VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
În pas cu Patrizia Pepe
Decembrie 2007, Nr. 44

În pas cu Patrizia Pepe

Comentează   |   Cuprins

Un nou brand italian la Chişinău creat pentru cei tineri şi în pas cu moda. „Patrizia Pepe” este o întreagă filozofie a romantismului, a energiei şi extravaganţei, un fashion-cocteil gustat de lumea întreagă din 1993. În buticul „Patrizia Pepe” găsim întotdeauna colecţii noi casual pentru femei şi copii – modele originale cu aplicaţii şi broderii, cu cusături decorative create direct pe atlas; haine din tricotaj, moi şi plăcute, pentru că sunt făcute din caşmir, din lână de alpaca şi viscoză, haine din piele – scurte şi impermeabile elegante. Tot aici găsim o linie de blugi, capri şi şorturi extravagante, încălţăminte cu broderii şi alte invenţii de ultimă oră şi accesorii „Patrizia Pepe” - o colecţie haioasă creată pentru a ne face să ne simţim speciali.

1. Un pulover cald nu strică niciodată să-l aveţi în garderoba dvs. Vă încingeţi talia cu o centură lată, cu o cataramă metalizată. Cizmele pescăreşti, din piele maro, pe talpă, sunt în topul preferinţelor.

2. O ţinută casual. În această iarnă mănuşile lungi se combină cu mantouri sau pulovere cu mâneca trei sferturi. Puloverele sunt lungi, cu factură supradimensionată. Botinele cu şireturi pun accentul final.

3. Surprinzător, lacul devine un element fashion şi este „omniprezent” pe genţi, centuri, mănuşi şi încălţăminte. O combinaţie şic dintre geaca scurtă, geanta voluminoasă şi botinele strălucitoare. O pată de culoare – bluza de un albastru ameţitor. Şi un accesoriu pe potrivă – şapca din împletitură măşcată.

4. Pantalonii slim băgaţi în cizme, culoarea sezonului – gri, geaca cu mânecă scurtă, mănuşile din piele moale fac această combinaţie una extrem de actuală. Bluza pe fermoar conferă un aer jucăuş.

5. Galbenul ca lămâia este din ce în ce mai exploatat de creatorii de modă. Încercaţi această bluză extraordinară, pe care o puteţi asorta cu o fustă bej şi veţi lumina feţele colegilor de birou.

6. Pardesiul de culoare neagră întotdeauna va însemna o ţinută elegantă. Iar când mai are şi o centură la mijloc, iar la poale – pene de struţ şi câteva paiete „nestrălucitoare”, aceasta se transformă în una extravagantă.

Model: Ecaterina Moscaliuc (Agenţia „Viva models”)
Fotograf: Andrei Mardare, MOLDPRES
Locaţie: Magazin “Garderob“
str. Armenească, 25
mob.: 079 285 048

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°