VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cei mai buni şi cel mai bun - Aurelia Vasilica
 Descarcă
Februarie 2011, Nr. 81-82

Cei mai buni şi cel mai bun - Aurelia Vasilica

Comentează   |   Cuprins

prezentatoare „Prime TV”

>> Am marele noroc de a întâlni mulţi oameni buni în calea mea. E şi datorită profesiei pe care am îmbrăţişat-o. „Omul bun” e un om pozitiv, cu sufletul deschis. Un om care ştie să asculte, care este mulţumit fără un motiv anume, care este fericit datorită faptului că trăieşte. „Omul rău” nu ştiu cum e. Nu vreau să aflu vreodată. Prefer să fiu naivă şi să cred că toţi oamenii sunt buni, aşa cum i-a zămislit Dumnezeu.

>> Adevăratul adevăr este Iubire.
Adevărul se ascunde în suflet, în fiecare din noi. „Este acel punct, acel corp, care nu se ştie dacă este întunecat ori luminos, dacă se mişcă sau nu, dacă există cu adevărat sau nu”. Adevărul meu este mai adevărat decât adevărul altora, fiindcă mergem spre adevăr pe căi diferite.

>> Folosesc telefonul mobil pentru a comunica, în primul rând. Apeluri, sms-uri, şi, mai nou, video-convorbiri sau chiar skype. Oricând, oriunde, foarte eficient. Astăzi este parte a culturii noastre. Vreau să remarc că sunt mai organizată decât eram înainte, datorită telefonului mobil... Nu aş vrea să uit nicidecum de zilele de naştere a celor dragi, de evenimentele la care trebuie să particip - apelez la calendar. Îmi verific poşta electronică direct de pe telefonul mobil, fără a mai avea nevoie de un computer.

>> Cu ajutorul telefonului mobil pot să eternizez momentele „de milioane” cu fiica mea cea mică, Sofia! Nu am camera video întotdeauna la îndemână, de aceea telefonul îmi este foarte util! O prind adesea trăgându-l pe motanul nostru de coadă, încălţată în pantofii mei cu toc de 9 cm, cântând şi dansând cele învăţate la grădiniţă, gospodărind pe la bucătărie... Nu pot pierde aceste momente!

>>iPhon-ul este asistentul meu personal, de acum încolo. Are chiar un extra-avantaj faţă de un asistent în persoană – îl am mereu la îndemână. În afară de aplicaţiile exclusive de genul ştirilor BBC sau ziarelor internaţionale pe care le urmăresc, nu uit de nicio întâlnire fixată şi pot verifica e-mail-ul în orice clipă. Sunt impresionată de opţiunea Multitasking, care oferă accesul la diferite aplicaţii şi accesul pe net în timp ce vorbesc. GPRS-ul îmi oferă siguranţa chiar şi când merg în locuri necunoscute, tastatura inteligentă corectează automat cuvintele, camerele foto şi video sunt extrem de performante… Este o adevărată unealtă multimedia pe care o voi învăţa să o utilizez la adevărata sa valoare.

>> Reţelelor de socializare nu le acord nicio atenţie,
de fapt. Sinceră să fiu, nu am timp, dar nici interes pentru a-mi crea un cont. Am alte priorităţi.  Familia fiind cea mai mare. În plus, se spune că reţelele de socializare au înlocuit,  într-un fel, cărţile de vizită, sau chiar şi PR managerii. În unele cazuri, însă, nu cred că este nevoie de extra promovare de imagine.  

>> O bună perioadă din anii petrecuţi în televiziune au trecut fără să mă gândesc dacă merită sau nu ceea ce fac,  într-un ritm în care lucram automat, trezindu-mă la 4 dimineaţa şi ieşind de la serviciu după 12 noaptea. Astăzi, însă, pot să mă bucur de mai multă libertate. Pot să mă bucur  de munca mea -  îmi place enorm de mult ceea ce fac. 

>> Televiziunea, pentru mine, a fost dragoste la prima vedere,
chiar dacă primii paşi au fost foarte grei. Uitându-mă acum în urmă, nu pot să-mi explic cum am reuşit să mă descurc în ritmul în care trăiam. Din zori până noaptea târziu eram în picioare, având mereu câte ceva de făcut. Trebuia să fac faţă cerinţelor foarte înalte de la serviciu, dar să am şi timp destul pentru familia mea. Nu aveam weekend, nu aveam sărbători. Remunerarea pentru munca depusă era prea mică. Aşa e la oricare început de cale. Cu timpul a început să fie mai bine, am învăţat pe greşelile proprii, dar aveam şi colegi care au ştiut să mă îndrume în momentele mai dificile. Au trecut acele timpuri, aşa cum trec toate. Cu răbdare…

>> Am ales să intru în casele oamenilor pe PRIME TV
deşi pe „piaţa tv” din ţara noastră sunt deja mai multe posturi bune de televiziune. Cei care urmăresc postul nostru au încredere în noi, apreciază proiectele cu care venim şi politica editorială imparţială pe care o avem. Faptul că postul nostru vine cu idei care nu au precedent în R. Moldova şi mai sunt şi de interes naţional, plus abordarea absolut inedită a pieţei media sunt un mare atu al nostru. În plus, în curând, vom fi prezenţi şi pe telefonul mobil, astfel încât postul nostru să fie privit oricând şi oriunde prin intermediul acestui dispozitiv. Astfel, suntem Mereu Primii.  

Ştiaţi că… cu iPhone4 puteţi nu numai să vorbiţi cu persoanele dragi ci, printr-o singură atingere, să efectuaţi apeluri video, iar cu telefoanele de epocă puteai vorbi cu o persoană doar la o distanţă de 500 metri?

Coordonatori proiect: Sergiu Gavriliţă, Simion Ciochină.
Concept foto: Zinaida Esepciuc.
Text: Marcel Toma.
Foto: Roman Rybaliov.
Locaţie: club FAMOUS.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Foarte desteapta, frumoasa, emotionala, sincera si iubita de toti, respectata de o lume intreaga... intr-un cuvint Bravoooooooooooo si succese in continuare
linda83   -  
17 Februarie 2011, 17:25
Sus ↑
Pozele sunt super. Aurelia este remarcabila, as usual :)
Natalia M   -  
17 Februarie 2011, 19:37
Sus ↑
Pozele sunt super. Aurelia este remarcabila, as usual :)
Natalia M   -  
17 Februarie 2011, 19:37
Sus ↑
Eu vorbesc putin limba romina, dar privesc Prime fiindca place mult Aurelia Vasilica. Nu inteleg toate stirile, dar ea face sa fie de inteles si pentru mine. BRAVO!
Kiril   -  
21 Februarie 2011, 14:40
Sus ↑
Nu GPRS-ul da GPS-ul!!! )))))))))))))
ion   -  
03 Martie 2011, 17:23
Sus ↑
ma mindresc cu vara mea!!!!e superba!
elena   -  
18 Martie 2011, 22:24
Sus ↑
uff frumoasa femeie :)
cineva   -  
04 Aprilie 2011, 21:02
Sus ↑
O prezenta inteligenta si frumoasa!
Adi   -  
23 Septembrie 2011, 13:56
Sus ↑
O iubesc tare tare, cea mai frumoasa si placuta fata pe care am intilnito vreodata!!!!!!!!!!!!!!!! <3
David (Ice Bravo)   -  
12 Aprilie 2012, 21:54
Sus ↑
Esti o prezentatoare extraordinara,sa fii sanatoasa tinara si frumoasa mereu.
Vasile Ciocan   -  
08 Iunie 2012, 17:47
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău