VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Calendarul frumuseţii pe masa noastră
Septembrie 2008, Nr. 53

Calendarul frumuseţii pe masa noastră

Comentează   |   Cuprins

Ne place să ne regăsim frumuseţea în strălucirea verii, în prospeţimea iernii, în spiritul primăverii... În pragul unei toamne minunate să nu uităm că trebuie să arătăm la fel de bine ca şi în restul anului.

Cum să ne îngrijim corect pielea şi corpul „12 din 12 luni” ne spune Lucia Berdos, patroana Salonului „Cristis”.

Dragă Lucia, ce reguli de bază trebuie să urmăm pentru a arăta frumos şi sănătos anul împrejur?

„Secretul” e simplu: tot ceea ce facem în materie de frumuseţe, trebuie făcut regulat şi sistematic. O singură procedură făcută la întîmplare nu are cum să ne rezolve problemele legate de siluetă sau ten. Există suficiente proceduri cosmetologice şi tratamente corporale care, urmate sistematic şi în complex, pot evita măsurile radicale precum cuţitul sau plastia. Procedurile urmate într-un program elaborat duc neapărat la rezultate vizibile.

Multe dintre proceduri se fac doar într-un anumit anotimp... Ce nu facem vara şi urmăm, de exemplu, toamna?

E adevărat că majoritatea procedurilor poartă un caracter sezonier. Vara evităm peelingurile, atît cele chimice, cît şi cele acide, evităm injectările pentru mezoterapie – din cauza temperaturilor, pot să apară petele de pigmentare. În perioada caldă a anului, pentru frumuseţea exterioară şi pentru cea interioară, consumăm cît mai multe lichide, cel puţin 2 litri de apă pe zi. E un lucru ştiut de toată lumea, dar nu întotdeauna respectat. Toamna – revenim la peeling şi la mezoterapie, folosim artileria grea pentru a beneficia de toate procedurile recomandate în acest anotimp.

Ce rezultate au dat noile aparate cosmetologice „Lift M6” şi „TechiSPA”, care recent au fost achiziţionate la „Cristis”?

Foarte plăcute! Rezultatele au fost obţinute de clientele care au încercat pe propria piele mai multe programe de proceduri. „Lift M6” acţionează delicat asupra ţesuturilor sensibile - zona din jurul ochilor, a gîtului şi decolteului. În combinaţie cu diverse înfăşări cosmetice, obţinem un rezultat frumos după 15 proceduri. „Lift M6” ne oferă un tratament revoluţionar, fiind un stimulator puternic pentru producerea propriului colagen, care restabileşte elasticitatea pielii.
„TechiSPA” reprezintă o combinaţie reuşită dintre lipoaspiraţie (procedura ce distruge celulele de celulită pe toate porţiunile corpului), ionizare (acţiune biologică ce stimulează pătrunderea ingredientelor active) şi miostimulare (procedură ce ne permite să ajungem în zonele greu accesibile şi problematice, datorită căreia se întăresc muşchii şi se elimină toxinele şi grăsimile). În urma acestei proceduri pielea se tonifică şi se fortifică.

Sîntem ceea ce mîncăm – confirmă dietologii din toate timpurile. Tu ce părere ai?

Sînt produse pe care trebuie să le consumăm obligatoriu pentru a ne menţine silueta şi sănătatea, cum ar fi cerealele, fructele, legumele, brînzeturile. Deserturile, chiar dacă sînt nişte creaţii frumoase, nu conţin nimic folositor, de aceea le putem consuma mai rar. Mesele, servite în linişte, armonie, frumos aranjate, se asimilează cu mult mai uşor decît atunci cînd mîncăm în grabă sau sîntem supăraţi.  

Ce noutăţi interesante ne aşteaptă în această toamnă la „Cristis”?

Clienţii noştri pot apela în continuare la „Lift M6” şi „TechniSPA”, ce oferă rezultate finale extraordinare şi de durată. De asemenea, doamnele îşi pot înfrumuseţa coafurile cu accesorii de păr florale, elaborate de o echipă de tineri designeri moldoveni. Celelalte noutăţi pe care le-am pregătit le vom dezvălui pe parcurs. Ne aşteaptă o toamnă bogată în evenimente...

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău