VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Beauty. Aprilie 2007
Mai 2007, Nr. 37

Beauty. Aprilie 2007

Comentează   |   Cuprins

FARMASI SPARKLING COMPACT POWDER
Pudră compactă


Această structură cu micro-perle conferă pielii tale o acoperire perfectă, mată şi cafitelată cu un efect de strălucire pasională. Pudra ameliorează luminozitatea tenului şi îl protejează de razele UV pe durata întregii zile. Conţine vitaminele C şi E.
Distribuitor exclusiv SC „GLAVIRUX „ SRL Tel:727336

Kleral System
ORCHID OIL, ulei de orhidee,10 fiole


Concentrat de ulei de orhidee cu esenţe homeopatice şi extract de salvie, întăreşte componentele cheratinice ale firului de păr, asigurând nutriţia  şi  revigorându-l pe toată lungimea. Părul tratat cu ulei de orhidee devine mătăsos, lucios, uşor de aranjat. Ideal pentru părul uscat şi deshidratat sau care a avut de suferit în urma colorării, decolorării sau folosirii frecvente a phoen-ului.
Distribuitor exclusiv SC „GLAVIRUX „ SRL Tel:727336

FARMASI
TERRACOTTA QUATRO
Fard de ochi


Este un produs lansat recent din linia de decor  FARMASI, având o formulă nouă, ce combină în mod spectaculos nuanţele naturale şi sclipirea tendinţelor actuale în arta machiajului. TERRACOTTA QUATRO oferă profunzime privirii tale, pune în valoare naturaleţea şi stilul unic al expresia ochilor tăi!

CASMARA
Escudo protector


Cremă protectoare destinată pielii pigmentate. Protejează tenul de efectele nocive ale razelor solare.

CASMARA
Sebonormalizante


Creată din ingrediente naturale, crema asigură luminozitate şi aspect sănătos tenului.

CASMARA
Moisturizing


Emulsie destinată pentru hidratarea şi calmarea pielii  corpului. Pielea va deveni mai catifelată, mai netedă şi mai fermă.
Tel.:27.58.25
Tel.:27.58.25
Tel.:27.58.25
Distribuitor exclusiv SC „GLAVIRUX „ SRL Tel:727336

URIAGE
Crème Minérale SPF 60/UVA, UVB cu ultraprotecţie


Protecţia solară se efectuează numai prin intermediul ecranului mineral, care nu se absoarbe în piele şi este absolut inofensiv. Ecranul funcţionează ca „oglinda”, reflectă razele solare. Este recomandată pentru protecţia pielii uscate a feţei şi corpului, care nu suportă filtrele chimice. Este o protecţie ideală pentru femei gravide, nou-născuţi, copii şi adulţi cu piele atopică, alergică şi reactivă. Hipoalergenică, necomedogenă, fără aromat, fără parabeni, rezistentă la apă.
Farmaciile „Santé” (tel.: 44.10.40, 45.07.22), reţeaua de farmacii „Orient” şi „Felicia”

URIAGE
Crème Extreme sANS pARFUM
50+ / UVA, UVB
cu protecţie FOARTE ÎNALTĂ


Destinat pentru piele sensibilă, căreia îi este „contraindicată” expunerea îndelungată la soare. Este un fluid transparent care, datorită triplei acţiuni exclusive, asigură o protecţie UVA şi UVB echilibrată şi fotostabilă, hidratare de durată, protecţie contra radicalilor liberi. Hipoalergenică, necomedogenă, fără aromat, fără parabeni, rezistentă la apă.
Farmaciile „Santé” (tel.:44.10.40, 45.07.22), reţeaua de farmacii „Orient” şi „Felicia”

URIAGE
Brume Thermale Autobronzante

Spray autobronzant pentru tenul sensibil şi/sau pentru cei ce nu suportă soarele, regiunile hipopigmentate, faţă şi corp. Conferă o nuanţă de bronz natural de durată, se usucă rapid, intens hidratează. Necomedogen, hipoalergenic, fără alcool, fără parabeni.  
Farmaciile „Santé” (tel.:44.10.40, 45.07.22), reţeaua de farmacii „Orient” şi „Felicia”

NICKEL
Lendemain de Fete


Un complex din extract de cafea şi mentă ce tonifică şi stimulează pielea pe parcursul întregii zile. Este destinat bărbaţilor iubitori de un mod de viaţă nocturn. Alungă oboseala şi starea de disconfort. Tenul va deveni luminos chiar şi după o noapte nedormită.
Magazinul „Ovico”

NICKEL
Mauvais Poil


Gel de ras emoliant  destinat pentru toate tipurile de piele. Tenul bărbaţilor devine proaspăt  şi luminos.
Magazinul „Ovico”

NICKEL
Contre-Feu


Cremă după ras cu proprietatea de a hidrata şi a calma pielea iritată după folosirea lamei.
Este foarte eficientă.
Magazinul „Ovico”

AVON
Rimel Longest Lashes Ever


Primul rimel Avon cu formulă cu fibre pentru alungire a genelor. Conferă un efect spectaculos de alungire a genelor cu până la 80%. Asigură genelor volum intens, definire, nu le lipeşte şi nu le încarcă. O doză dublă de fibre ce îţi alungeşte genele... încât nu îţi vei crede ochilor.

AVON
Fond de ten antirid Anew Beauty


Tinereţe într-un fond de ten.
Fond de ten cu formulă revoluţionară ce redă aspectul tânăr al tenului. Complexul Derma-3X stimulează producţia de colagen, conferind elasticitate şi fermitate pielii. Tenul capătă un aspect ferm, catifelat şi mai tânăr cu fiecare zi.

AVON
Luciu de buze strălucitor


Culori fantastice în ambalaje ispititoare. Luciul de buze conferă strălucire constantă ce durează , iar culorile sidefate dau impresia de buze pline şi umede. Ultra senzual!

 


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°