VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Casa de Parfumerie Federico Mahora acum şi la Chişinău
Februarie 2011, Nr. 81-82

Casa de Parfumerie Federico Mahora acum şi la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Casa de Parfumerie „Federico Mahora” a deschis recent la Chişinău Showroom-ul „FM by Federico Mahora”. Acum, consumatorii pasionaţi de arome rafinate au posibilitatea să admire gama de produse FM, dar şi să testeze şi să  procure produsul îndrăgit.

Casa de parfumerie „FM by Federico Mahora” a fost înfiinţată în septembrie 2009. Graţie cooperării profesioniste cu furnizori naţionali şi internaţionali, compania ne răsfaţă cu cea mai largă gamă de arome, precum şi cosmetică decorativă la cel mai avantajos preţ. „FM Group” surprinde în permanenţă cu produsele sale, ceea ce i-a permis să lanseze în ianuarie 2010 o nouă linie de producţie „FM GROUP Make UP” („Cosmetică decorativă”), gama de parfumuri fiind în permanenţă suplinită cu cele mai inedite şi dorite arome.

Casa de Parfumerie „Federico Mahora” oferă o gamă de peste 200 de parfumuri şi apă parfumată de cea mai înaltă clasă, create în colaborare cu recunoscuta firmă „DROM Fragrances”, un producător important de arome din Germania, cu un istoric de peste 100 de ani şi fabrica producătoare de arome PERFAND. „FM by Federico Mahora” dispune de o serie largă de arome florale, orientale, lemnoase, citrice etc. Fiind grupate în colecţii pentru dame, bărbaţi şi copii, aromele FM subliniază personalitatea şi temperamentul.
eşi relativ nouă pe piaţa din Republica Moldova, această firmă poate deja pretinde la poziţia de lider. Este o companie dinamică, având reprezentanţe în peste 62 de ţări ale lumii. În decurs de 6 ani FM Group a reuşit să-şi formeze o imagine pozitivă.

Aflaţi mai multe detalii pe site-ul oficial al companiei www.fmworld.com sau apelând la telefonul 804444. Şi nu uitaţi să vizitaţi Showroom-ul „FM by Federico Mahora” din str. Ismail 84.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

rău că FM iau concentraţia de la Drom şi toarnă aromele in Moldova :(
sergiu   -  
10 Septembrie 2011, 09:58
Sus ↑
Daca ar fi turnate in Moldova ar avea Codul de Bare de Moldova si ar fost scris "Produs in Moldova".
Dar asa scrie "Made in EU"
Pacat ca unii se expun fara a se informa, analfabetism total!
Ghenadie   -  
15 Octombrie 2011, 23:00
Sus ↑
Si inca ceva...
Aceseaza site-ul: www.fmworld.com
O lume intreaga cu un produs din Moldova, ar fi frumos, dar din pacate nu este asa.
Ghenadie   -  
15 Octombrie 2011, 23:02
Sus ↑
Salut de ce s-a inchis magazinul?
Adriana   -  
15 Octombrie 2013, 15:47
Sus ↑
Nu mai este vrio filiala
ALina   -  
29 Septembrie 2014, 20:04
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău