VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Violeta Marian
Aprilie 2006, Nr. 24

Violeta Marian

Comentează   |   Cuprins

Violeta Marian, blonda cu ochi şi forme care intrigă simţurile, este, de fapt, cea mai exemplară soţie şi mămică din Chişinău. Cum altfel, dacă e soţie de avocat? Şi ea, şi sora ei, Nona, s-au lăsat de cântat până când bebeluşii lor o vor rupe la fugă  şi pe urmă vor mai vedea ce fac cu “Fresh”-ul, formaţia cu care au dat de gustul celebrităţii moldoveneşti. Deocamdată, am rugat-o să revină în “gura lumii” prin acest pictorial incendiar-incendiar… Dacă cumva ceva, chemaţi pompierii…

Lucrul cu noi a început chiar de luni dimineaţă. Violeta avea emoţii speciale. Stiliştii lui Victor Micuşa au avut grijă să-i injecteze bună dispoziţie chiar de la ora 10:00, când i-au băgat şuviţele blonde sub robinet. A urmat coafarea şi o şedinţă de make-up, după care eroina noastră a trecut strada de la “Codru” la “Jolly Alon”, unde o aşteptau fotograful Roman Rîbaliov şi stilista Marianna Petrenko. Un pic timidă la început, lumea care a lucrat alături de ea a încurajat-o suficient ca să  se poată preface firesc că şi-a uitat complexele lângă uşă.
 
Violeta, cum i-ai explicat sotului că vrei să faci asta?

Singura condiţie pe care a trebuit s-o respect a fost apariţia copilului în măcar una dintre poze. Şi Paul a fost superb în rol de fotomodel.

Şi mama ta ce condiţii ţi-a pus?

Mama a fost persoana care nu mi-a cerut explicaţii niciodată în viaţă. Astfel s-a întâmplat şi de data asta. Însă atunci când a venit cu Paul în hotelul unde realizam şedinţa, mama , ca şi Paul de altfel, m-au energizat şi mai mult si vreau să recunosc că pozele făcute după venirea lor sunt cele mai luminoase. Mie îmi plac cel mai mult.

Te-ai întrebat ce a schimbat măritişul în viaţa ta?

Resimt lipsa cronică de timp  pentru toate mofturile, necesităţile, plăcerile şi tabieturile mele.

Iar maternitatea cum te-a facut – mai bună, mai caldă, mai…

Din fericire, mi-a lăsat posibilitatea de a mă gândi şi la persoana mea, Paul fiind totuşi primordial oricând. Şi doi, abia acum am început să sesizez câte merite în plus mai are mama mea şi, de fapt,  orice femeie care dă naştere unui copil şi îl educă.

Faptul că ai realizat o şedintă foto chiar incendiară pentru noi a fost un tabu pentru tine?

Mai degrabă o plăcere de a mă resimţi “gustoasă” , apetisantă şi capabilă de a-mi ignora jena.

De fapt, ce înseamnă pentru tine tabu?

Să trec peste ceea ce părinţii mei nu ar fi în stare să înţeleagă ca ceva bun şi eu nu aş avea capacitatea să explic şi să argumentez de ce.

Care sunt lucrurile, acţiunile, ideile, gândurile TABU din viaţa ta de acum? Faci ceva ce înainte credeai că nu o să-ţi permiţi?

 Tot ce ar putea afecta respectul pentru familia care m-a născut, educat şi crescut - rămâne interdicţie pentru mine - şi pentru oricine altul. Iar la moment, acest cerc de persoane a devenit mai larg!!! Acum îmi permit mai multe libertăţi şi, în acelaşi timp, sunt  lucruri pe care nu le mai fac sau nu le mai pot face!

Când revii la muzică?

Nu cred că am abandonat-o cândva…

Te consideri o femeie frumoasă?

Mai degrabă deosebită. Deosebită de alte femei. Această unică calitate sau mai degrabă   capacitate o urmăresc pe parcursul întregii vieţi. Îmi aleg şi prieteni deosebiţi - lucru care întotdeauna te inspiră să mergi mai departe pe aceeaşi cale.

Cât de des ţi se fac complimente?

Chiar dacă femeile “iubesc” cu urechile, plăcerea mea e să simt complimentele, să le pot crede. Fraza “să mă iubească şi să mă aprecieze lumea aşa cum sunt” nu e pentru mine. Şi dacă ştiu că pot fi mai bună, chiar dacă cineva mă vrea aşa cum sunt - oricum mă voi schimba singură pe mine şi voi deveni ceea ce vreau să fiu. Iar “complimentul” cel mai mare este atunci când e lăudat Paul, iar eu, ca o mămică adevărată, îmi atribui mie ceea ce se referă la el.

Ce te simţi mai mult? Avocat, mamă, soţie, artistă, femeie măritată sau pur şi simplu femeie?

Acum cred că predomină sentimentul de mămică. Unică! Adorată şi aşteptată!.Este un sentiment nemaipomenit! Incredibil! Femeie nu am încetat să mă simt nici pentru o clipă. Am fost alintată de soţul meu la orice etapă a relaţiei noastre. Şi tot mai des mă gândesc că e chiar o fericire să te naşti femeie, mai ales că bărbaţii nu vor cunoaşte acest sentiment niciodată.
Pe viitor as vrea mult să mă realizez şi ca profesionistă.

Deci îţi place să fii femeie?

E fascinant!


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

de prost gust
bb   -  
14 Februarie 2010, 22:43
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău