VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Back to Black!
Decembrie 2014, Nr. 126

Back to Black!

Comentează   |   Cuprins

Ce ar fi ca, pe final de an, să uiţi pentru o secundă de obsesia pentru culoare și să te inspiri din creaţiile în nuanţe de negru ale faimoșilor designeri vestimentari? În decembrie, negrul revine în lumea modei, aducând farmec și strălucire.

Marele case de modă prezintă negrul drept cea mai elegantă opţiune de a întâmpina noul an. Atunci când vine vorba de alegerea unei ţinute de sărbătoare, trebuie să recunoaștem că o ţinută black e mereu la modă, tocmai de asta e și în topul preferinţelor oricărei fashioniste.

În acest sezon rece, stiliștii propun combinaţii clasice, dar și unele mai neobișnuite, în care negrul este elementul definitoriu al unui look stilat și feminin. Și accesorizarea în acest caz este una minimalistă. Un pandantiv opulent, o centură metalizată și nelipsiţii pantofi stiletto vor puncta perfect lookul tău.

Acest stil minimalist se deosebește și prin faptul că îţi pune în evidenţă frumuseţea naturală a coafurii și machiajului. Că tot veni vorba de make-up, în acest sezon, fondul de ten trebuie să fie transparent, pudra sidefată, iar fardul de obraz în armonie cu nuanţa pielii, pentru un look cât mai natural și mai proaspăt. În materie de coafură, se poartă părul natural și aerisit, potrivit oricărei ţinute. 

Că tot veni vorba de make-up, în acest sezon, fondul de ten trebuie să fie transparent, pudra sidefată, iar fardul de obraz în armonie cu nuanţa pielii, pentru un look cât mai natural și mai proaspăt. În materie de coafură, se poartă părul natural și aerisit, potrivit oricărei ţinute.


Text: Daniela Caraiman, model: Sasha Ap, make-up: Irina Ghiduleanov, hair: Yulea Antoshko, foto: Elena Goroshka

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău