VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
La culesul poamei
Octombrie 2006, Nr. 30

La culesul poamei

Comentează   |   Cuprins

De dimineaţă, IAR timpul – deloc încurajator. Fără pic de soare. NE sună Nata Albot să afle dacă proiectul nostru glorios nu s-a dus încă de râpă. Roman Canţîr, fotograful, e şi el pesimist. Dar ştiM că va FI bine. Nu are cum să nu fie. Dl Tudor Cazacu, directorul adjunct al Institutului Naţional al Viei şi Vinului, s-a rupt din familie în sfânta zi de sâmbătă ca să vină la podgoria care ne servea drept platou de filmare. La 12 fix, soarele a ieşit ca la ordinul ministrului apărării sau poate al ministrului agriculturii, în cazul nostru, şi cele patru maşini au atacat atente şi delicate băltoacele din vie. Portbagajele pline cu haine şi CIZMULIŢE de-ale eroinelor noastre au trecut cenzura şi iată-ne gata de pozat cu exact jumătate de oră înainte ca micuţii să înceapă a face nazuri.

Diana Boico şi Alexandra

Micuţa Alexandra are ochi de culoarea castanelor, privire pătrunzătoare şi breton după ultimele tendinţe. Graţie faptului că mama ei a lucrat pe toată durata sarcinii la „Indigo”, agenţia ei de publicitate, Alexandra s-a născut o fetiţă la fel de neastâmpărată şi foarte activă. În ciuda prognozei de la ultrasonografie, Diana a ştiut tot timpul că va avea o fetiţă. Acum, Alexandra este la etapa întrebărilor de ce, pentru ce, cum, de unde. Rupe şi în rusă. Încăpăţânată, cochetă din scutece şi cu caracter, copia fizică a mamei, în familie oricum e fata tatei.  

Nata Albot cu Eva şi Bogdan

Eva a venit prea repede după Bogdan şi a lăsat lumea încremenită în mare admiraţie faţă de Nata. Prea tânără şi cu o carieră prea spectaculoasă ca să fie credibilă în prioritatea ei pentru familie şi copii. Dar dacă asta o face fericită, de ce nu? Facem copii atât cât ne iubim, îmi spunea când abia aflase că urmează să nască al doilea copil. Acum cei doi copii, foarte diferiţi, îi iau mult din programul ei de director PRO FM şi cel de femeie foarte stilată, dar reuşeşte să vină dimineţile la „Rond” şi să pună pe picioare şi propria afacere la care visează de câţiva ani – magazinul de haine şi accesorii pentru viitoare mămici „Sweet mama”.

Angela Erhan şi Amanda

Angela este patroana salonului de frumuseţe „Angel’s”. Când Amanda a împlinit doi ani, s-au mutat în Grecia, unde micuţa a făcut trei ani de balet şi primul an de şcoală generală. Au revenit abia un an în urmă. Amanda este o enciclopedie ambulantă, vorbeşte, când are chef, greaca, în rest turuie fără oprire într-o română cursivă şi plină de idei. Seara, înainte de culcare, îi vin rimele şi mama i le pune repejor pe foaie. Aşa cum după Facultatea de istorie şi arheologie Angela a preferat să se reorienteze spre beauty, speră că Amanda îi va moşteni pasiunile pentru cunoaştere din adolescenţă.

Doriana Zubcu-Mărginean cu Saşa şi Petrică

L-a născut grăbită pe Petrică, la 22 de ani, din mare dragoste. Era după concursul „Miss Flagrant” de la Bucureşti şi după un premiu special câştigat cu propria frumuseţe şi prestaţie în Coreea la „Miss World University”. Alex, căruia ea îi zice Saşa, a apărut peste şase ani şi jumătate. Nu s-a gândit că pierde roluri sau scena - „sunt lucruri incomparabile”. Petru îi seamănă tăticului Eugen, care este chirurg la spitalul din Fundeni,  Bucureşti, şi care face săptămânal, de zece ani deja,  naveta, iar Saşa este copia celebrului bunic Vasile Zubcu-Codreanu.

Text: Rodica Ciorănică. Foto: Roman Canţîr. Make-up: Marianna Petrenko
Locaţie: Institutul Naţional al Viei şi Vinului. Mulţumim pentru sprijin dlui Tudor Cazacu


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

frumoasa povestire:)
mi-a placut foarte,se mai putea de adaugat inca ceva:)
in fine,e bun shi ceea ce este:)
Anonim   -  
07 Februarie 2011, 22:15
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+16°