VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Beauty. NOIEMBRIE 2006
Noiembrie 2006, Nr. 31

Beauty. NOIEMBRIE 2006

Comentează   |   Cuprins

Kleral System
Shampoo Anticaduta


Este un şampon conceput pentru prevenirea căderii patologice a părului. Ameliorează regenerarea şi microcirculaţia pielii scalpului, reglează ciclul de creştere a părului, restabilind fazele de evoluţie ale firului de păr. Se recomandă folosirea complexă în paralel cu alte produse din aceeaşi linie.
Preţ 119 lei, farmaciile
„Felicia” şi „Farmacia familiei”.

Kleral System
Dermin Plus Anticaduta,
7 fiole


Tratament preventiv antiseboreic: combate excesul de sebum şi reglează funcţionarea glandelor sebacee, stimulând activitatea bulbului capilar. Ameliorează regenerarea şi microcirculaţia pielii de pe scalp, reglează ciclul de creştere a părului, stabilizând fazele de evoluţie ale firului de păr.
Preţ 250 lei, farmaciile „Felicia” şi „Farmacia familiei”.

GUINOT
Aromatic Visage


Un program relaxant de îngrijire completă care înlătură oboseala.  
1. L’Hiule Soin Serenite curăţă şi tonifică tenul.
2. Serum Nutri-neuve Confort hidratează şi restructurează epiderma.
3. Masque Essentiel Nutrition Confort alungă oboseala şi starea de disconfort.
4. Bougie Aromatic creează o ambianţă de luminozitate la domiciliu.
Salonul „Cristis”.

Kleral System
Silk Fluid Senjal 
 

Hrăneşte şi revitalizează în profunzime firele despicate şi uscate, fără a îngreuna sau a murdări părul. Graţie uleiurilor naturale şi siliconului, are loc reconstruirea capetelor deteriorate, care sunt cel mai greu de restabilit cu alte produse. Poate fi folosit pe păr umed sau uscat. Nu se clăteşte, este eficient şi în mod separat de întreaga linie.
Preţ 210 lei, farmaciile
„Felicia” şi „Farmacia familiei”.


MARY COHR
Minceur Nuit
Anti-Cellulite


Cremă anticelulitică de la „Mary Cohr”, extrem de eficientă. Se aplică în fiecare seară, masând zonele afectate ale corpului. Silueta devine mai conturată, iar pielea capătă fermitate şi aspect sănătos.
Salonul „Cristis” .

LIERAC
Apaisance
   

Concepută pentru a înlătura roşeaţa tenului predispus la cuperoză. Această cremă cu miros plăcut şi proaspăt, calmează pielea iritată, conferind tenului aspect sănătos şi luminozitate.
Farmacia „Felicia”.

LIERAC
Coherence


Cremă-lifting regeneratoare creată pentru a face pielea de pe gât mai tânără şi chiar perfectă. Îmbogăţită cu colagen, întinde perfect pielea şi o hidratează. Este extrem de eficientă.
Farmacia „Felicia”.

MOLTOBENE
Hail Dresser


„Îmbrăcăminte pentru păr” cu celule ce conţin molecule capabile să pătrundă pe toată lungimea părului. Formula acestui produs este concepută pentru o îngrijire activă a părului deteriorat şi o îngrijire delicată a părului normal. Părul devine moale, lucios şi mătăsos.
Salonul „Cristis”.

LIERAC
Relance


O descoperire de ultimă oră în materie de întinerire, crema antirid „Relance”  conţine produse naturale care încetinesc faza de îmbătrânire a tenului feţei. Pielea devine proaspătă, netedă şi catifelată.
Farmacia „Felicia”.     

Jennifer Lopez
Live Luxe


Compania Coty Prestige anunţă noua aromă destinată femeilor puternice care doresc să se pună în evidenţă. Parfumul îi face pe cei din preajma ta să simtă o delicată provocare a unui miros creat dintr-un melanj de culori aprinse – verde, roşu şi auriu.
Magazinul „Ovico”.

Naomi Campbell
CAT DE LUXE


Mai mult decât un parfum,  aroma reprezintă expunerea unui stil propriu, dorinţa de a impresiona şi de a provoca. Alcătuit dintr-o veselă simbioză din fructe şi flori, parfumul conferă buna dispoziţie şi o energie perfectă.
Magazinul „Ovico”.

Lanvin
Rumeur


Varianta tradusă a lui Rumeur înseamnă vorbă, zvon, se transmite din gură în gură şi se modifică o dată cu noul povestitor. La fel este şi aromatul: potrivit autorilor, urmează să “sune” diferit la fiecare femeie în parte. Prima notă – magnolia. Nota “inimii” – rozele albe şi liliacul.
Magazinul „Ovico”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău