VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
8 bărbaţi despre femei - Valentin Boghean
Martie 2012, Nr. 95

8 bărbaţi despre femei - Valentin Boghean

Comentează   |   Cuprins

Valentin Boghean
34 de ani, interpret

>> Cineva spunea că Dumnezeu a creat bărbatul ca pe un demon, dar a văzut că nu e perfect şi a creat femeia.

>> Femeile trăiesc mai mult pentru că ele dau viaţă. Şi în asta constă perfecţiunea femeii.

>> Haideţi să nu încurcăm sexualitatea cu frumuseţea. O femeie este frumoasă indiferent de felul cum arată fizic. Sexualitatea este capacitatea de a provoca acea slăbiciune bărbaţilor, şi femeilor, uneori. Orice femeie este frumoasă, dar nu orice femeie este sexy.

>> Mă enervează când o femeie o face pe deşteapta şi încearcă să se arate superioară bărbatului. Eu am o educaţie care mă face să mă ţin de principiile patriarhatului, deşi ştiu că totul este invers de fapt.

>> Există prietenie între un bărbat şi o femeie atâta timp cât între ei nu se întâmplă un act sexual. Echilibrul e menţinut, de obicei, de unul dintre ei. Şi atunci e o prietenie foarte durabilă, care se bazează pe scara de valori în viaţă. Eu am foarte mulţi prieteni femei.

>> Dacă femeile ştiau ce vor, bărbaţii ar fi dispărut de mult de pe pământ.

>> Femeile sunt de două categorii. Cele care pretind să fie bărbaţi. Eu nu aş putea să trăiesc cu o astfel de femeie. Şi femeile care sunt foarte puternice, dar nu lasă bărbatul de alături să vadă acest lucru, păstrându-şi feminitatea şi sensibilitatea.

>> Dragostea are diferite forme, dar nu dispare niciodată. Drept dovadă servesc părinţii mei, care sunt împreună de 55 de ani. Dragostea între doi oameni poate fi ucisă doar de alţi oameni. Dacă doi îndrăgostiţi s-ar izola de societate, ar trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

>> Dacă femeia iubeşte un bărbat, atunci n-o să aibă niciodată ce să-i ierte. În societatea în care trăiesc, văd zi de zi cum femeile nu se lasă iubite, ele pun atâtea bariere în calea bărbaţilor, încât ei nu au cum să le iubească.

>> Fidelitatea nu există. Sunt convins că într-un cuplu cineva, măcar o dată, cedează. Li se poate întâmpla ambilor în egală măsură. Şi dragostea nu are numaidecât de suferit, poate din contra, devine mai puternică. Dar dacă asta devine o obişnuinţă, atunci nu mai e acceptabil. O femeie nu ar trebui să-i ierte niciodată unui bărbat o viaţă paralelă.

Idee: Sergiu Gavriliţă.
Text:
Marcel Toma, Irina Tribusean.
Foto:
www.fotoroom.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău