VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
În ton cu toamna twin set Autumn Story
Octombrie 2015, Nr. 135

În ton cu toamna twin set Autumn Story

Comentează   |   Cuprins

Poţi să-ţi faci o impresie despre noul sezon Twin-Set Simona Barbieri prin prisma acestui colaj tematic autumnal. Ca de obicei, formele pure, culorile sofisticate și combinaţiile acestora formează ţinute foarte moderne, minimaliste și elegante. Prin asortarea stilurilor diferite, poţi crea mai multe lookuri.

Pentru un stil casual, poţi opta pentru pantalonii-chinos scurtaţi sau cu o croială mai sportivă. Pentru un aspect riguros, sunt potrivite rochiile de lungimi diferite, asortate cu cardigane tricotate. O opţiune mai fină poate fi o piesă plisată, din denim sau tricotată.

După cum am lăsat de înţeles, în această linie vestimentară iese în evidenţă un stil lejer, semi-sportiv. În noua colecţie sunt prezente hanoracele practice, vestele sportive și bluzele cu glugă.

De această dată, imaginea brandului este prezentată de președintele Federaţiei de Tenis din Moldova, carismatica și activa Marina Tauber. Având în vedere stilul ei de viaţă, o definește atât lookul casual sport, cât și un cod vestimentar clasic. Iată de ce am identificat pentru ea două opţiuni, pe care le-am adaptat ritmului și modului ei de viaţă.

Marina Tauber: „Gama coloristică de bază a colecţiei este destul de ușoară și neutră. Predomină albul, caramelul, nuanţele pastelate. Gama întunecată e reprezentată prin nuanţe de negru, gri, maro marsala, bordo, iar paleta asta îmi place mult. Acest brand creează haine pentru femeile care iubesc intensitatea și confortul. Noua colecţie inspiră feminitate, libertate, linii moi, fineţe și mister. Anume ţinutele Twin-Set Simona Barbieri mă fac să trezesc cea mai mare admiraţie”. 3526282.jpg

Style&organisation: Olia Stepanenco
Foto: fotoroom.md. Look: Institut Kerastase by BERD'S

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău