VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
50 shades of colors
Martie 2015, Nr. 127-128

50 shades of colors

Comentează   |   Cuprins

Dacă îţi dorești cu adevărat să intri cu totul în atmosfera primăverii și să-ţi surprinzi prietenii cu un look inedit, ia în calcul că în acest sezon cuvântul „ordine” înseamnă multă culoare!

Fie că ești pusă pe cucerit sau, pur și simplu, vrei să arăţi sexy, optează pentru un machiaj intens al ochilor. Ei bine, în acest sezon joacă-te cu nuanţe provocatoare de jeleuri, macarons sau acadele caramelizate, creând combinaţii tari precum galben și verde, mov cu galben și cu roșu, nuanţele pudrate și tonuri de roz cu reflexii metalice. Toate acestea – pentru o privire plină de înţelesuri ascunse.

Dă viaţă lookului tău și printr-o coafură seducătoare. Fie că optezi pentru părul prins, fie pentru coafura sleek, acestea vor completa perfect stilul tău. Dacă ai părul scurt sau lung, piaptănă-l insistent, cu sau fără cărare, și folosește un spray sau luciu care să-i ofere un aspect umed.

Acest look este prea hot ca sa ţină cont de dress code și poate fi purtat oriunde și oricând, dacă ești la fel de îndrăzneaţă ca el! Te vei simţi mai sexy ca niciodată! 3493922.jpg


Text: Daniela Caraiman,
Hair-style: Natalia Stegărescu,
Make-up: Natalia Clima,
Photographer: Den Kara
Model: Loredana Mănăstireanu,
Retouch: Skov

 

Beauty Salon „Cristis”.
Tel.: (022) 23 50 23, (022) 23 72 27

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău