VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Vise eroticecu dezgolite frumos
Septembrie 2006, Nr. 29

Vise eroticecu dezgolite frumos

Comentează   |   Cuprins

E  xact cu un an în urmă (nu aveţi cum să uitaţi), Indiana cea fără de complexe inaugura în „VIP magazin” rubrica-rubricii din revista noastră – „Dezgolite frumos”. Desigur, rubrica putea să se numească altfel şi la primul shooting am fi putut să o invităm pe Angelina Jolie, dar ne-am zis că-i ajung atâtea coperţi din întreaga lume şi am insistat să le dezbrăcăm (totuşi, frumos şi glamuros) pe vedetele noastre.

În acest proiect a contat conţinutul imaginilor cu aromă cu tot, cu esenţă de femei frumoase, moderne, femei cu personalitate, femei sexy, îndrăzneţe, cu pudoare, dar fără complexe. Femei care au ce spune prin nuditatea sau seminuditatea lor. Chiar dacă s-au lăsat greu convinse. Într-un sfârşit, au zis răspicat, ca-n faţa altarului, „Da!”. Ca mai apoi, bărbaţii să îngroaşe rândurile cititorilor noştri, curioşi din fire să vadă „cine s-a mai dezbrăcat de data aceasta”. Cu ocazia acestui mic jubileu erotic, am lansat pe site-ul revistei www.vipmagazin.md un sondaj cu întrebarea: Care din protagonistele rubricii „Dezgolite frumos” v-a plăcut cel mai mult? În total la data de 21 august au votat 223 de persoane. Iată rezultatele:

1.  Margareta Pântea – 32,7 %
2.  Natalia Gordienco – 18,5 % 3.  Natalia Cheptene – 13,7 %
4.  Indiana – 13,2 %
5.  Mihaela Strâmbeanu – 5,8 % 6.  Silvia Luca – 5,3 %
7.  Cezara - 4,4 %
8.  Violeta Marian – 3,4 %
9.  Svetlana Creţu – 3,4 %


Indiana
prima
Septembrie 2005


Ştie să-şi poarte frumuseţea. A recunoscut-o chiar în pictorial: e frumoasă când e singură, când se trezeşte copilul ei, când cântă sau plânge. Decent, pudic e doar lăuntricul... restul e doar stare.

Silvia Luca
sublima
Octombrie 2005


A spart tăcerea despre ea după o îndelungată absenţă din viaţa teatrală a Chişinăului. De data asta, s-a produs în rolul de „Dezgolită frumos”, trădându-şi anumite părţi ale corpului. Prezenţa cea mai enigmatică a proiectului.

Natalia Cheptene
provocatoarea
Noiembrie 2005


Natalia Cheptene a fost cea mai incendiară, cea mai dezgolită, cea mai neaşteptată şi cea mai invidiată în rândul jurnalistelor. Foc! a zis fotograful şi ea a ars în flăcări de pasiune pentru cititorii revistei.

Natalia Gordienco
inocenta
Decembrie 2005


Chiar dacă a fost dezgolită sub privirile bunicii, Natalia Gordienco ne-a invitat la un bal de Revelion foarte sexy, plin de emoţii şi vise...

Svetlana Creţu
curajoasa
Ianuarie 2006


A spart orice clişeu – dezgolită frumos poţi fi şi la 42 de ani! Chiar dacă nu a umblat atât de mult dezgolită în faţa unui bărbat, cum a umblat în faţa fotografului, şi-a zis că o poate face şi pe asta!

Violeta Marian
împlinita
Aprilie 2006


După cum a declarat ea însăşi, pictorialul ei a fost „o plăcere de a mă resimţi „gustoasă”, apetisantă şi capabilă de a-mi ignora jena”. Şi chiar aşa a fost!

Margareta Pântea
aristocrata
Mai 2006


A mărturisit că are drept hobby dorinţa „să mai încerc ceva ce nu am încercat”. A încercat, pentru că nu a vrut să doarmă liniştită o lună şi pentru că a vrut să-şi verifice struna sufletului numită „îndrăzneală”.

Cezara
plină de nerv
Iunie 2006


„The show must go on”, a zis Cezara şi şi-a lăsat pantalonii de piele acasă. A pus pe ea un costum sumar de tot de rockeriţă, şi-a luat chitara, eventual decor, şi i-a zis-o hard metall...

Mihaela Strâmbeanu
neîmblânzita
Iulie-August 2006


Nu are nici un complex. Dimpotrivă, îi complexează pe alţii cu silueta ei perfectă şi părul ca abanosul. Flirtează cu un bărbat cât este de necesar, iar atitudinea o face să se simtă sexy.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Indiana e frumoasa si geniala
Yader   -  
12 Iunie 2010, 01:41
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău