VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Beauty. Decembrie 2006
Decembrie 2006, Nr. 32

Beauty. Decembrie 2006

Comentează   |   Cuprins

Casmara
GreenTea


Recomandat pentru orice tip de ten, demachiantul, cu extract de ceai verde,  readuce pielea într-o stare perfectă. Calmează şi estompează iritaţiiile pielii.
Tel.27.58.25

Lacoste
Essential


Odată cu Lacoste Essential, Lacoste a reuşit să ofere acea senzaţie de libertate pe care şi-o doreste orice barbat. Cu note florale, proaspete, acest parfum se potriveşte perfect bărbaţilor îndrăzneţi, care nu ţin seama de convenţii. De asemenea, notele “lemnoase” adaugă o eleganţă masculină, care va impresiona orice femeie.
Magazinul “Ovico”

Casmara
Pr-75 anticelulitică


Pentru pielea cu celulită, o piele foarte delicată care necesită o îngrijire deosebită. Crema are o bază care permite lunecarea uşoară a mâinilor la masaj, hidratează şi înmoaie pielea.
Tel.27.58.25

Lacoste
Inspiration


Cele trei acorduri îl transformă într-un minunat parfum, iar combinarea inovativă a ingredientelor dă naştere o multitudine de poveşti. Rodia este cunoscută drept simbol al regalităţii datorită seminţelor suculente, parfumul tuberozei este cunoscut a avea puteri magice, în timp ce iasomia este una din cele mai frumoase flori folosite în parfumerie, simbol al eleganţei.
Magazinul “Ovico”

GIORDANI GOLD
AGE DEFYING Foundation


Fond de ten împotriva îmbătrânirii. Formulă extrem de hidratantă, cu extract de camelie care protejează pielea de efectele nocive din mediul înconjurător. Pielea va deveni mai catifelată, mai netedă şi mai fermă.

Casmara
ABSOLUTE


Crema reduce substanţial ridurile din jurul ochilor şi a gurii, folosită în mod regulat.
Tenul devine neted şi luminos.
Tel.27.58.25

Kleral System
SENJAL AMPOL SILK FLUID, 10 fl


(Loţiune – concentrat polivitaminic reparatoriu)
Completează linia de tratament reconstructiv pentru păr, conţinând concentrat polivitaminic pentru refacerea cheratinei. Odată aplicat, penetrează constant în firul de păr, asigurându-i nutriţia necesară până la
următoarea aplicare.
Rezultatul este maxim în caz de utilizare a produsului concomitent cu toată linia destinată părului foarte deteriorat (şampon şi cremă din linia Senjal). Durata tratamentului: zece aplicări. Se repetă o dată la trei luni.
Preţ 277 lei.
Farmaciile „Felicia” şi „Farmacia Familiei”.

Oriflame
PRECIOUS


Un diamant printre parfumuri. Aromă cu o compoziţie orientală, fină şi expresivă.

Kleral System
VITALITY GEL SHAMPOO


Şampon gel revitalizant
Este un  şampon-gel din linia SENJAL LINE, care redă vitalitate, moliciune şi luciu părului normal. Având o textură uşoară, curăţă gingaş firul capilar, fără a îngreuna părul. Destinat părului degradat.
Preţ 154 lei.
Farmaciile „Felicia” şi „Farmacia Familiei”.

Kleral System
TRATAMENTO PREVENTIVO ANTIFORFORA


Tratament antimătreaţă, 100 ml (două tuburi)
Este un tratament preventiv care elimină celulele moarte, revigorând stratul superficial al scalpului, şi limitează descuamarea. Pe pielea capului se aplică doar câteva picături, masând câteva minute cu delicateţe pentru a le dispersa pe întreaga suprafaţă. Părul se usucă, fără a se clăti. Eficienţa produsului creşte dacă este utilizată întreaga gamă de produse antimătreaţă (şampon şi balsam).
Preţ 312 lei.
Farmaciile „Felicia” şi „Farmacia Familiei”.

Mary Kay
Set pentru cadou Affection


Loţiune pentru corp – hidratează şi parfumează pielea.
Gel pentru duş – curăţă delicat pielea dvs.
Parfum solid Affection – într-un ambalaj delicat, aroma se va menţine mult timp pe pielea dvs., conferindu-i, în plus, un luciu auriu. Gentuţă din catifea – un accesoriu stilat, creat pentru parfumul solid “Affection”.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Mastile de fata Casmara sunt geniale. Merita sa le incercati, ca apoi veti fi foarte incantate.
Felicia   -  
03 Noiembrie 2011, 11:38
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău