VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Catwalk report
Octombrie 2014, Nr. 124

Catwalk report

Comentează   |   Cuprins

Capriciile noului sezon bat la ușa garderobei tale și îți șoptesc că această toamnă va fi plină de surprize în materie de stil și frumusețe. Glamour, stil, eleganță și  feminitate sunt cuvintele-cheie pentru luna octombrie.

În materie de hairstyling, cea mai indicată coafură, conform noilor clișee de frumusețe, sunt cocurile clasice și cele retro. În mod evident, cel mai solicitat produs de înfrumusețare va fi rujul, care ne va oferi o atitudine senzuală.

Și dacă tot am ajuns la capitolul creativitate, trebuie să „mixăm” corect coafura regală și machiajul perfect cu accesorii clasice pentru un look cu adevărat spectaculos, mai ales că în această toamnă e momentul potrivit pentru rochiile elegante și accesoriile strălucitoare. Rochia lungă și strălucitoare este piesa care trebuie să-și facă loc în dulapul oricărei fashioniste, și asta pentru că, indiferent de schimbările care se produc în modă, rochia lungă va rămâne în trend. Așa că nu mai sta pe gânduri și achiziționează cât mai repede una!

Concept: Daniela Caraiman. Foto: Vitalie Sîrbu. Model: Tany Vander. Hair-stylist & Make-up: Salonul de frumusețe „Danielle Style”. Vestimentaţie: AtmosphereFashion Chișinău. 
Loc: Morpho FabulousDesserts&Macarons. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău