VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Blănurile şi hainele din piele – Investiţie în plăcere, eleganţă, chic
Octombrie 2007, Nr. 42

Blănurile şi hainele din piele – Investiţie în plăcere, eleganţă, chic

Comentează   |   Cuprins

Blănuri şi produse vestimentare din piele croite după ultima modă asortate cu blănuri scumpe – toate acestea într-o colecţie de toamnă-iarnă 2007-2008 ale mărcilor renumite reprezentate de Compania „Artizana”. Modelele dintre cele mai originale, din piele de calitate şi blănuri rare, vă vor apăra de umezeala toamnei şi de frigurile iernii. Cine nu-şi doreşte să se simtă confortabil şi să arate în acelaşi timp glamouros şi sofisticat?

1. Pardesiu din piele de ovine, combinat cu blană de lup, într-o culoare deosebită – oranj şi croială asimetrică. Dacă doreşti să fii originală, optează şi pentru geanta din acelaşi sortiment ce se potriveşte de minune cu acest pardesiu.

2. Palton negru din piele de ovine cu căptuşeală de blană de lup. Combinaţie perfectă propusă de tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2007-2008.

3. Trenci negru din piele de tip vegetal cu căptuşeală portocalie cu imprimeuri florale ce denotă o alură asiatică. Perfect pentru doamnele ce preferă stilul romantic şi apreciază genul senzual şi inocent.

4. Palton clasic bărbătesc din blană de nutrie tunsă. Această alură „imperială” pentru sezonul toamna-iarnă 2007-2008 este completată cu ornamente preţioase şi, în special, cu blănuri scumpe.

5. Palton negru clasic din blană de caracul de origine afganeză şi nasturii prelucraţi cu cristale Swarovski. Este alegerea perfectă pentru doamnele şi domnişoarele care preferă stilul clasic, business, pentru cele care iubesc feminitatea, rafinamentul şi, nu în ultimul rând, eleganţa.

6. Sacou din piele de bovine (piele de tip pulap, ce face parte din seria celor cu faţa lucioasă), cu buzunare aplicate cu fermoar.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău