VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Ce poartă bărbaţii la toamnă
Septembrie 2015, Nr. 134

Ce poartă bărbaţii la toamnă

Comentează   |   Cuprins

Nu întâmplător se spune că nu există timp urât și natura trebuie apreciată în toate manifestările ei. Cât despre garderoba bărbaţilor, aici nu este totul chiar atât de simplu. Fiecare gentleman contemporan își dorește ca noul sezon să aducă un aer proaspăt în garderoba sa, permiţându-i să experimenteze noi asocieri de culori sau texturi, să îşi provoace imaginaţia în crearea unei vestimentaţii complexe, să se facă remarcat prin detalii captivante.

În colecţia de toamnă oferită de brandul francez „Louis Purple” întâlnim ţinute la a căror fabricare se folosesc procese tehnologice ce îmbină cu succes tradiţia şi tehnologia de ultimă oră. Parteneriatele stabilite cu ţesătorii prestigioase, cum ar fi: „Dormeuil”, „Lanificio F.lli Cerruti”, „Holland & Sherry”, „Loro Piana”, „Vitale Barberis” și „Reda”, oferă clienţilor piese vestimentare premium la preţuri accesibile. Creaţiile „Louis Purple” sunt de o calitate superioară, cu finisaje de înaltă fineţe.

O atenţie deosebită întotdeauna se acordă ţinutelor pentru toamnă-iarnă, deoarece hainele se aleg luându-se în considerare confortul și efectul termic al acestora. Iar pentru ca trecerea de la sezonul cald la cel rece să nu fie atât de vizibilă, recomandăm să faceţi cunoștinţă cu tendinţele și sfaturile unor designeri iscusiţi de la „Louis Purple”.

Precipitaţiile sezonului rece vor fi mai ușor de suportat cu ajutorul hainelor care nu lasă apa să pătrundă, însă nu sunt deloc rigide și datorită textilelor cu faţă dublă. De aceea ţesăturile hainelor joacă un rol important, predominând lâna, cașmirul, bumbacul, tricotul și, bineînţeles, ţesăturile impermeabile.

Pantalonii sunt mai groși decât vara sau primăvara, iar jeanșii rămân opţiunea sigură pentru vestimentaţiile comode. Tot mai des întâlnite în ultimele tendinţe sunt vestele din tricot sau puloverele subţiri asortate cu sacouri casual.

Elementele specifice ale ţinutelor acestui sezon sunt: reverele mai late, buzunarele aplicate de diferite modele, fiind cu clapă sau fară, iar croiala slim rămâne actuală, atât la costume, cât și la paltoane.

Stilul preferat de gentleman este la mare căutare și în această toamnă, iar pentru ca ţinuta să fie în vogă și frumoasă, trebuie să ţinem cont de cromatica anotimpului și anume de cele trei culori de bază pe care le propun designerii: bej, gri și bleumarin.

Cât despre accesoriile bărbaţilor în toamna 2015, cravatele tricotate se folosesc tot mai mult la ţinutele smart casual, așa că ei nu se mai prefac că le-au uitat acasă, le adoptă cu măiestrie și păstrează cu eleganţă tendinţa elementelor din trecut.

Bineînţeles, trebuie să alegeţi dintre aceste tendinţe doar pe acelea care vi se potrivesc și vă pun în valoare. Cel mai important este să vă simţiţi confortabil și să arătaţi bine în stilul personal. 3526413.jpg

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău