VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
 Vera Terentiev şi Dorian Furtună. Împreună de patru ani
August 2009, Nr. 64-65

Vera Terentiev şi Dorian Furtună. Împreună de patru ani

Comentează   |   Cuprins

S-au văzut prima dată la o conferinţă de presă, în iunie 2005, la agenţia de ştiri „Infotag”. Dorian fusese atunci formator şi coorganizator, împreună cu Institutul Republican Internaţional, al unui seminar de două zile pentru sporirea abilităţilor de comunicare politică a femeilor, la care fusese invitată europarlamentara suedeză Maria Carlshamre. Ea vorbea despre locul şi rolul femeii în politică şi în viaţa socială, iar Dorian era moderatorul conferinţei care deja începuse cînd în sală a intrat Vera – pe atunci prezentatoare şi reporter la un post tv.

Atunci s-au văzut pentru prima dată. Vera a plecat înainte de încheierea conferinţei, reuşind, însă, să se remarce unul pe altul. A doua oară s-au întîlnit tot la „Infotag”, la 11 iulie 2005, în timpul unei conferinţe de presă de prezentare a rezultatelor primului tur al alegerilor locale din municipiul Chişinău: Vera venise în calitate de reporter tv, iar Dorian - din interes profesional pentru evenimentele politice de atunci. Observînd-o, s-a apropiat de ea şi a iniţiat discuţia. A găsit şi un motiv „profesional” pentru a cere numărul de telefon. Ulterior, au dezvoltat comunicarea pînă la a se întîlni într-o seară la o terasă, unde s-au cunoscut mai bine, prin discuţii, iar baza relaţiei lor a fost pusă… corect, tot la un seminar.

Acum se gîndesc că li s-au intersectat drumurile cumva pe linia conferinţelor de presă, a jurnalismului, a unor interese pe undeva tangenţiale, deşi abordate de pe diferite poziţii profesionale. Această apropiere de interese şi preocupări le permite şi acum, alături de sentimente, să-şi cultive relaţia, care durează deja de patru ani. Faza conferinţelor fiind depăşită, formează un cuplu interesant, fiecare fiind o personalitate puternică şi avînd ceva de demonstrat, cu imagine şi autoritate, doar că în domenii „niţel diferite”: ea - în televiziune, iar el – în politică şi societatea civilă. Scînteile care apar într-o asemenea pereche, însă, dispar rapid. Sînt doi oameni maturi, cu viziuni moderne asupra vieţii.

Dorian Furtună, 31 ani,etolog
>> Locul naşterii: or. Chişinău.
>> Zodie: Leu.
>> Hobby: Cartea şi sportul.
>> Mîncare: Carnivor.
>> Culori: Combinaţia dintre negru şi galben.
>> Flori: Bujorii.
>> Locul unde aş vrea să locuiesc: Moldova de la munte pîn’ la mare.
>> Marca preferată de maşini: Maşina timpului.

Vera Terentiev, 25 ani, jurnalist, prezentatoare NIT
>> Locul naşterii: s. Ordăşei, r-nul Teleneşti.
>> Zodie: Peşti.
>> Hobby: Compoziţiile din plante de cameră.
>> Mîncare: Aproape toate bucatele pregătite sănătos.
>> Culoare: Nu mă limitez la o singură culoare.
>> Flori: În special crinii, pentru parfumul lor.
>> Locul unde aş vrea să locuiesc: Deocamdată, prefer Republica Moldova.
>> Marca preferată de maşini: Cele germane.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

O iubesc pe vera,
very hot Moldavian Girl
hi   -  
29 Ianuarie 2010, 13:38
Sus ↑
ma bucur pentru verisoara mea.
Ana Armas   -  
03 Iulie 2011, 12:27
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău