VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Serge Istrati şi Lia Sinchevici. Împreună de opt luni
August 2009, Nr. 64-65

Serge Istrati şi Lia Sinchevici. Împreună de opt luni

Comentează   |   Cuprins

Cînd s-au văzut, şi-au zis din prima, fiecare în parte, că şi-au găsit jumătatea, omul cu care vor să-şi petreacă restul vieţii. El, economist de meserie, absolvent al ASEM, recunoscut DJ pe ambele maluri ale Prutului („Studio One”). Ea, studentă la Jurnalism, dar deja cu experienţă în domenii ca organizări evenimente, munca în televiziune, radio…

Teoretic, în relaţia lor, el ar trebui să fie bossul, vedeta, adică, doar că realitatea e alta – sînt „nebuni”, în sensul pozitiv, într-un cuplu care nu cunoaşte „diferenţieri”, îndrăgostiţi şi fascinaţi unul de celălalt: el, de sinceritatea ei, arta de a vorbi şi de a-i da încrederea în tot ceea ce face şi, cel mai important lucru, de zîmbetul ei, iar ea, de felul în care Serge ştie cum să se comporte cu o femeie şi s-o îndrăgostească de el. Are şmecheriile lui la care ea „s-a prins”. Nu se plictisesc niciodată. Chiar dacă se află majoritatea timpului împreună, se îndrăgostesc unul de altul din ce în ce mai mult.

S-au cunoscut într-un club din Chişinău. S-au împiedicat (în adevăratul sens al cuvîntului) unul de altul şi au început a rîde. Au dansat, au schimbat numerele de telefon, după care au mers la un „after party” în compania mai multor prieteni. Cînd au ajuns acasă, şi-au scris sms-uri pînă dimineaţa şi a doua zi s-au văzut iar. Aşa a început povestea lor de dragoste. Au fost şi clipe cînd au „alergat” unul după altul, dar a durat pînă în momentul cînd au hotărît să locuiască împreună. Continuă să aibă o relaţie stabilă şi foarte frumoasă, în care se bat… doar cu pernele…

DJ Serge, 29 ani,
economist, compozitor, DJ, formaţia „Studio One”

>> Locul naşterii: or. Drochia.
>> Zodie: Balanţă.
>> Hobby: Fotbalul, tenisul de masă, gătitul, călătoriile.
>> Mîncare: Ca la mama acasă: ardei umpluţi, sarmale, orez, multe fructe şi legume. P.S.: ador sushi.
>> Culori: Bej, alb.
>> Flori: Toate care au un miros şi aspect frumos.
>> Locul unde aş vrea să locuiesc: Spania (Barcelona).
>> Marca preferată de maşini: Mai multe. Mai speciale: „Bentley”, „Aston Martin”.

Lia Sinchevici, 20 ani,
studentă la Jurnalism, USM

>> Locul naşterii: or. Rezina.
>> Zodie: Scorpion.
>> Hobby: Gătitul, sportul (mult fitness), muzica, radioul, călătoriile.
>> Mîncare: Japoneză, în special sushi, cîte ceva din cea mexicană, italiană şi libaneză. Dar cea mai bună este bucătăria noastră tradiţională: sarmale, plăcinţele la cuptor, friptură, borşul roşu.
>> Culori: Toate. Mai mult alb, negru.
>> Flori: Trandafirii roşii, cu tulpină înaltă şi orhideele.
>> Locul unde aş vrea să locuiesc: New York City (Manhattan).
>> Marca preferată de maşini: „Bentley”, BMW.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Intradevar Lia e o persoana draguta,sincera si comunicabila...Nu am reusit sa o cunosc indeajuns pentru ca a plecat de la facultate dar ii doresc mult succes pe viitor,bafta!!!
Nastika Rosca   -  
25 Ianuarie 2010, 12:23
Sus ↑
Nu prea cred ca ar rezista Lia sa traiasca in Manhattan, e cel mai busy oras de pe planeta, doar probabil ar rezista pentru cateva saptamani, e mai galagios decat chiar Piata Centrala a noastra :):):):)
Anna   -  
31 Martie 2011, 00:13
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°