni Primo”, linii care au cucerit publicul din țara noastră.

Spre deosebire de anul precedent, volumul de producție s-a majorat de la 35,9 %, cel de vânzări- la 37,8%. Vameșii țării noastre poartă uniforme confecționate de „Ionel”,  comanda fiind de 8 milioane 121 de mii de lei.

Cu ocazia celor șapte decenii de activiate a fabricii, a fost dată o petrecere fastuoasă, cu lume selectă, invitați din structurile Guvernului, interpreți, dar și angajați care s-au retras din activitatea fabricii, însă amprenta muncii acestora se simte în timp.

Discursuri de înaltă apreciere, de mulțumire pentru promovarea numelui Republicii Moldova prin intermediul brandului „Ionel”, cuvinte de suflet adresate doamnei Luchian și colectivului au fost aduse de domnul prim-ministru, Valeriu Streleț, secretarul general adjunct al preşedintelui ţării, Vladimir Şarban, dna Monica Babuc, ministrul Culturii,  dna Valentina Buliga, dna Zinaida Greceanîi, toți ei fiind prezenți la eveniment șimanifestându-și astfel admirația și respectul pentru companie.

Așa cum orice jubileu reprezintă un buchet de realizări ce merită a fi celebrate și menționate, petrecerea de 70 de ani a fabricii a adus un plus de solemnitate prin înmânarea diplomelor și distincțiilor specialiștilor care muncesc zi de zi la prosperarea brandului „Ionel”. Cu aceeași onoare au fost abordați și cei care și-au dedicat viața muncind la fabrică, dar și-au încheiat activitatea la un stagiu demn de admirație.

Și partenerii străini au fost răsplătiți pentru colaborare fructuoasă, contracte de succes și un viitor comun în afaceri alături de fabrica „Ionel”.

Ca la orice petrecere, nu s-a uitat de voie bună şi muzică. Brio Sonores, Adriana Ochişanu şi Vitalie Dani au încins o atmosferă de zile mari cu melodii de neuitat. Așa că s-a cântat şi s-a dansat ca la o sărbătoare adevărată.

Vârsta de 70 de ani a fabricii a conturat un nume sonor, apreciat de generaţii, în industria modei autohtone. Dorim colectivului SA „Ionel” noi succese şi realizări frumoase pe viitor.

Text: Iuliana Mămăligă      

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău