VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Nanokeratin System” – procedura necesară părului Dvs.
Noiembrie 2011, Nr. 91

„Nanokeratin System” – procedura necesară părului Dvs.

Comentează   |   Cuprins

Un rezultat extraordinar al tehnologiilor inovative şi progresive, „Nanokeratin System” reprezintă, la ora actuală, una dintre cele mai moderne şi eficiente proceduri de tratare şi îndreptare a părului. Dacă aveţi un păr deteriorat, cu capetele uscate şi disecate sau podoaba capilară este creaţă şi rebelă şi v-aţi săturat să o cuminţiţi cu placa, „Nanokeratin System” şi specialiştii de la Salonul „Cristis” vă pot ajuta să rezolvaţi toate aceste bătăi de cap. Pragul salonului l-a păşit şi interpreta Michelle, al cărei păr bogat, din cauza coafatului permanent, a necesitat o îngrijire specială.

Michelle, tot ea Mihaela Ojog, tânăra interpretă originară din Soroca, a cunoscut succesul alături de Randi din România, cu care a înregistrat, în 2011, cunoscutul hit şi videoclip „Only You”. Piesa a ajuns în topul clasamentelor din Rusia şi Ucraina, iar mai recent – în cele din România şi a adunat pe YouTube peste 1 mln. 950 mii de vizualizări. Succesul piesei pe piaţa muzicală rusească a schimbat viaţa Mihaelei. Asta a însemnat mai multe plecări, avioane, aer condiţionat şi uscat, săli de concerte şi open-air-uri, machiaj şi coafură făcute în permanenţă. Toate acestea nu aveau cum să nu influenţeze aspectul părului ei. Are grijă să-şi împrospăteze periodic capetele de păr şi să folosească cele mai bune produse cosmetice pentru părul ondulat. „Când am mai mult timp liber, îmi îngrijesc părul în condiţii casnice. Încă nu am încercat pe pielea mea proceduri mai complexe de îngrijire şi coafare. Am avut mereu părul ondulat, dar câteodată e bine să te mai „abaţi” de la imaginea de zi cu zi”, ne-a spus Mihaela.

 Ecaterina Matcovschi, hairstylist la Salonul „Cristis”, este de părere că părul Mihaelei, având în vedere lungimea şi desimea lui, are nevoie de o îngrijire specială măcar o dată pe lună. „Am rămas uimită la cât de frumos arată buclele lui Michelle. Dar, analizându-l mai aproape, am constatat că acestea au nevoie de hidratare. În primul rând, acţionează negativ zborurile permanente şi în al doilea – soluţiile de styling. Am sfătuit-o să facă periodic măşti de hidratare şi să pună accentul pe capete, care la părul buclat, trebuie mereu protejate cu uleiuri pentru vârfuri. Deoarece părul ei a avut nevoie urgentă de o mască hidratantă, am apelat la metoda „Nanokeratin System”.

 Cum acţionează nanokeratin? Este o procedură elaborată în baza nano-moleculelor de cheratină (proteină ce intră în structura părului, unghiilor, epidermei). Aplicate pe păr, particulele de cheratină nano-moleculară (după dimensiuni, fiecare particulă de nanocheratină corespunde la o mie dintr-un milion din molecula originală de cheratină), sub influenţa picăturilor minuscule de aburi, ce au uimitoarea capacitate de pătrundere, se „încorporează” în firul deteriorat de păr, „umplând” complet locurile goale. Adică „îmbracă” firul de păr. În următoarea etapă, sub influenţa picăturilor suplimentare de aburi, nano-moleculele sunt „conservate” în interiorul părului şi încep să producă cheratină permanentă şi insolubilă, identică cu cheratina naturală.
 În rezultat, părul devine mai frumos, moale şi neted precum mătasea şi are o sclipire minunată. Michelle a observat imediat că părul ei „chinuit” a devenit unul mai sănătos, mai plăcut şi mai ascultător la coafat. „Nanokeratin System” în cel mai direct mod reîntoarce părul la viaţă şi este o metodă excelentă de îndreptare a părului. Procedura este extrem de vizibilă la părul puternic deteriorat sau la cel ondulat. În cazul tinerei noastre vedete, schimbarea a fost una evidentă – părul lui Michelle şi-a recăpătat sănătatea, iar cârlionţii au „dispărut” pentru câteva zile, cedând terenul părului îndreptat, coafură ce o face pe Michelle o domnişoară matură.

Michelle:
„A fost ceva nou pentru mine, în sfârşit m-am relaxat puţin. Un adevărat răsfăţ pentru părul meu. Arată mai sănătos şi mai viu acum, voi apela cu siguranţă mai des la asemenea proceduri”.

Ecaterina Matcovschi
hairstylist:

„Nanokeratin System este o procedură unică de îngrijire a părului la cel mai înalt nivel, ce-i conferă frumuseţe, strălucire şi sănătate. Este îngrijirea de care are atâta nevoie părul nostru! O îngrijire ideală pentru toate tipurile de păr, atât pentru doamne, cât şi pentru bărbaţi.”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Nustiu ce fel de metoda este ,,Nanokeratin System''dar ceea ce o priveste pe Mihaiela ii sta mult mai bine cu bucle asa cum ne-a obisnuit.
Aylin   -  
26 Ianuarie 2012, 11:28
Sus ↑
cit costa o astfel de procedura in md si unde as putea sa ma adresez ?
Ira   -  
13 Octombrie 2012, 18:12
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău