VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Beauty. Martie 2008
Martie 2008, Nr. 47

Beauty. Martie 2008

Comentează   |   Cuprins

FARMASI FOUNDATION HYDRATIVE
Fond de ten

Fond de ten pe bază de apă cu factor de protecţie 15, care acoperă excelent imperfecţiunile, redând naturaleţe tenului şi garantând protecţie pe durata întregii zile. Complexul de ceramide atenuează liniile de expresie şi ridurile.
Distribuitor exclusiv SC „GLAVIRUX „ SRL. Tel.:72.73.36

FARMASI
REFLECTION GLOSS
Luciu de buze

Luciu de buze reflex conferă luminozitate şi strălucire datorită perlelor multi-dimensionale. Se aplică cu peria sa specială.
Distribuitor exclusiv SC “GLAVIRUX” SRL Tel:72.73.36

Kleral System
SENJAL  AMPOL  SILK
Lotiune-concentrat  multivitaminic reparatoriu 10 fl

Completează linia de tratament reconstructiv pentru păr, conţinând concentrat multivitaminic pentru refacerea cheratinei.  Odată aplicat, penetrează constant în firul de păr, asigurându-i  constant nutriţia necesară până la următoarea aplicare. Rezultatul este maxim în caz de utilizare a acestui produs concomitent cu toată linia dedicată părului foarte deteriorat ( şampon şi cremă din linia Senjal). Durata tratamentului - 10 aplicări. Se repetă o dată în 3 luni
Distribuitor exclusiv SC „GLAVIRUX „ SRL. Tel.:72.73.36

AVON
PERFECTWEAR
Fond de ten persistent SPF 15

Cu o rezistenţă îndelungată şi o consistenţă uşoară, fondul de ten lasă pielea să respire. Se aplică uşor şi uniform, dând tenului un aspect impecabil. Este rezistent la transfer.

O•P•I
Avoplex Moisture Replenishing System

Noul scrabble pentru pielea mâinilor conţine enzime de papaia care accelerează metabolismul celular şi conferă elasticitate şi aspect sănătos mâinilor.
Distribuitor exclusiv în R. Moldova „Brionia-VL”. Tel.: 20.03.84

O•P•I
Avoplex Oil

Ulei natural ce înmoaie şi hidratează cuticulele, cu vitaminele A şi E. Graţie faptului că nu conţine adaosuri sintetice şi coloranţi, încetineşte procesul de creştere a cuticulelor şi favorizează creşterea unghiilor.
Distribuitor exclusiv în R. Moldova „Brionia-VL”. Tel.: 20.03.84

O•P•I
Crystal File

Preveniţi despicarea şi exfolierea unghiilor! Noua pilă Crystal File de la OPI vă aduce rezultate rapide, pe care le veţi aprecia din plin! Suprafaţa acoperită cu un strat abraziv ultrafin este ideală pentru unghiile naturale, care va împiedica despicarea şi exfolierea acestora, spre deosebire de alte pile.
Distribuitor exclusiv în R. Moldova „Brionia-VL”.
Tel.: 20.03.84

AVON
TriLaser
Corector anticelulitic

Corectorul anticelulitic trilaser este o inovaţie revoluţionară de la Anew Clinical.
Acum are putere triplă de reducere a celulitei într-un singur tratament:
1. identifică şi reduce chiar şi cele mai profunde celule grase;
2. reface microcirculaţia la nivel celular;
3. reconstruieşte structura celulară, stimulează producerea de colagen şi elastină.

AVON
PLANET SPA
Mască revigorantă pentru faţă

Masca revigorantă ajută la îndepărtarea impurităţilor şi la curăţarea porilor, iar masarea feţei detensionează muşchii şi stimulează circulaţia, redând tenului o strălucire naturală. Pielea capătă un aspect sănătos.

URIAGE
Brume Thermale Autobronzante

Autobronzant – pe bază de apă thermală URIAGE cu efect hidratant pentru faţă şi corp. Produs hipoalergenic, necomedogen. După utilizare, de spălat minuţios mâinile. Se aplică până la obţinerea culorii dorite. Fără alcool şi parabeni. Spray, 125 ml.
Farmaciile “Santé” (tel: 441040, 450722), “Orient”, “Felicia”, “Farmacia Familiei”

URIAGE
Isolift® corps

Cremă de corp ultraconfortabilă pentru îmbunătăţirea turgorului, creşterea fermităţii şi elasticităţii pielii corpului, pentru pielea gâtului şi decolteului, contra vergeturilor.
Micşorează vergeturile în dimensiuni şi preîntâmpină apariţia altora. Este indicată şi ca cremă de masaj cu efect anticelulitic. Hipoalergenă, fără parabeni. Flacon-pompă „Airless”, 150 ml.
Farmaciile “Santé” (tel: 441040, 450722), “Orient”, “Felicia”, “Farmacia Familiei”

URIAGE
Gommage Intégral

Scrub-peeling pentru curăţarea profundă şi nivelarea reliefului pielii. Produs hipoalergenic pentru pielea sensibilă a feţei şi a corpului.
Pielea devine netedă, fină, catifelată, luminoasă, lăsând o senzaţie de confort. Fără săpun şi parabeni, aromă plăcută, pH fiziologic. Tub, 200 ml.
Farmaciile “Santé” (tel: 441040, 450722), “Orient”, “Felicia”, “Farmacia Familiei”

LANVIN
Rumeur 2 Rose

Parfumul este clasificat ca o aromă atractivă, elegantă, sexy, misterioasă, enigmatică, feminină şi florală. „Rumeur 2 Roze” este recomandat unei ţinute romantice, damei care iubeşte şi este iubită.
Magazinul „Ovico”

BURBERRY
The Beat

O aromă în care se simte suflul Marii Britanii. Parfumul poate fi caracterizat în trei cuvinte: tânăr, fin, expresiv. Cu siguranţă va deveni un adevărat „must have” cu care vom întâmpina primăvara.
Magazinul „Ovico”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău