VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tania Lihotina and Irina Cojocaru. Fetele lui James Bond
Septembrie 2008, Nr. 53

Tania Lihotina and Irina Cojocaru. Fetele lui James Bond

Comentează   |   Cuprins

După ce au avut grijă de starea sănătăţii lui Pavel Stratan, alias James Bond, pentru şedinţa foto de copertă, frumoasele noastre asistente medicale au abandonat seringa şi stetoscopul, halatele mulate şi colanţii pe care o angajată din sistemul ocrotirii sănătăţii de la noi nu s-ar fi încumetat să-i îmbrace la serviciu în vecii vecilor, pentru o ţinută la fel de sexy, dar mai degajată. Irina şi Tania au mers la locaţia de agrement „РАЙ Project” de la „Niagara Orange Fitness”, unde s-au relaxat după un „schimb teribil” cu un pacient „problematic”. De fapt, a fost o nouă muncă istovitoare sub razele soarelui care, parcă, nu se grăbea să apună, zăbovind şi el să vadă frumuseţile noastre în plin proces de dezgolire, pe lîngă zecile de priviri curioase ale oamenilor care petreceau comod o zi de vineri.

Cele două frumuseţi „acostate” de noi sînt absolut diferite, exact cum ne-am şi propus. Irina este iute, vorbăreaţă, comunicativă, nu te lasă să respiri de impresii şi planuri – nu poţi să nu o observi, pe cînd Tania, extrem de calmă, ca o persoană sigură de sine, ce ştie foarte bine ce, cînd şi cum trebuie să facă, cucereşte prin liniştea absolut tulburătoare a ochilor săi şi zîmbetul inocent, rar întîlnit în zilele noastre printre “muritorii de rînd”. Se referă şi la modul de abordare a meseriei şi aici ne referim la modeling – bruneta (Irina) munceşte aşa cum a prins la şcoala de modele, schimbă vestimentaţia din mers şi unde apucă, chiar şi sub privirile bărbaţilor insuficient de educaţi şi dornici să-i observe culoarea lenjeriei, în timp ce şatena (Tania), conştientă de perfecţiunea fizică cu care a înzestrat-o natura-mamă, va ruga audienţa masculină, nimerită “întîmplător” în locaţia de filmare,  să întoarcă capul sau, în general, să părăsească încăperea.

Nici nu se cunoşteau bine între ele pînă la munca în comun, dar un lucru le uneşte – ambele sînt cunoscute la noi ca modele de succes şi încearcă să atingă noi înălţimi. Tot în modeling, dar afară, cît şi în domeniul actoriei. Fotomodele apreciate pentru aspectul exterior, ştiu că acesta le va prinde bine şi în domeniul pe care vor să-l cucerească, pe „sticlă”, în special, dar sînt conştiente de faptul că mai au de lucru în ceea ce priveşte arta actoricească. Cu primii paşi făcuţi, deja, în videoclipuri, spoturi publicitare, roluri mici în teatru sau în seriale televizate, fetele noastre au planuri serioase şi nu gîndesc cu jumătăţi de măsură.
Portret

Tania
La 21 de ani ai săi, lumea o ştie „de-o veşnicie”. Cei din breaslă, în special fotografii, o adoră pentru flexibilitate şi profesionalism, capacitatea de a transmite mesajul în cele mai mici detalii. Născută în zodia Racului, ea nu dă înapoi cînd întîlneşte obstacole. Îşi revine rapid şi mai încearcă pînă îşi atinge scopul. Influenţa zodiei se resimte doar în faptul, că, orice ar face, întîi de toate, calculează cu atenţie consecinţele fiecărui pas.

E omogenă şi diferită în acelaşi timp, avînd preferinţe extreme: de la ciorba de văcuţă la fructe de mare, iar în materie de muzică - jazz, r&b şi house. În corespundere cu dispoziţia, se regăseşte la fel de comfortabil în culori alb-negru, bej sau bordo. În timpul liber, pe care are grijă să şi-l facă, călătoreşte, alegînd preponderent ţări exotice - schimbarea anturajului îi aduce relaxare şi impresii noi.

Irina
Îşi cunoaşte valoarea, dar şi munceşte, plus că nu face abuz de fiţe pe metru pătrat de genul „nu pozez aşa sau altfel”. Se referă şi la „lucrări” mai încinse, pe care nu le refuză pentru că face parte din meserie. În tîrg circulă şi o vorbă: dacă e nevoie de o scenă „fierbinte” pentru o reclamă, videoclip sau o şedinţă de calendar cu „sincerităţi” feminine – adresaţi-vă la Irina Cojocaru. Nu o încîntă o asemenea faimă, dar nici nu protestează – e vorba de lucrul din care cîştigă. Moldovenilor le vor trebui secole ca să înţeleagă că să pozezi „niţel dezbrăcată” e la fel cum ai urca pe scări zece etaje cu un sac de ciment în spate sau ai lucra chelner la o terasă…

Cariera

Tania
Spre deosebire de unele modele, Tania nu este fixată  pe exteriorul său şi concepe traiectoria vieţii ca una multiopţională. Pragmatică din fire, înţelegînd că activitatea de model nu e de durată, ea îşi pregăteşte deja un alt teren pentru viitor, actoria fiind una din preocupările sale recente. S-a şi filmat în telenovela “Clanu’ Sprinceană”, difuzat de „Antena 1”, în care juca rolul unei criminale rusoaice (Nataşa), alături de mari actori români precum Marius Bodochi şi Giani Pătru. Toată echipa de filmare a fost îndrăgostită de ea, dar fără succes. Toţi bărbaţii prezenţi s-au abţinut chiar şi de la tot felul de glume “piperate” în adresa ei, rămînînd fără replică. Apoi a urmat o altă experienţă într-un proiect franco-rus “ Le Concert” (prietena miresei) alături de actori ruşi consacraţi: A. Gusikov, Dm. Nazarov, V. Barinov. Nici televiziunea nu-i este străină – a apărut “pe sticlă” pe aceeaşi „Antena 1”, în emisiunea “’Neaţa cu Răzvan şi Dani”, concurînd pentru postul de coprezentatoare. A fost plăcut surprinsă de susţinerea telespectatorilor români, acumulînd multe voturi  şi recenzii favorabile, care i-au asigurat calificarea în finala concursului. Nu sînt singurele preocupări profesionale ale Tatianei Lihotina - vrea să-şi încerce puterile şi în domeniul muzicii. Pentru început - ore canto, apoi vor urma colaborări cu compozitori din Moldova şi cu cei din România.

Irina
Este decisă să păşească pe căi noi în viaţă. Pentru început, vrea să-şi încerce norocul la agenţiile de modele din România. Învaţă tot timpul, după cum a îndrumat-o Vladimir Ilici, motiv din care va face masteratul la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice pe care tocmai a absolvit-o, pentru a-şi „betona” cunoştinţele care-i vor prinde bine la înfiinţarea propriei agenţii de evenimente.

Treapta următoare în viaţa sa profesională este actoria. A jucat deja şi ştie „cîte ceva”, dar e foarte puţin pentru a obţine ce şi-a propus: din septembrie, începe cursuri de actorie la şcoala lui Valeriu Jereghi. Începînd cu acest an, face parte din agenţia de actori a regizorului, alături de care a şi fost prezentă la festivalul de film „Cозвездие” din Tveri, Rusia, unde a întîlnit foarte multă „lume bună”. Evenimentul a inspirat-o enorm în ceea ce vrea să facă - sînt vise, dar pe care neapărat le va realiza.

Pînă a cuceri marile ecrane, Irina îi dă zori cu filmările în spoturi publicitare şi videoclipuri, iar din martie începe munca la „Păsări călătoare”, regia Valeriu Jereghi, în care va juca şi ea, chiar dacă încă nu ştie ce rol concret va avea. V
Viaţa personală

Irina
În viaţa ei mereu a avut parte de „război” între oameni serioşi, ea fiind persoana din cauza căreia pornea conflictul. Nu vrea să fie mărul discordiei, dar tocmai aşa iese de multe ori. Un fel de „Elena”, din cauza căreia s-a pornit războiul Troei şi au pierit mii de bărbaţi, printre care şi drăguţul Brad Pitt. În filmul cu acelaşi nume, normal. Deocamdată, tematica vieţii personale o preocupă în cea mai mică măsură, gîndurile ei fiind departe de termenii de genul „pirostrii” şi „soţ iubitor” – mai are cîte ceva de realizat în aspect profesional, deşi nu exclude un scenariu neaşteptat pe care i-l poate oferi viaţa.

Tania
Magnetizînd privirile tuturor, oriunde ar apărea, este departe de a fi numită cochetă. Deh, “să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului!”. E de înţeles că în jurul unei fete frumoase roiesc tot felul de “specii” masculine, dar prea puţine dintre ele se învrednicesc de titlul “bărbat adevărat”, prin prisma calităţilor apreciate de Tania. În plus, specificul activităţii sale a determinat-o să tărăgăneze cu planurile matrimoniale. Mai puţin dornică să dezvăluie detalii din viaţa ei intimă, nu este  entuziasmată deloc dacă unele nasuri lipsite de scrupule îşi vor face apariţia într-un domeniu pe care îl consideră strict personal.  

Text: Marcel Toma
Foto: www.fotoroom.md
Coafură: Emilia Neicovcen, Natalia Ţurcan (salonul „Cristis”)
Machiaj: Tatiana Moraru (salonul „Cristis”)
Locaţie: „Niagara Orange Fitness”„Рай Project”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

M-da,asa fetite,m-da!!!
lilian   -  
26 Februarie 2010, 16:53
Sus ↑
doua pitzipoance facind panarama...beaH*
barbaris   -  
07 Martie 2010, 09:19
Sus ↑
ce vreti sa aratati prin asta?ca aveti sini mari si atit?
irina parcalab   -  
24 Martie 2010, 18:15
Sus ↑
Frumoase fete! Irina si Tania. Amandoua stiu ce vor de la viata. Eu le admir! sunt fete inteligente. cuvintul ,,pitzipoance,, este departe de ele.
dan   -  
15 Iunie 2010, 01:37
Sus ↑
Irina si Tania in plus ca au sini mari, si frumusete de la mama natura, sunt unele dintre cele mai INTELIGENTE fete din tara noastra. Au demonstrat asta nu odata, si viitorul lor este mare si frumos! bravo fetelor! p.s. cred k sunteti deja obisnuite de femeile invidioase pe voi.)))
dan   -  
15 Iunie 2010, 01:46
Sus ↑
dan nu tot in viata asta consta in sini mari, sa nu crezi cumva ca datorita sinilor au viitor mare si frumos:)))))), tania mai este cum mai este dar irina e ordinara, ca ea mii de fete, adica e plina lumea. Inteligenta Irinei am inteles-o ascultind un interviu al ei in rusa pe youtube, am ramas socata, o credeam desteapta , dar ...
pentru dan   -  
15 Iunie 2010, 09:23
Sus ↑
Ecaterina Sau e cu mult mai frumoasa, cu siguranta
pentru dan   -  
15 Iunie 2010, 09:25
Sus ↑
Oricim parerile sunt impartite. katia sau poate si este frumoasa, dar nu are ochii Taniei Lihotina, si sinii Irinei Cojocaru. fiecare are cate ceva frumos. Eu le admir pentru tot ce fac ele! Bravo fetelor!
dan   -  
16 Iunie 2010, 00:26
Sus ↑
Dan spune te rog da ce fac ele?, pozeaza nud!, se reclama in piele goala pe panouri publicitare!, imbraca rochie de mireasa inainte de nunta!, au mai multi parteneri, si tot is singure!, dau interviuri in rusa cu un limbaj gresit pronuntat si ridicol... si multe altele, pentru asta le apreciez, bravo dane, tine-o tot asa!
pentru dan   -  
13 Iulie 2010, 14:13
Sus ↑
Nu fi-ti rautaciosi. ce pot sa spun de Tania, din cate stiu, ea vorbeste perfect rusa si romana, da asa este- Irina are putin probleme la limba rusa, goala am vazut-o doar pe Irina si in rochii de mireasa, ce nu pot sa spun de Tania..ea este mai modesta, si asta stim deja. Dar cu toate astea imi place mult de ele.
Dan   -  
13 Iulie 2010, 15:22
Sus ↑
NOTA 10 PT IRINA,CAPUL SUS.MA STII CINE SUNT,TE PUPIC
CATALIN   -  
14 August 2010, 05:52
Sus ↑
CAPUL SUS IRINA,NU TE LASA DE CE TI-AI PROPUS.MA STII CINE SUNT CINEVA DIN TRECUT
CATALIN   -  
14 August 2010, 05:53
Sus ↑
CATALINE nu te fa pe tine de rusine si pe ea la fel, adica nu-i fa reclama proasta, ... adica ,, stii cine sunt eu cineva din trecut,,.Imagineaza-ti ca ca se mai gasesc ca tine, si atunci...:)
pentru CATALIN   -  
24 August 2010, 15:03
Sus ↑
a scris ca fetele sunt cele mai destepte..........nu mai fa asa afirmatii ne faci tara de rusine!!!!
pentru dan care ........   -  
11 Decembrie 2011, 20:41
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău