VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
nicolaEa şi lucian. Dezgoliţi de dimineaţă
Septembrie 2007, Nr. 41

nicolaEa şi lucian. Dezgoliţi de dimineaţă

Comentează   |   Cuprins

Pentru prima dată în istoria rubricii noastre, ne-am propus să mai umblăm la format şi am zis că e timpul să curmăm această discriminare: de ce se dezgolesc doar femeile? Am obosit să căutăm explicaţii la această întrebare sacramentală şi iată, aveţi în faţă un cuplu (profesional, doar – spun ei – dar nu sunt pregătit să-i cred), care în fiecare dimineaţă „muncitoare” se străduieşte să le facă ascultătorilor ziua cât mai proaspătă şi mai senină. Haioşi, simpatici şi nedespărţiţi, NicolaEa şi Lucian sunt prezentatorii emisiunii „Fresh de dimineaţă” de la postul de radio „Fresh FM”, cei care apar în faţa voastră în toată splendoarea lor spirituală, dar mai ales în cea fizică, imagine de care a avut grijă  vechiul nostru „colaborator”, maestrul Sergiu Kliucinikoff.

Descrieţi partenerul de emisie…

Lucian: Eu ies afară.

NicolaEa: Hai, dragă, eşti bărbat, spune adevărul gol-goluţ cititorilor „VIP magazin”.

Lucian:
O.K. Lucian despre NicolaEa – omul care în emisie... ha-ha-ha! Stai, cum s-o descriu? Aşa: în gaşcă, atunci când, uneori, mergem împreună la acostat fete, ea joacă rolul de soră şi o face foarte reuşit, rol care se rezumă la atras gagici. Când e vorba de emisie, suntem cei mai buni prieteni şi, totodată, duşmani. Sincer vorbind, lumea crede, şi nu numai lumea... că noi doi avem o relaţie mult mai... specială. Dar nu este adevărat!!! Relaţia noastră este pur colegială şi pe cât de tare ne iubim, pe atât de tare ne...

NicolaEa: Ei, nu poţi să zici că ne urâm. Preţ de câteva secunde, apare o antipatie, după care aceasta se transformă într-o dragoste imensă... şi îţi dai seama ce tâmpit e cel de-alături!

Lucian: Stai, stai! De curând, am ajuns la concluzia că suntem foarte compatibili, asta după ce am fost nevoit să lucrez singur sau cu altcineva sau după ce NicolaEa a lucrat singură. Au fost situaţii când unul dintre noi se afla „pe teren”, iar celălalt – în studio. Atunci înţelegi că lipseşte cea de-a doua bucată a frazei, care trebuie să vină completată de NicolaEa. Dacă ea nu este alături, trebuie s-o închei eu, dar nu-mi reuşeşte atât de bine cum ar face-o vocea ei piţigăiată, care enervează sensibila mea urechiuşă stângă.

NicolaEa: Ar fi o idee să mai trec şi în partea ta dreaptă... Din punct de vedere profesional, Lucian e tipul energic, inspirat, îi place să fie primul, să se laude, să fie lăudat şi apreciat. Îşi ştie bine locul, deşi uneori mai gafează, dar se descurcă foarte bine. Iar dacă e să vorbim despre compatibilitatea noastră în emisie, o expresie din cinci-şase cuvinte o spunem concomitent. De asemenea, dacă unul dintre noi nu are dispoziţie, asta nu se observă în emisie, dar e foarte greu să lucrezi într-un asemenea regim „decalat”.

De cât timp faceţi un tandem?

Lucian: E un an de când emitem împreună.

NicolaEa: Ţinând cont de vieţile noastre trecute, cred că de vreo sută şi ceva. Altfel, n-ar exista compatibilitatea aceasta în gândire şi chiar în frazele lansate în timp ce ne certăm.

Cine e mai bun dintre voi doi?

NicolaEa: Noi.

Lucian: Dintre noi doi, e mai bun al treilea: noi!

S-ar zice că dacă stai mult timp cu un om, ori te îndrăgosteşti, ori îl urăşti. La voi cum e ?

NicolaEa:
Încă n-am ajuns să-l urăsc pe Lucian. Apare un sentiment de ataşament şi de dragoste ca faţă de o persoană care e din familia ta.

Lucian:
Niciodată nu m-am gândit la o astfel de abordare a problemei. Nu poate exista o altă variantă – să te înfrăţeşti? Sau să iubeşti frăţeşte... Sincer, nu mi-o imaginez pe NicolaEa ca pe partenerul meu de viaţă. Atât. Să nu-mi cereţi explicaţii. Colegă, partener de afaceri – poate?

Aveţi prieteni? În plan mai intim, de vreme ce am convenit că între voi nu este nimic...

Lucian: Da, eu sunt liber şi bine-mi pare! Dar tu?

NicolaEa: Nu se ştie... ha-ha-ha!

Lucian: N-am înţeles. Parcă ziceai că eşti liberă?

NicolaEa: Păi, uneori sunt liberă...

Sunteţi geloşi pe prietenul (prietena) celuilalt?

NicolaEa: Chiar nu ştiu ce să răspund: nu i-am cunoscut prietena, doar câteva fete de... moment, pe care nu am cum să fiu geloasă. Mă bucur că lui îi este bine.

Lucian:
Nu, dar ar trebui să deschidem nişte paranteze. De fapt, eu sunt îndrăgostit de cineva care se numeşte ascultătoarea „Fresh FM”!

NicolaEa: Pe asta nu sunt geloasă deloc, pentru că şi pe mine mă iubeşte... Dar vizavi de chestia asta care se numeşte gelozie, chiar nu demult am fost noi doi, împreună cu altcineva, la mare...
Lucian: Sigur vrei să spui asta?

NicolaEa: Da! La mare, unde, aşa cum obişnuieşte lumea să meargă să se distreze, ne-am dus şi noi. Fiind doi băieţi frumoşi şi eu, sora lui Lucian şi verişoara celuilalt băiat, am hotărât să ieşim seara...

Lucian: La agăţat fete.

NicolaEa: Da, să „vânăm” fete. Gândindu-mă că eu sunt anapoda în situaţia asta pentru că sunt fată, mi-am găsit rolul şi, având cunoştinţe vaste în psihologie, încercam, prin diferite trucuri, să atrag fetele... pe care ei le şi agăţaseră.

Lucian: Asta e! Noi agăţam fetele...

NicolaEa: Iar eu intram în discuţie cu ele, aflam care este punctul lor de vedere, bla-bla-bla. Eram persoana care făcea conexiunea între ei. Şi dacă ai întrebat despre gelozie, la un moment dat, fata care era cu Lucian, se îndrăgostise la nebunie de mine. Se ţinea lipcă de gâtul meu...

Lucian: Te-a sărutat?

NicolaEa: Da, pe obraz. În concluzie, nu sunt geloasă, chiar îi dau o mână de ajutor.

Lucian: Dar se întâmplă foarte şi foarte rar să am nevoie de ajutorul ei.

Cine „emite” mai multe bâlbe în eter?

Lucian: O-o-o-o!

NicoaEa: Odată am încercat să le numărăm. Ambii facem bâlbe, cum este şi normal să se întâmple, dar le facem frumos şi le „jucăm”.

Lucian: Ei bine, dar ai făcut-o o dată, de două ori şi ai „jucat-o” – asta ţine de profesionalism. Adică, trebuie să faci astfel încât lumea să râdă şi să înţeleagă că e o poantă. În nici un caz nu mă bâlbâi ca să-mi cer scuze, altminteri rişti să dai iar cu bâta-n baltă.

NicolaEa: Le facem „frăţeşte”.

Descrieţi bărbatul (femeia) ideal(ă) – fizic şi spiritual.

Lucian: Blondă... Cu minte în cap.

NicolaEa: Ai privit prea multe filme americane. Al meu trebuie să fie inteligent, deştept şi înţelept – pentru că sunt lucruri diferite – stabil şi să vorbească puţin. Să mă simt protejată în preajma lui. Dacă ar fi un psihanalist alături, ar zice că fata asta a avut probleme mari în copilărie... Fizic: înalt, brunet, cu părul...

Lucian: Foarte lung.

NicolaEa: Nu neapărat. Se poate şi strâns codiţă.

Descrieţi portretul ascultătorului vostru.

NicolaEa: Tipul care caută ceva bun, chipul optimist care se trezeşte în fiecare dimineaţă şi ştie ce are de făcut şi care nu se îneacă în gânduri negre.

Lucian: Cel care ştie că toate lucrurile sale sunt puse la locul lor şi nu are altă grijă decât să se bucure de viaţă. Vorbesc de ascultătorul „Fresh de dimineaţă”. Dar pentru a se bucura de viaţă, omul are nevoie de un mic imbold, care este tocmai emisiunea noastră. În ceea ce mă priveşte, am fost în această ipostază: ascultând un show matinal, aveam nevoie în fiecare dimineaţă de câte o „prostioară” care să mă tonifice.

NicolaEa:
Oameni foarte stilaţi şi originali.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

nicolaEa e cea mai tare din toata Moldova!!!bravo!!!continua asa!!!!!
picioolika   -  
05 Martie 2010, 21:18
Sus ↑
bravoo nicolaea!!!!!!!
eu   -  
22 Martie 2010, 21:28
Sus ↑
Lucian e simplu shi modest! Baieti luati exemplu! <3
...   -  
25 August 2010, 10:06
Sus ↑
BRAVOO NICUTA sintem cu totii mindri de tine!!!!!domnu sa aiba grija de tine si de familia ta.
CORINA   -  
07 Decembrie 2011, 12:17
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău