VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Bijuterii pentru domniţe
Iunie 2011, Nr. 86

Bijuterii pentru domniţe

Comentează   |   Cuprins

Paula-Mia Gavriliţă* pozează cu accesoriile „Matilda Bijoux”

Încă de mici, fetiţelor le place să arate la fel de elegant şi stilat ca mămica. De aceea, de multe ori le surprindeţi „furând” şi probând hainele, pantofii sau bijuteriile dumneavoastră. Brandul de bijuterii de autor „Ju Bijoux” a lansat linia de bijuterii şi accesorii „Matilda Bijoux”, confecţionate special pentru micuţele domniţe pasionate de modă!

„Matilda Bijoux” este primul brand de bijuterii de autor pentru domniţe din Moldova, destinate fetiţelor care au gusturi elevate de mici, apreciază frumosul şi doresc să fie la fel de stilate ca şi mămicile lor. Brandul e segmentat pe două linii, corespunzătoare celor două categorii de vârstă: între 2-6 ani şi 7-12 ani. Dar toate piesele din colecţie păstrează caracterul jucăuş, dulce şi drăgălaş. 

Bijuteriile pentru fetiţele mai mici au ca element de bază jucării de pluş (iepuraşi, motănaşi), dar şi pandantive din lemn (flori, nouraşi, ursuleţi). Pentru această linie, accesoriile sunt confecţionate doar din aţă cerată, jucării şi mărgele sau pandantive din lemn, fundiţe şi danteluţe. Bijuteriile destinate fetelor între 7 şi 12 ani au un caracter mai fin şi scopul de a accentua individualitatea şi personalitatea tinerei domniţe. Elementele de bază sunt lucrate manual din stofă, dantele, funde, franjuri, elemente florale, dar conţin şi pandantive. Toate materialele utilizate sunt hipoalergenice.

Cromatica bijuteriilor şi accesoriilor „Matilda” include culori aprinse, ce se asociază cu copilăria –  roşu, verde, mov, galben, roz, albastru. În fiecare creaţie predomină o culoare de bază şi sunt prezente câteva nuanţe ale acesteia, spre exemplu -
roşu, coral, carmin sau roz, cu fuchsia, roz pal şi ciclamen.  

Linia de bijuterii şi accesorii „Matilda” conţine coliere, brăţări, broşe, cordeluţe, bentiţe şi elastice. Toate pot fi purtate în set sau separat, la ocazii speciale sau în fiecare zi, la grădiniţă, la şcoală sau la plimbările în aer liber. Colecţia conţine şi cordeluţe în nuanţele de albastru-marin şi alb, care pot fi asortate, dacă e cazul, cu uniformele şcolare, devenind astfel un accesoriu pentru fiecare zi al micii şcolăriţe. Preţurile variază între 150 şi 250 de lei pentru coliere şi între 80 şi 200 de lei pentru celelalte piese. Nu e foarte mult pentru nişte bijuterii de calitate, unice şi atât de râvnite de micile fashioniste, nu-i aşa?  

*Model: Paula-Mia Gavriliţă, 9 ani, clasa III-a, Liceul „Mircea Eliade”.

Text: Irina Tribusean
Foto: fotoroom.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

seamana muult cu mama!
stela   -  
13 Iulie 2011, 17:12
Sus ↑
Rodica, este copia ta...o frumusete!
Beko   -  
17 Iulie 2011, 20:59
Sus ↑
o fetita tare dulce......si bijuteriile sunt la fel foarte interesante....cum as putea procura astfel de bijuterii
Valeria   -  
22 Iulie 2011, 10:23
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău