VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
 Eugenia Scoarţă, dezgolită frumos
Iunie 2016, Nr. 140

Eugenia Scoarţă, dezgolită frumos

Comentează   |   Cuprins

Aici nu prea ai ce spune. Ai doar de citit şi de privit. Mai ales de privit. Frumoasa care a ştiut şi a reuşit să se întoarcă de unde a plecat şi să meargă şi mai departe, Eugenia Scoarţă este prezentă acum în viaţa publică şi ca model, și ca designer vestimentar, meserie pe care a încercat-o mai târziu. Acum, Eugenia stă mai mult în spatele camerei decât în faţa ei. Așa că admiraţi-o cât încă mai pozează... 

Câteva cuvinte care te descriu pe tine şi starea ta de spirit...

Puternică – am foarte multe țeluri în viaţă şi mereu îmi realizez scopurile propuse.

Înţeleaptă, or înțelepciunea este un lucru de preţ pentru o femeie.

Iubitoare – îmi place să iubesc şi să fiu iubită.

Responabilă – prefer să mă ţin de cuvânt, mai ales atunci când lucrez cu foarte mulți clienţi.

Ce înseamnă pentru tine cuvântul „frumos”... La ce sau la cine se referă?

Frumosul vine în primul rând din suflet, mai ales pentru o femeie... Oricât de des s-ar vehicula această idee, nu mă tem s-o spun. Cu cât îi este mai frumos interiorul, cu atât îi este mai frumos chipul. Frumoase trebuie să ne fie mintea şi gândurile.

 Toţi merg la lucru ca la lucru: unii, în costum, alții, în salopetă, doar modelele, în bikini sau în ce le-a făcut mama... Cât a durat ca să te împaci cu ideea „costumului de model”?

La lucru merg, cu singuranţă, nu în bikini...M-am dezgolit pentru că nu mă sfiesc să-mi arăt corpul, lucrez intensiv la el şi duc un mod de viaţă corect. Nu e deloc jenant să fii în costumul modelului, după cum îi zici tu, atât timp cât ești în formă și depui efort pentru a fi așa. Mai mult decât atât, pot să fiu un exemplu pentru multe femei, dar chiar şi pentru bărbați – am job, hobby-uri, familie, copil. Și asta mă motivează și mai tare să fiu o mamă mai bună, femeie iubită, să deţin o afacere şi să fiu, în primul rând, o femeie fericită.

Ai avut parte și de experienţe mai dureroase legate de meseria ta?

 Nu aş spune că am întâmpinat mari greutăți, doar că orice job are ceva diferit în el. Unele experienţe sunt mai uşoare, altele mai complicate. Esențial e că trebuie să înţelegi mai întâi ce așteptări au oamenii de la tine. După asta, totul devine mai uşor.

Cum e să fii model şi să îmbraci un model? Să stai în faţa camerei sau în spatele ei? Ce se schimbă?

Desigur că sunt două lucruri diferite. Responsabilitatea e mai mare: una e să ieşi pentru zece minute pe podium şi alta e să creezi o ţinută perfectă, pe placul tuturor. E mai mare plăcerea să-ţi vezi munca şi creaţia pe modele, ştiind cât ai muncit şi cât suflet ai depus.

Ai vrea ca şi copilul tău să meargă pe aceeaşi cale sau îi recomanzi alta?

Nu ştiu ce ar vrea să facă în viitor – e cam devreme pentru asemenea gânduri. Nu e neapărat să-mi urmeze calea, fiecare om trebuie să facă ceea ce îi aduce plăcere. Iar gusturile diferă în funcție de fiecare om.

Ce vrei de la viitor?

Vreau să cresc în domeniul meu, să mă dezvolt la maximum ţinând cont şi de aprecierile clienților mei. Or, sunt nespus de bucuroasă că lumea apreciază ceea ce creez şi asta îmi dă puteri să cresc mult mai mult, zi de zi. Ce ţine de planuri... mai bine creez, apoi faptele vor vorbi de la sine.

 

Text: Marcel Toma
Foto: Dima Cantemir (www.dimacantemir.com)
Post production: Den Kara
 Lenjerie: Love and passion Lingerie
Make-up: Ana Marko
Loc: Radisson Blu Leogrand Hotel
Accesorii: Centrul Comercial Gemeni, but. nr. 3

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău